|
|
|
Siemka ostatnio zauważyłem że w Stalowej przybyło od groma Cocker Spanieli sam jestem posiadaczem ,Jeżeli macie jakieś ciekawe informacje dla tych psów to nimi się dzielcie .
Ja osobiście zauważyłem że pokazać mojej spanielce coś jak można zrobić ,to on później jak jest sama w domu to potrafi to zrobić ,np kiedyś jak była mała pokazałem jej jak otwierać drzwi i zaczęła otwierać drzwi od pokoi jak była sama i robiła demolkę . Jak to szczeniak potrafi . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Siemka ostatnio zauważyłem że w Stalowej przybyło od groma Cocker Spanieli sam jestem posiadaczem ,Jeżeli macie jakieś ciekawe informacje dla tych psów to nimi się dzielcie . Ja osobiście zauważyłem że pokazać mojej spanielce coś jak można zrobić ,to on później jak jest sama w domu to potrafi to zrobić ,np kiedyś jak była mała pokazałem jej jak otwierać drzwi i zaczęła otwierać drzwi od pokoi jak była sama i robiła demolkę . Jak to szczeniak potrafi . Ja mam ciekawą informacje dla tych i innych psów, aby po załatwieniu czynności fizjologicznych grubszego kalibru, zasugerowały swoim "bystrym" właścicielom aby "to" poprostu sprzątnąć. Słyszałem ze tabliczka mnożenia dobrze wchodzi spanielom |
|