|
|
|
Witam,
orientuje się ktoś jak wygląda obrona magisterki na WSH w Kielcach ? formalność, czy trzeba wykuć na blaszkę zestaw pytań ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Normalnie usypujesz szaniec z piachu w zęby trzy granaty i sie bronisz czym masz
A tak na serio to nie wiem |
|
|
|
|
CYTAT Witam, orientuje się ktoś jak wygląda obrona magisterki na WSH w Kielcach ? formalność, czy trzeba wykuć na blaszkę zestaw pytań ? Studiujesz tam i nie masz kolegów żeby się zapytać. Marny z ciebie student:-))))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nie pytam Cię człowieczku jakim studentem jestem
|
|
|
|
|
Nie masz kolegów na studiach?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Witam, orientuje się ktoś jak wygląda obrona magisterki na WSH w Kielcach ? formalność, czy trzeba wykuć na blaszkę zestaw pytań ? Mam na myśli studia zaoczne |
|
|
|
|
Na zaocznych nie ma kolegów? Myślę że więcej się dowiesz jak pogadasz na uczelni niż z forum SM.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Dziękuję wujku Dobra Rada
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, orientuje się ktoś jak wygląda obrona magisterki na WSH w Kielcach ? formalność, czy trzeba wykuć na blaszkę zestaw pytań ? mgr od tak podejrzewam ze nie dostaniesz , |
|
|
|
|
Czy ja piszę niewyraźnie albo po czesku ? Pytam tych którzy się ORIENTUJĄ a nie PODEJRZEWAJĄ
|
|