|
|
|
Tak się zastanawiam czy w Stalowej są jeszcze jakieś fajne miejsca gdzie można fajnie poimprezować ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.Planeta
2.Arkadia 3.Alternatywy 4.Pizzerie :) |
|
|
|
|
w stalowej nie ma fajnych miejsc proponuje domowke
bzzzzzz |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
mozesz rozszezyc "poimprezowac" ?
- nachlac sie - potaniczyc - poniszczyc mienie publiczne lub prywatne - pobic kogos lub gorzej ... - spedzic czas przy piwie i grze w karty ? |
|
|
|
|
Nachlac sie to byle gdzie ale najlepiej kolo domu
potanczyc to najlepiej na Lowisku poniszcyc to byle gdzie ale nie u mnie pobic to kogo tam chcesz spedzic czas przy piwie i karty to zapraszam do siebie (a piwo to zywiec, tyskie albo tatra i gra 66) Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no to jest konkret
co do piwa to wole lezansk co do kart 66 zapomnialem bo nie ma z kim grac, a moze pokerek lub tysiaczek a do pokerka pare kolezanek co nie umieją grać |
|
|
|
|
jesli chodzi o karty to London Pub. maja nawet zetony do pokera. zawsze zimne piwko i fajna atmosferka.
|
|
|
|
|
CYTAT no to jest konkret co do piwa to wole lezansk co do kart 66 zapomnialem bo nie ma z kim grac, a moze pokerek lub tysiaczek a do pokerka pare kolezanek co nie umieją grać Jeszcze do tego pokerek rozbierany przegrana(y) stawia Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Chodziło mi o napicie się i potańczenie. widzę że fajnych miejsc już raczej w mieście nie ma. Zostały domówki itp.
|
|