|
|
|
Kochani, nie wiem czy zwracacie uwage na fakt, że nasi Stalowowolscy fryzjerzy nie dezynfekują sprzętu jakim sie posługują...
Niestety mam bardzo przykre skutki po ostatniej wizycie u fryzjerki... Czy wiecie może, gdzie w Stalowej jest gabinet fryzjerski gdzie dezynfekcja jest po kazdej osobie?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fakt sam nei zauwazylem nigdy aby cos robili ze sprzetem bo kazdej osobie, jedynie co to pozamiatają sciete włosy.
nasłac na jednego i drugiego sanepid to się nauczą co to jest profesjonalizm |
|
|
|
|
To jest wielka tragednia z tym jak podchodzą do higieny....
Jednym grzebykiem przeczeszą wszystkich ludzi.... A potem dziwić się, że wracamy ze swędzącą głową i jakimiś zmianami na skórze |
|
Dołączył: 18 Lis 2010r. Skąd: z nienacka ;) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja chodze do fryzjera w akademiku i moja fryzjerka zawsze po strzyzeniu wrzuca grzebienie do dezynfekcji i nawet jak grzebien spadnie na podloge to mnie nim nie czesze tylko bierze czysty takze nie wyobrazam sobie ze mozna czesac wszystkich tym samym grzebieniem... :/
|
|
|
|
|
No to faktycznie takiego fryzjera 'czyściocha' trudno odszukać w STW...bo takich nie maaa...
|
|
|
|
|
CYTAT No to faktycznie takiego fryzjera \'czyściocha\' trudno odszukać w STW...bo takich nie maaa... Chyba, że kwiatlotosu pisze o fryzjerce z akademika KULu na Ofiar Katynia, to wtedy taki w Stalowej jest |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No to faktycznie takiego fryzjera \\\'czyściocha\\\' trudno odszukać w STW...bo takich nie maaa... Chyba, że kwiatlotosu pisze o fryzjerce z akademika KULu na Ofiar Katynia, to wtedy taki w Stalowej jest Hmmm... To niesamowity wyjątek.... na CAŁĄ STALOWĄ !! Może warto coś z tym zrobić |
|
|
|
|
Jeżeli chcesz, aby ta fryzjerka nie była wyjątkiem jest jeden sposób.... puścić ją z torbami Bo prędzej uda się to niż przekonać wszystkich innych do szczególnego zadbania o higienę (jeśli tego nie robią). Aczkolwiek, z tego co wiem, to o takie rzeczy się dba. Ale ręki sobie nie dam uciąć.
Przynajmniej, jeśli potwierdziłoby się, że to ta pani, możesz śmiało się tam wybrać. Czytałem, że jest dobra, osobiście mam prywatnego fryzjera, także nie doświadczyłem Co do higieny, to swędząca głowa czy łupież są najmniejszym problemem jaki może wyniknąć z braku sterylności. |
|
|
|
|
w męskim na sierpnia podgalaja szyję wszystkim po kolei tą samą brzytwą. W dobie hiv-ów itp to sie w pale nie miesci!
|
|
|
|
|
kwiatlotosu, cos mi to wygląda na samoreklame
|
|
|
|
|
kwiatlotosu to żadna pseudoreklama. Rownież korzystam z usług fryzjerek z saloniku w akademikach od prawie 10 lat. Zawsze były dezynfekowane nożyczki i grzebienie i nadal są. Nie można się przyczepić do zasad higieny w tym zakładzie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT kwiatlotosu, cos mi to wygląda na samoreklame Ja mam to samo wrazenie |
|
|
|
|
Proste ze fryzjerzy to syfiarze, widać to jak facet wychodzi od fryzjera i syfy się robią na głowie ;/ ble
|
|
|
|
|
[cytat]Kochani, nie wiem czy zwracacie uwage na fakt, że nasi Stalowowolscy fryzjerzy nie dezynfekują sprzętu jakim sie posługują...
Niestety mam bardzo przykre skutki po ostatniej wizycie u fryzjerki... Czy wiecie może, gdzie w Stalowej jest gabinet fryzjerski gdzie dezynfekcja jest po kazdej osobi ja polecam na okulickiego |
|
|
|
|
CYTAT w męskim na sierpnia podgalaja szyję wszystkim po kolei tą samą brzytwą. W dobie hiv-ów itp to sie w pale nie miesci! Mijasz się z prawdą. Strzygę się tam już około 20 lat. Co prawda tylko u Pani Ani (której uroda i wdzięk mają na mnie duży pozytywny wpływ) więc mogę ręczyć tylko za Nią. Zawsze używa nowej żyletki którą wyciąga z opakowania przy kliencie. Brzytwy to już chyba nikt nie stosuje od dawna. Grzebienie dezynfekują co jakiś czas większą ilość. Użyty "na kliencie" odkładają do osobnego pojemnika. Zamiast oczerniać ludzi warto zwyczajnie obserwować ich pracę a nie tylko patrzeć z samouwielbieniem w lustro. Chyba, że zapatrzyłeś się na Panią Anię - wtedy zrozumiałym jest, że nic widzisz dookoła. Tylko wtedy ta krytyka byłaby nie na miejscu |
|
|
|
|
W czasach kiedy mamy maszynki elektryczne ,brzytwy są zabronione .Sanepid zakazuje ich używania.Można ich używać jedynie w zakladach typowo golarskich,jakich my nie mamy w stalowej woli,i niewiele jest takich już w polsce.To samo zdanie dotyczy żyletek .Podgalanie BRZYTWĄ jest ZABRONIONE!!!
|
|
|
|
|
nie pracuje w tym salonie tylko jestem klijentką przychodzaca wiele lat i zdarzylam zauwazyc jak dezynfekuja.
czy zawsze jak jest cos pozytywne to musi byc samoreklama?? ludzie nie przesadzajcie |
|
|
|
|
A ja szczerze polecam fryzjer(k)a na ulicy metalowców w "budkach".Sa tam dwie mile Panie i nigdy mi sie nie zdarzyło aby strzygła mnie grzebieniem który upadł bądź którym strzygła osobe wcześniej a nawet kilka wczesniej(czasami dość spora kolejka i rzuca się to w oczy).Nie reklamuję, skoro temat o fryzjerstwie to na prawde polecam.
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|