|
|
|
Dwa wolne stanowiska pracy „Koordynator czynności kancelaryjnych i kancelarii tajnej” oraz „Stanowisko ds. ochrony przeciwpożarowej i obsługi technicznej Urzędu Gminy” Szczegóły ogłoszenia na stronie internetowej: http://ug-bojanow.samorzady.pl/?k=21
dane kontaktowe do Urzędu Gminy Bojanów: tel.:15 87 08 324 e-mail: ug_(at)_bojanow.pl Szczerze namawiam do składania dokumentów. Z komunikacją do Bojanowa nie ma problemu. 20 km od Stalowej Woli - samochodem 10 min jazdy. Wymagania nie są duże a mało kto wie o tym ogłoszeniu. Termin składania dokumentów jest do 28 lutego 2011 r. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapraszam Państwa do konkursu z nagrodami. Zabawa polega na wytypowaniu osób, które wygrają konkurs na wolne stanowisko urzędnicze w Urzędzie Gminy Bojanów.
Czy pracę zdobędzie: a) były Radny, kolega Wójta, b) koleżanka Wójta Pani K-G. c) synowa jednego z Radnych Gminy Bojanów, d) córka jednego z Radnych Gminy Bojanów, _______________________________________(odpowiedzi dla naiwnych) e) osoba o niezwykłych kwalifikacjach, z dużym doświadczeniu i po renomowanej uczelni (nie spokrewniona z wójtem, nie mająca rodziny ani przyjaciół w Urzędzie Gminy), f) Jola Rutowicz, g) Minister Finansów, h) Krzysztof Kononowicz. Osoba, która najszybciej wytypuje dwie prawidłowe odpowiedzi ma prawo podać adres na jaki zostanie wysłana nagroda (butelka wódki). Rozstrzygnięcie konkursu na przełomie marca– kwietnia. Życzę miłej zabawy. |
|
|
|
|
wygrany juz pewnie jest obstawiony. Więc szkoda zachodu.
|
|
|
|
|
Obstawiam b i c
|
|
|
|
|
paton
jestes gosc!!!!!! szacunek dla ciebie |
|
|
|
|
odp.d
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Mój typ to a.
|
|
|
|
|
Proszę o podawanie (typowanie) dwóch odpowiedzi, zgodnie z regulaminem konkursu. Podanie jednej prawidłowej odpowiedzi nie upoważnia do otrzymania nagrody. Termin zakończenia konkursu 28 lutego - rozstrzygnięcie po ogłoszeniu wyników przez Urząd Gminy Bojanów.
|
|
|
|
|
CYTAT paton jestes gosc!!!!!! szacunek dla ciebie też tak uważam ;) każdą rekrutacje powinno się tak weryfikować.. wiele razy składałam podanie mając bardzo dobre kwalifikacje i doświadczenie na dane stanowisko a nawet żadnego odezwu nie było... więc coś nie halo... a później nie wiadomo czy ta osoba która wygrała była akurat najlepsza, bo jak to sprawdzić przecież sami nie powiedzą, wystarczy zwykła regułka że osoba spełniła wszystkie wymagania ... i tak to jest - uczciwa konkurencja taka sprawiedliwość brawo paton |
|
|
|
|
CYTAT każdą rekrutacje powinno się tak weryfikować.. wiele razy składałam podanie mając bardzo dobre kwalifikacje i doświadczenie na dane stanowisko a nawet żadnego odezwu nie było... więc coś nie halo... a później nie wiadomo czy ta osoba która wygrała była akurat najlepsza, bo jak to sprawdzić przecież sami nie powiedzą, wystarczy zwykła regułka że osoba spełniła wszystkie wymagania ... i tak to jest - uczciwa konkurencja taka sprawiedliwość brawo paton Święcona prawda Teoretycznie powinna być informacja o wyborze na stanowisko, ale tam jest pisane, że ta osoba wygrała i jest "najodpowiedniejsza z odpowiednich". Ciekawy jestem kto to będzie PS Żeby wygrać trzeba grać |
|
|
|
|
b i d
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
b i d
|
|
|
|
|
przypominam, że termin konkursu upływa w poniedziałek o godz. 15.30
|
|
|
|
|
No to się poprawiam i typuje a i d.
|
|
|
|
|
wiadomo kto wygra - ja obstawiam a i b
|
|
|
|
|
No i jak z tym konkursem wstępne wyniki są a tu nikt nas nie informuje
|
|
|
|
|
Też miałem się właśnie o to zapytać. ;) Ktoś coś wie na ten temat? Może jakieś info będzie na stronie gminy www.bojanow.pl
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
SPOKO! podaje świeże informacje. Do rundy finałowej zakwalifikował się "a", "b" i "d", podobno jest jakiś "e"
Teraz będzie starcie Tytanów (czyt. najlepszych ziomów Wójta). Na szczegółowe wyniki musicie poczekać dzień lub dwa. Mam nadzieje, że niespodziewanie wygra "e", wtedy powróci we mnie wiara w ludzi i sprawiedliwość. K...wa jaki naiwny jestem!!! |
|
|
|
|
Są wyniki konkursu na stronie: http://ug-bojanow.samorzady.pl/?k=21
Konkurs wygrali: a) Robert Sałęga (były Radny ze Stanów), b) Joanna Karbarz-Górka (w skrócie Pani K-G) Forumowicza "truskawę" proszę o podanie nr gg lub maila w celu omówienia warunków odbioru nagrody Miesiąc przed rozstrzygnięciem konkursu znałem wyniki. Dlaczego? - bo Polska to kraj jasnowidzów |
|
|
|
|
Ty nie powinieneś się nazywać PaToN tylko PrOrOk
|
|
|
|
|
Dzięki PatoN!
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie jak nagrodę wyślesz na adres Urzędu Gminy Bojanów: ul. Parkowa 5, 37-433 Bojanów. Niech Wójt tamtejszego Urzędu wypije z wybranymi kolegami za zdrowie naiwnych ludzi, którzy składają masę dokumentów z nadzieją, że ktoś doceni ich wykształcenie, doświadczenie i motywację w poszukiwaniu pracy. |
|
|
|
|
Kruca bomba, PaToN, dawaj sześć liczb. Będziemy skreślać ;-)
BTW nie wiem skąd Wasze żale. Pan doktor nauk prawnych, Serafin Sławomir 'włatca' Bojanowa i okolic, na bank dobiera sobie turboprofesjonalne kadry, nie może być zatem mowy o żadnym kolesiostwie, czy czymkolwiek w ten deseń... Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
to chyba jedyny post na tym forum w ktorym nikt nikogo nie wyzywa,idioci nie pisza glupot i wszyscy sa zgodni
widac ze sa jeszcze mili i kulturalni ludzie |
|