|
|
|
Podobno jezdzi sobie na wyżej wymienionej trasie jakaś nowa firma! orientujecie sie jakie maja ceny? I gdzie maja końcowy w rzeszowie? jakies fajne busy maja? czy takie gruchoty ? Mieszkam w stalowej woli i jakoś nie zdarzyło mi sie go widzieć :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Podobno jezdzi sobie na wyżej wymienionej trasie jakaś nowa firma! orientujecie sie jakie maja ceny? I gdzie maja końcowy w rzeszowie? jakies fajne busy maja? czy takie gruchoty ? Mieszkam w stalowej woli i jakoś nie zdarzyło mi sie go widzieć :( Jest to firma Jacek, jeżdzi juz dłuższy czas, nie wiem ile kosztuje bilet bo jakos nie miałem okazji nim jechać. Przystanek końcowy mają pod wiaduktem Śląskim a bus teraz jeżdzi tak jak w Marcelu tylko ze dłuższa wersja, kiedyś jeżdził busik full wypas ale go rozbili w Trzebownisku |
|
|
|
|
rozbili???!!! to widze ze ledwo zaczeli a juz mają wypadek na koncie!
|
|
|
|
|
CYTAT rozbili???!!! to widze ze ledwo zaczeli a juz mają wypadek na koncie! To nie był jakiś duży wypadek, bodajże bus ten wjechał w tyłek osobówki ale od tamtej pory nie widze tego busa |
|
|
|
|
Ten bus jeździ nadal,a rozkład chyba jest w Stalowej na tym parkingu gdzie busy podjeżdżają!a ceny są tak jak w innych busach.
|
|
|
|
|
CYTAT Ten bus jeździ nadal,a rozkład chyba jest w Stalowej na tym parkingu gdzie busy podjeżdżają!a ceny są tak jak w innych busach. Wiem ze jeżdzi nadal, chodziło mi ze od pory tego wypadku nie widziałem juz tego busa ktory brał w nim udzial |
|
Dołączył: 18 Lis 2010r. Skąd: z nienacka ;) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dokladnie jak ktos wyzej wspominal delikatna stluczka byla - busem wjechal w tyl auta poprzedzajacego , a bus maja teraz inny bodajze ten taki dlugi jak jamnik
a tamten Busik hmm chyba sie naprawia ;) |
|
|
|
|
rozkład i info do firmy jest na stronie http://trans(...)zow.html
|
|
|
|
|
to wycinianie adresow w kazdym wypadku jest bez sensu :( strona to www transport jacek pl oczywiscie zamiast przerw kropki i wybieramy trasy krajowe
|
|
|
|
|
To w sumie dobrze, że to tylko jakaś mała stłuczka, bo jak wiemy, im mniej tym lepiej. swego czasu jezdziłam marcelami, to nie było dnia żeby jakiś sie nie popsuł ://
|
|
|
|
|
Bus "Jacek" wymiękł!! Już nie jeździ, i to pewne i potwierdzone. Konkurencja wygryzła, a szkoda.
|
|