|
|
|
Mam pytanie:
Czy ktoś logował się na stronie pobieraczka? Czy przychodziły wam od nich wiadomości? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To temat stary jak świat. Wpisz w google - pobieraczek a zobaczysz ile linków wyskoczy Ci na temat tej strony. Jak od ludzi wyłudzają pieniądze, strasząc sądem. Nawet była o nich mowa w "Ekspresie reporterów", "Sztafecie" itd. Nie daj się nabrać bo będziesz ich koleją ofiarą.
Pozdrawiam ... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
tak logowal, opisz dokladnie sytaucje czy sciagales pliki czy nie kiedy sie zalogowales itd
|
|
|
|
|
zubr ja założyłem konto w marcu 2010, przychodzyły mi maile, nie sciagałem nic, nie płaciłem i co, nie będą wysyłać nic?
|
|
|
|
|
dopki nic nie sciagniesz umowa nie jest wiazaca, ponadto powinienes dostac umowe w wersji papierowej a jak znam zycie to nie podales swoich danych. wiec nie dostales umowy wiec nie masz za co placic. ponadto pobieraczek dotal za to juz kare. wiecej na stronie uokik http://www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=1970
|
|
|
|
|
no dobra dzieki, nic nie ściągałem, nie podałem danych .
Acha jeszcze takie pytanko : jeśli nic a nic nie ściągałem to nie musze im nic wysyłać tak? |
|
|
|
|
kasy im nie wysylaj, wystarczy napisac e-maila do nich ze zgodnie z polskim prawem (mozna podac ustawe) oraz drecyzja uokik odestepujesz od umowy i prosisz o usuniecie wszystkich danych z ich serwerow, mialem gdzies gotowca takiego z uokik ale na google tez znajdziesz na 100%
|
|
|
|
|
co wpisać w google żeby znaleśc tego gotowca?
|
|
|
|
|
tak ja sie logowalam,niezaplacilam,straszyli sadem i cisza.
|
|
|
|
|
wpisz pobieraczek.pl oszustwo, albo cos w tym stylu napewno znajdziesz wiele ciekawych informacji albo sam cos wklep
|
|
|
|
|
a usunięcie emaila moze byc?
|
|
|
|
|
mój mąż się zalogował, po tygodniu dostał wezwanie do zapłaty a za pięć dni kolejne wezwanie z tym że już go straszyli sądem i komornikami, napisaliśmy im ze odstąpiliśmy od umowy w ten sam dzień (ale e-meil był niby niepoprawny) i napisaliśmy żeby nas nie straszyli bo my sobie tego nie życzymy. Od ponad tygodnia jest spokój. Moja znajoma kontaktowała się z rzecznikiem i mówił żeby nie płacić bo pobieraczek korzysta na naiwności ludzi ktorzy się boją komorników i sądów, nikogo nie podali do sądu. Jeżeli ktoś by chciał mam też takie pismo jakie można im wysłać w razie "W", też od rzecznika, pozdrawiam i nie nabierajcie się na to, to jedna wielka sciema !
|
|
|
|
|
tak ja logowałam się również na tej stronie, nic nie dało się z niej ściągnąć i przyszłą mi wiadomosc ze mam im zapłacic 200 zł bo za kazdy miesiąc trzeba płacić jak nie zapłace to do sadu mnie podadzą.ja zapłaciłam ale potem żałowałam.
|
|
|
|
|
*agusiek88* mogłabyś podrzucić to "pismo"? Chcę im czymś takim odpalić bo mnie straszą
|
|
|
|
|
A placta teraz jak jestescie tacy pazerni
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT *agusiek88* mogłabyś podrzucić to \"pismo\"? Chcę im czymś takim odpalić bo mnie straszą podaj e-meila bo troszkę tego jest |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT *agusiek88* mogłabyś podrzucić to \\\"pismo\\\"? Chcę im czymś takim odpalić bo mnie straszą podaj e-meila bo troszkę tego jest stalowagwiazda1 @ o2.pl |
|
|
|
|
ponawiam temat..
a konkretnie chodzi mi o tę wiadomość zwrotną do pobieraczka.. |
|
|
|
|
Ja też miałam ten problem. Wysłałam im rezygnację, a oni nadal wysyłali mi maile, że nie mogę zrezygnować, że mam zapłacić... Nie zapłaciłam, a oni dali mi spokój
|
|