|
|
|
Chcialabym poruszyc sklepu obuwniczego Prima Strada w City P., sklep działa chyba od samego poczatku city parku i wyglada, ze ma sie dobrze. Wszystkie buty są tam dość drogie. Stad moje pytanie: Czy buty z tego sklepu sa warte swojej ceny? Powoli zaczynam watpic w CCC. W sumie wychodzi ekonomiczniej wydać 250 zł na dobre buty niż kupić badziewie(np w ccc) za 150, ktore i tak sie rozwali.
Nigdy jeszcze nie kupowalam w prima strada dlatego czekam na opinie;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam kupiłem już dwie pary i jestem zadowolony. CCC to taniocha. Tam nie ma skórzanych butów, tzn. takich całych skórzanych bo jakieś elementy skóry mają. CCC to tanie badziewie. But musi być dobry a ten nie może być tani.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
W lipcu kupiłam w Prima Stradzie buty-tzw.galerianki.Ze skórki,ładne, wygodne...I co?!Gdy je pierwszy raz załozyłam po 2-3 godzinach użytkowania stopy miałam czarne jakbym węglem wysmarowała.Ok, zdjęłam sandałki, przetarłam na wilgotno i postawiłam w kącie ,,do jutra". Pięt nie mogłam doszorować, masakra. Na drugi dzien -dałam butkom drugą szanse-to samo. Wzięłam paragon i poszłam z butami i niedomytymi stopami(bo sie nie dało) do sklepu złozyc reklamację- pokazałam stopy itp, itd.Pani reklamacje przyjęła,powiedziała ze nie jestem pierwsza z tym problemem bo buty tej firmy ,,tak mają" i zebym nie spodziewała sie pozytywnego rozpatrzenia sprawy, bo juz 2(!!!)klientki w takiej samej sprawie składały reklamacje do takowej firmy i nic! Buty nie do chodzenia, nie wymienili mi na nowe, nie oddali kasy.Dupa blada jednym słowem 170 zeta w plecy.Tylko dlaczego sprowadzaja do sklepu takie badziewie???Ja juz tam nie kupuje-dla zasady. Wolę w Modbucie kupic.
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
|
|
hmm galerianki czy gladiatorki?
Chodzi mi glownie o jakość. Czy jak kupie porzadne buty zimowe to bede miec pewnosc ze przechoze zime i bede miala je okazje wyjac z szafy za rok. (niestety po butach z ccc przekonalam sie, ze jest dobrze, jak wytrwaja jedna zime) |
|
|
|
|
Oczywiscie gladiatorki ;-), co nie zmienia faktu że w sklepie z ,,drogimi" butami nie mogłam liczyć na jakąkolwiek rekompensatę:-((
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
|
|
Kupiłam tam niedawno kozaki za ponad 300 zł i to po przecenie. Są one śliczne i bardzo wygodne. Jak na razie nie ma z nimi problemu. Zobaczymy za rok.
Kiedyś kupiłam tam buty też zimowe ale do spodni za ok 200 zł, nosiłam do nich grube skarpety i puścił mi szew. Oddałam do reklamacji i mi naprawili. Więc byłam zadowolona. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
smignolem sobie tem buciki z 6 lat temu, do dzisiaj całe
|
|
|
|
|
Ja wole kupić w sklepie Alfa tam sa dużo tańsze a ta sama firma.Teraz obecnie sklep w społem jest.Duża przecena była teraz kupiłem sobie i żonie za połowe ceny.
|
|
|
|
|
Ja rowniez czesto robie zakupy w Prima Strada i polecam ten sklep w ktorym jest duzy wybor obuwia no moze oprocz pan ekspedientek ktorych zachowanie ma wiele do zyczenia ;/ a co do jakosci butow to nie wiem czy to dobry pomysl aby sugerowac sie nazwa sklepu..raczej trzeba by sugerowac sie producentem tych butownp ostatnio zakupilam w PS buty Mustanga..jestem z nich bardzo zadowolona ale to chyba nie wynika z tego ze kupilam je w tym sklepie tylko od tego przez jaka firme zostaly wyprodukowane
|
|
|
|
|
ja tak samo jak krisss36 polecam galerię obuwia Alfa znajdującą się w Społemie obok City Parku, mają niższe, czasami dużo niższe ceny od Prima Strady zwłaszcza podczas wyprzedaży, wiele takich samych firm, a dodatkowo mają tam buty Dr.Martens i HD
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Pani reklamacje przyjęła,powiedziała ze nie jestem pierwsza z tym problemem bo buty tej firmy ,,tak mają" i zebym nie spodziewała sie pozytywnego rozpatrzenia sprawy, bo juz 2(!!!)klientki w takiej samej sprawie składały reklamacje do takowej firmy i nic! Buty nie do chodzenia, nie wymienili mi na nowe, nie oddali kasy. i to pokazuje jak Polska jest daleko w du*pie, na zachodzie coś ci nie pasi to do 2 tyg zwracasz towar z powodu niezadowolenia z produktu i kaske oddają bez problemowo, ostatniej jesieni kupiliśmy córce buty na zimę przechodziła całą, ale pod koniec stycznia się jeden but rozkleił zaniosłem do sklepu i zamieniłem - na wiosenne bez problemu Errare humanum est. |
|
|
|
|
Z tym farbowaniem nóg coś chyba jest, bo moja siostra nie mogła doszorować nóg przez tydzień.
|
|
|
|
|
Ja kupuję buty w ccc ale tylko od lasockiego są skórzane i dość drogie ale można długo pochodzić a fleki mam już drugi sezon i jeszcze nie wymieniałam chociaż mam jeszcze zapasowe.Lasocki to dobra i solidna polska marka od bardzo dawna na polskim rynku.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja kupuję buty w ccc ale tylko od lasockiego są skórzane i dość drogie ale można długo pochodzić a fleki mam już drugi sezon i jeszcze nie wymieniałam chociaż mam jeszcze zapasowe.Lasocki to dobra i solidna polska marka od bardzo dawna na polskim rynku. Dokładnie z tym, że to co wyrabia ccc jeśli chodzi o zmianę kolekcji to jest wg mnie przesada. Moje buty ktore kupilam jakies 4 lata temu stoja do dzis w sklepie! i to w tej samej cenie! I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Hmmmm... ja kupiłam tam buty zimowe za ponad 400 zł.. Sądziłam,że za takie pieniądze dwa lata przejdę w nich spokojnie bez żadnych problemów....niestety. Buty były wygodne i piękne szkoda tylko , że po niecałym roku zepsuł się zamek w jednym i drugim....puściły szwy...oddałam do reklamacji i co za kilka miesięcy sytuacja ta sama...buty nienadają się do chodzenia.... więcej płaci się za firme niż za dobrego buta bo w tym sklepie ich brak...! Może faktycznie i sa osoby zadowolone...ja do nich się nie zaliczam
|
|
|
|
|
Co do obuwia z Prima Strady to nic nie mam , sa dobrej jakosci, sprawdzone marki, tylko cena powalająca.Czasami można trafić na jakąś fajną przecenęNatomiast co do reklamacji , to sam reklamowałem tam buty ,zostały naprawione tak jak sobie życzyłem i dalej je użytkuję
|
|