|
|
|
Mam pytanie:
Czy da w jakiś sposób rade zmniejszyć wartości na tych zasranych "prognozowanych" rachunkach za prąd. Dodam, że w zeszłym roku mieszkało u mnie na kwadracie więcej osób. Teraz mieszkam sam, a nie chcę płacić do przodu. Może ktoś rozpracowywał taki temat i się podzieli jak się do tego zabrać, bo jak znam życie to w placówce pod Tesco będą mieli wszystko w dupie... Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Jedyne wyjście to poczekać na inteligentne liczniki, ale to jeszcze kilka lat
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
idziesz do intelignetnej placdówki k/tesco i mówisz że prognnoza zła i chcesz podac stan licznika ipłacisz za zzużycie realne. W byłym domu vprognoze zrobili tak sensownie że jest od roku 1000zł nadpłaty i cały czas prostujemy w ten sposób prognozy
|
|
|
|
|
rachunki za prąd są teraz koszmarem wielu z nas...
bzzzzzz |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
bo te prognozy to okant d... wytłuc. Po zamieszkaniu dostałem prognozy po 30-50zl bo nikt nie używał energii. po pół roku 300zł doplaty i w sumie do dzisiaj te prognozy kiepskie a mam stałe zzuzycie 150zł/2mce +/- 10zł
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
też pałciłem wg. prognoz
ale po odczycie wyszło że dopłata wyniosła prawie sześć stów bez paru złotych. |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wszystko to porypane,ale to nie wina energetyki u nas.Wieszacie psy na ludziach.Przerabiam ten temat często,ponieważ płacę kilka rachunków.Zbliża się termin płatności,spisujessz licznik,idziesz jak tu piszą koło Tesco,podajesz stan licznika i płacisz zużycie faktyczne.To wszystko,trzeba tylko ruszyć dupsko z domu,a nie pisać bzdury na necie.Chore jest to,że jako klient trzeba chodzić do dostawcy,który żyje z naszych pieniędzy,a nie odwrotnie.
|
|