|
|
|
Byłem tam na 3 czy 4 weselach i było super. Obsługa 1 klasa i przedewszystkim dokładnosc - p oweselu lista ile kg czego zostało i co z tym robimy.
Każdy litr picia, każdy kg wędliny, zupy itp wszystko wyliczają. i pod tym względem dokładność super i cały czas kelnerki się krzątają pytając o herbatę czy kawę. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Sezam jest przereklamowany
jadlam tam pierogi byly owszem smaczne ,ale ten rzeczony wspomniany kelner ;-( malo przyjemny jakis gburowaty ani "dziekuje" ani "czy smakowalo" malo przytulnie , brak jakis fajnych oddzielonych miejsc gdzie moznaby we dwoje sobie porozmawiac Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT rzeczony wspomniany kelner ;-( malo przyjemny jakis gburowaty malo przytulnie , brak jakis fajnych oddzielonych miejsc gdzie moznaby we dwoje sobie porozmawiac i tu się zgadzam mało przytulnie.... ale to jest restauracja a nie kawiarnia czy knajpka ponadto cenowo nie jest tanio(może i lepiej) nie wspomnę,że daleko od domku.... więc albo własnym samochodem (nic się nie można napić wtedy ) albo taxi(dochodzi koszt opłaty za dojazd ) także restauracja owa niezbyt nadaję się na intymne spotkania a raczej na imprezy w wielkim stylu choć u nas wydaje mi się są lepsze restauracje Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
zaoszczedzic mozna na taksowce urzadzajac romantyczny spacer do domku , w ten sposob nadrobimy brak intymnosci w lokalu ;-)
owszem to jest restauracja ale jakies przytulne kaciki dla dwojga bylyby rowniez na miejscu ,kazdy z nas chce troszke prywaty nawet w miejscu publicznym jesli ma ochote na chwileczke zapomnienia w towarzystwie kogos kochanego mi bardziej podoba sie Marcato pieknie urzadzone jedzonko smaczne , panie kelnerki bardzo mile, dbaja o konsumenta ,brak jeszcze niektorym profesjonalizmu ale to przyjdzie z czasem Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT mi bardziej podoba sie Marcato pieknie urzadzone jedzonko smaczne , panie kelnerki bardzo mile, dbaja o konsumenta ,brak jeszcze niektorym profesjonalizmu ale to przyjdzie z czasem a gdzie jest to Marcato? może sprawdziłabym na wolnych dniach Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Marcato znajduje sie przy ul. Jana Pawla ,dawna Pokusa
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Byłem na weselu w Sezamie i ogólnie jestem zadowolony, jedyny minus jaki zaopserwowałem to skromne półmiski na stołach.
|
|