Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Strona główna Spis grup Literatura Program Kontakt z biurem Linki Czy Al-Anon jest dla Ciebie? Al-Anon Dorosłe Dzieci Alateen Służby
GRUPY RODZINNE AL-ANON NADZIEJA DLA KREWNYCH I PRZYJACIÓŁ ALKOHOLIKÓW Jeżeli masz kochaną osobę, której picie powoduje poważne problemy, będziesz serdecznie witany na naszych spotkaniach. Nie mamy powiązań z żadnym wyznaniem wiary, nie mamy żadnych zobowiązań prawnych, składek ani wpisowego. Dzielimy się wzajemnie naszym doświadczeniem, siłą i nadzieją. Twój postęp może się dokonać według twojego własnego sposobu i tobie właściwego tempa. My tylko zachęcamy, abyś wziął udział w naszej wspólnej sprawie. Chcę zadać pytanie Dyżur on-line odbędzie się w dniu 2011-03-03 w godzinach 16:00 - 19:00 Logo Al-Anon / Alateen 1% OPP 4.III.1891r urodziła się Lois, założycielka Al-Anon tu jej historia Aktualności Wieści z Regionów Nasza Historia The Convention to celebrate the 30th anniversary of Al-Anon Poland Слёт по случаю 30 годовщины существования Ал-Анон в Польше Razem - Biuletyn Al-Anon nr 1(58)2011 "Właśnie dziś przeżyję dzień dobrze, nie próbując natychmiast rozwiązać moich wszystkich problemów. Jestem w stanie czynić przez dwanaście godzin to, co przeraża mnie, gdy pomyślę, że miałbym znosić przez całe życie." Licznik od 2008-08-19 Oficjalny serwis Grup Rodzinnych Al-Anon/Alateen w Polsce Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|