Dołączył: 31 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Szukam oszczędności czyt. "ropa" ;-)
Jak ktos ma w nadmiarze tego "trunku" zapraszam na priv ;-) |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Przylaczam sie do tematu :-)))
A jak znam zycie to nie tylko i ja chetny bede. Osobiscie kazda ilosc przygarne :-))) |
|
|
![]() |
|
róznież przyłaćzam sie od tego.
każda ilośc kontakt priv |
|
|
![]() |
|
tanio tzn po ile byście chcieli kupować? za litr?
|
|
|
![]() |
|
A pomyśleliści chociaz przez chwile o tym iz to zwykle zlodziejstwo!!! ten po sprzedaje z pewnoscia okradl swojego pracodawce - a wy kupujac bierzecie w tym udzial - to karalne
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Najlepsza i najtańsza ropa jest z ruskich tirów panowie
![]() :) |
|
|
![]() |
|
Podjedź na parking dla tirów i spróbuj się dogadać
|
|
Dołączył: 31 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A pomyśleliści chociaz przez chwile o tym iz to zwykle zlodziejstwo!!! ten po sprzedaje z pewnoscia okradl swojego pracodawce - a wy kupujac bierzecie w tym udzial - to karalne nawet mnie nie rozsmieszaj, przy tych zarobkach i cenie paliwa to żadne przestępstwo, jak bym zarabiał godziwe pieniądze jak w innych krajach to uwierz tankował bym jak człowiek na Stacji.... |
|
|
![]() |
|
Gratuluje poczucia humoru parszywy złodzieju - nic nie usprawiesliwia złodziejstwa!!!!
PS. A skoro mało zarabiasz przesiadz sie na rower |
|
|
![]() |
|
Widzę, że wielu nie stać na diesla. To po co je kupowaliście?
|
|
|
![]() |
|
Po wypowiedziach niektórych osób widze, że polskie złodziejskie panstwo ma i bedzie sie miało dobrze. To ze ponad 50% ceny paliwa to haracz dla państwa to to juz nie jest złodziejstwo tak? niestey spora czesc spoleczenstwa woli byc dymana i powiedziec "przesiadz się na rower" taka wypowiedz to skrajny debilizm
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
![]() |
|
CYTAT "przesiadz się na rower" Ktoś tak "powiedział"? Jedź zatankować gdzie indziej skoro nasze podatki i akcyzę w Polsce uznajesz za jakąś wyjątkową. http://www.e-pet(...)w-europa |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Szukajcie "oszczędności" na forum. To "dobre" miejsce. Kierowcy tirów tu siedzą i chętnie ukradną swojemu szefowi kilka litrów ropy żeby pomóc jakiemuś forumowiczowi.
Co byście nie pisali i jakie tłumaczenie na to macie, pamiętajcie że to jest kradzież. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Jesli pubiczne potepienie zlodziejstwa nazywasz debilizmem - nie wiem w kim takim razie jestes ty ...
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Złodziejstwo w białych rękawiczkach
![]() "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
Tez bym kupil do ciagnika, ale nie zadnego opalu tylko rope okolo 100 litrow
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Ja jestem typowym Polakiem, tak jak powiedziałaś na tygodniu kradnę jestem zazdrosny, zawistny itd ale zawsze w niedzielę przed mszą ide do spowiedzi i się spowiadam z grzechów a zaraz potem grzeję do pierwszej ławy
![]() Niestety Panowie jeśli ktoś ma źródełko to myslę ze ma dla siebie. Jak narazie dla mnie pozostaje bliska bo tam najtaniej... Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
![]() |
|
Jeżyk, nie ma się czym chwalić.
A co do tematu, to nie mieszaj polityki do tego. Nie ma wytłumaczenia dla okradanie własnego szefa. Złodziej będzie zawsze złodziejem niezależnie od sytuacji. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Dobra widze że zostałem złodziejem
![]() ![]() Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
![]() |
|
a może ktos wspomoże kierowce TIRa i odsprzeda mu rope bo sie nie zmieścil w normie "jazda po górach" bo pryncypaly twierdzą że Tirek 32 litry ma palic ,jak przepal to zlodziej. ps. kto kogo okrada? kierowca czy szef???????
|
|
Dołączył: 6 Sty 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
wszyscy piszą o okradaniu szefa -jacy ci szefowie biedni nie stać ich na zapłacenie swojemu pracownikowi godziwej pensji tylko ochłapy 800 zł a sami jeżdzą dobrymi autkami i płaczą że zus-y duże płacą ale dobra fura musi być bo jak podjedzie czymś gorszym to ciułacz anie prezes firmy(ratuj dziada),wczasy za granicą bo w Polsce to robole jeżdzą ,to samo do naszego parlamentu i tym podobnym żyć z podatników można i naciągać ich jak gumę naco się da i dokąd sie da .Jak macie zapasy to kupujcie ile się da bo oni by się dwa razy nie zastanawiali.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobra widze że zostałem złodziejem ![]() ![]() Optymista, skąd wiesz że cię nie okradają? Przed chwilą jeszcze usprawiedliwiałeś takie zachowanie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT wszyscy piszą o okradaniu szefa -jacy ci szefowie biedni nie stać ich na zapłacenie swojemu pracownikowi godziwej pensji tylko ochłapy 800 zł a sami jeżdzą dobrymi autkami i płaczą że zus-y duże płacą ale dobra fura musi być bo jak podjedzie czymś gorszym to ciułacz anie prezes firmy(ratuj dziada),wczasy za granicą bo w Polsce to robole jeżdzą ,to samo do naszego parlamentu i tym podobnym żyć z podatników można i naciągać ich jak gumę naco się da i dokąd sie da .Jak macie zapasy to kupujcie ile się da bo oni by się dwa razy nie zastanawiali. Tu chodzi o sprzedaż zapasów, jak się je ma. Jak ktoś ma zapasy to już ich nie potrzebuje kupować. Chyba że jest chomikiem:-)))) Gdzie ty pracujesz że szef ci płaci 800 zł. na 3/4 etatu pracujesz? A może zwyczajnie nie masz pojęcia o tym co piszesz? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 6 Sty 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Andrzejek ta kwota jest przykładowa ja wiem co robię i ile mam za swoją pracę wołać więc nie cwaniakuj że cię stać na tak wiele zarabia się w stalowej mało a ceny są jakie są podejrzewam jak by ktoś sprzedawał tanio ty jesteś pierwszy w kolejce. bez urazy
|
|
|
![]() |
|
CYTAT jak by ktoś sprzedawał tanio... Jeśli tematem są "oszczędności" to może nie mylmy sprzedaży z handlem kradzionym towarem stanowiącym koszty zmienne firmy. Pracodawca aby utrzymać się na rynku odpowie obniżeniem kosztów stałych. Albo splajtuje i rodzaj kosztów będzie mu obojętny. Pracownikom raczej nie. |
|