|
|
|
Proszę o informację gdzie , w jakim zakładzie stolarskim fachowo przytną mi na wymiar płytę meblową i ewentualnie okleją krawędzie . Za informację z góry dziękuję.
zb |
|
|
|
|
zb |
|
|
|
|
Staszałek ul . Klasztorna
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
kolego z racji hobby czesto dorabiałem półki i połeczki.
Testowałem chyba wszystkie zakłady w okolicy i pan Leszek Staszałek pomimo no juz nienajmłodszego wieku dalej jest najlepszy. Nie jest najtańszy, nie jest najszybszy, ale jest dokładny. Drugi zakład ktory polece to ten naprzeciwko biura plus, ale z opcja zaliczki jak najmniej i kasa po terminowym ( ha ha ha ha ) wykonaniu pracy. |
|
|
|
|
608638885 fachowo i tanio! polecam!
|
|
|
|
|
Staszałek jest tani
robił mi meble do kuchni |
|
|
|
|
Dajcie jakis namiar na tego kolesia z klasztornej.
Czy on docina tylko plyty czy takze mozna u niego je zamowic??? Do tej pory takie rzeczy kupowalem i robilem w MebDrew w Nisku (maja punkt w centrum) ale jak sie to ma cenowo do innych to nie wiem bo nie porownywalem. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
qwerty może w google znajdziesz. ja tam zawsze od gówniarza podjeżdzałem czy to rowerem czy autem i nigdy numeru nie brałem.
|
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja, jak robiłem sobie szafę wnękową, to płyty kupowałem w Pajtonie, a przycinka była robiona w tym zakładzie vis a vis Biuro Plus. Oni sami zawieźli mu już płyty, a ja tylko poszedłem i podałem wymiary i ilości.
Nawet chyba nie brał żadnej zaliczki i za wszystko wyszło mało. Do odbioru po 2 dniach. Ja jestem zadowolony z docięcia, wszystko pasowało. Mam nawet jeszcze wizytówkę, poniżej namiary. Zakład Stolarski - Bogdan Wójtowicz tel/fax 15/8420509 email: bwojtowicz_(at)_go3.pl www.zakladstolarski.go3.pl Tylko, że pracuje chyba do 15:00 !!! |
|
|
|
|
Ja wycinałem płyty na szafę wnękową w Rozwadowie
|
|
|
|
|
zwykly facet nie stolarz zrobi tylko musi miec sprzet
(pila zaglebiarka 1500zl i szyna )minimum Tylko sprzet. http://alleg(...)imglayer Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
No faktycznie zwykły facet kupuje sprzęt za 1500 zł, najlepiej na jednorazowe użycie. Ja blat przycinałem koło Kaito naprzeciwko KPK.
|
|
|
|
|
Ja nie stolarz, a sprzet kupilem za 10000euro menuisier (stolarz)
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
To albo zbyt inteligentny nie jesteś albo pieniędzy masz za dużo. Kupować coś po to żeby tylko mieć. Ja tam wolę zapłacić usługę za parę złotych ale jak kto woli.
|
|
|
|
|
Ja kupilem TOKARKE w polsce w grudniu za ile???? 6000zl (1500euro)HOLZSTAR
http://alleg(...)152.html Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Słuchaj co innego kupować narzędzia za 5-10 tyś i więcej jeśli planujesz na nich zarabiać. Jeśli kupujesz narzędzie za parę tysięcy tylko po to bo jednorazowo potrzebujesz sobie coś tam zrobić to trochę głupota. Tym bardziej, że zaczęliśmy o przycięciu płyty meblowej. Przyciąć możesz zwykłą pilarką czy wyrzynarką i okleić okleiną termozgrzewalną ale efekt będzie raczej do piwnicy jeśli chcesz mieć elegancko do kuchni lub salonu poszedłbym do fachowca gdzie nie stosuje się narzędzi do domowego użytku.
Tokarka ok jeśli często z niej korzystasz, ale szczerze wątpię, że tylko dla siebie. |
|
|
|
|
CYTAT To albo zbyt inteligentny nie jesteś albo pieniędzy masz za dużo. Kupować coś po to żeby tylko mieć. Ja tam wolę zapłacić usługę za parę złotych ale jak kto woli. Jak zlecałeś tym koło Policji to na pewno nie za pare złotych. To najdroższy zakład jaki znam w okolicy. Mi za cięcie 4 formatek bez oklejania krzyknęli cenę jak za 1,5 płyty kupowanej w nie najtańszym Pajtonie. Warto sprawdzić Rozwadowskiego w Nisku. |
|
|
|
|
Jeszcze raz mowie, nie jestem stolarz
|
|
|
|
Przycinałem jeden blat. Nie pamiętam ile dokładnie zapłaciłem i fakt nie porównywałem cen w mieście. Miałem blisko i potrzebowałem szybko. Na pewno taniej niż kupować urządzenie za 1500 zł, które później było by mi bezużyteczne
|
|
|
|
|
A ja robie swieczniki i lampy z drzewa
|
|
|
|
No właśnie, ale chyba więcej niż tylko na swoje potrzeby.
|
|
|
|
|
Teraz robie stol z drzewa i ze szkla
|
|
|
|
do przycinania to polecam Pana Wójtowicza naprzeciwko biura +. Plyte kupilem w pajtonie. Przycial idealnie. Ten kolo policji ma ceny z kosmosu za cięcie, kilka razy wieksze niz Wojtowicz.
|
|
|
|
|
Ja wycinalem w rozwadowie w budynku zrywpolu.ceny maja bardzo niskie a to nowy zaklad wiec maszyny trzymaja wymiary.bardzo profesjonalni i plyty balty i co tam potrzebujesz kupisz odrazu u nich.maja wystawki wszystko mozna porownac i wybrac.maja tez duzo akcesoriow meblowych wiec serio polecam.google podpowiadaja ze to FORMAT Targowa 16 Stalowa Wola
|
|