|
|
|
Witam serdecznie zapewne pamietacie mój temat gdy pisałam o psich sierotkach ! Właśnie udało mi sie przy pomocy wspaniałej starszej Pani złapać ich mamę i zawieźć do weterynarza na sterylizacje. Obecnie suczka przebywa w gabinecie naszej cudownej Pani Beatki Pawliszyn. Suczka jest po sterylizacji i teraz trzeba jej znaleść cudowny dom.
W zwiazku z tym iz bardzo pomogliscie mi przy psich maluchach zwracam się z ogromna prośbą abyście pomogli mi poszukac jej domu. Suczka jest mała , maśc ma czarna z przodu ma białą krawatkę. Zdięcia wstawię dziś najpóźniej jutro więc będzie wiadomo jak wygląda. trochę o niej: suczka jest płochliwa i nieufna wiec na poczatek musi trochę sie przekonać do człowieka i tego że ręka nie służy tylko do bicia ale i głaskania i pieszczot Potrzebuje rodziny bez dzieci , raczej starsze małżeństwo które mogłoby dac jej wiele miłości i byliby cierpliwi na jej nieufnośc . Ale sie rozpisałam ale ta sprawa jest bardzo ważna pokażmy że mamy ogromne serca |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam ponownie prosze o pomoc w szukaniu dla niej domu przeczytajcie i prześlijcie dalej bardzo prosze
|
|
|
|
|
Poczytaj w tym temacie, sa tu osoby ktore kochaja takie pieski, moze by przygarneli.
http://stalo(...)d=626594 Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Dziekuję za info.
|
|