~~klient | |
|
|
gdzie mozna zrobic dobry tatuaz?-byle nie w stalowej!!!!
widziałem dziary tego gościa z al.j.p.II- BAK czy jakos tak(obok dużego kościoła)-masakra.a ceny chyba dla bogaczy!! kolega w Poznaniu poprawiał po nim!!! Rzeszów a może gdzie indziej???? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~88.....88 | |
|
|
jak ci nie pasuje na j.p.II to popros kolege to ci w piwnicy cos wydziabie cyrklem!!!!hahahha
|
|
|
~~oh yea | |
|
|
przy okazji jak już tu jestem...
może wydziargasz sobie mój projekt*, łatwo to idzie przy moich zdolnościach, zadowolony byłbym gdybyś któryś z nich nosił (nosiła) do końca życia w dowolnej części ciała, nie czułbym się jak Van Gogh - ale zawsze to coś *sporo tego naprodukowałem |
|
|
~~....eva.... | |
|
|
ja byłam tam i jestem zadowolona!!!!
|
|
|
~~oh yea | |
|
|
....eva.... możesz jakoś pokazać wzór?
|
|
|
~~....eva.... | |
|
|
mogę!!!! ale to jest dla mnie a nie na pokaz!!!!
|
|
|
~~oh yea | |
|
|
....eva.... no, jasne, że nie na pokaz, tylko ja będę go oglądał, i na pewno będzie mi się bardzo podobał, obiecuję :-)
|
|
|
~~....eva.... | |
|
|
......................
|
|
|
~~sxs | |
|
|
z racji niku 88 cośtam, coś tam 88 jest frajerem
|
|
|
~~kecalp | |
|
|
Chlopie wez ze sie ogarnij, kto jak kto ale BAKS potrafi dobrze dziabac... chlop ma do tego talent, widzialem wiele jego dziarek i kazda jest rewelacyjna...
|
|
|
~~Poreby | |
|
|
Baks kozak polecam!
|
|
|
~~misiek | |
|
|
BAKSA POLECAM SERDECZNIE!!!MA CHŁOPINA TALENT I DOBRA RĘKE!!!!
|
|
|
~~krecha | |
|
|
na Załężu extra kumple dziary robią
zrób sobie taką dużą żeby wszyscy widzieli najlepiej na czole i w lecie koszulka obowiązkowo na ramiączkach a chód jakbyś z telewizorami spacerował |
|
|
~~cvvvvvvvvvvvvvv | |
|
|
dokładnie baksiu zajbesite dziery robi nie wiem skad taki komentarz
|
|
|
~~kulka | |
|
|
może konkurencja się otwiera w okolicy... nie_wiem:
|
|
|
|
|
|
CYTAT gdzie mozna zrobic dobry tatuaz?-byle nie w stalowej!!!! widziałem dziary tego gościa z al.j.p.II- BAK czy jakos tak(obok dużego kościoła)-masakra.a ceny chyba dla bogaczy!! kolega w Poznaniu poprawiał po nim!!! Rzeszów a może gdzie indziej???? Hmmm... jak nie w Stalowej to np. w Gdańsku można . |
|
~~MAG | |
|
|
w GDAŃSKU MOŻNA ZROBIĆ
|
|
|
~~zbir | |
|
|
Baks dobry koleszka ceny sa jakie sa ale warto polecam
|
|
|
~~KRYMINALISTA | |
|
|
CYTAT gdzie mozna zrobic dobry tatuaz?-byle nie w stalowej!!!! widziałem dziary tego gościa z al.j.p.II- BAK czy jakos tak(obok dużego kościoła)-masakra.a ceny chyba dla bogaczy!! kolega w Poznaniu poprawiał po nim!!! Rzeszów a może gdzie indziej???? Płakać się chce tutaj sami kryminaliści.Amnestia była jakas czy ROZUMY WAM PODZIARGAŁO.W Aftyce sie fajnie plemiona dziargaja sa tanie linie to leccie i nie wracajcie. |
|
|
~~zainteresowany | |
|
|
CYTAT Baks dobry koleszka ceny sa jakie sa ale warto polecam a mozesz jakiś blizszy namiar podać czy to jest leg. studjo? |
|
|
~~lola//// | |
|
|
al.J.P II obok nowego koscioła,tam gdzie jest szkoła językowa i salon ery.na ostatnim pietrze po prawej!!! zapytasz na miejscu i trafisz!!!!
|
|
|
~~zbir | |
|
|
Baks 607463285
|
|
|
~~lol | |
|
|
a numer dowodu osobistego,paszportu, prawa jazdy i metryka chrztu to gdzie?
|
|
|
~~lutek z przepom | |
|
|
a co kropke za uchem chcesz wytatuować?
|
|
|
~~misiek | |
|
|
jak przedłózki i mgiełki to nie u Baksa!!!!on robi tatuaze a nie dziary!!!!
|
|
|