|
|
|
dziś parzyłam kawe i jak wlałam gorącą wode on mi strzelił a kawa wypłyneła
czy to oznacza coś złego? mimo iż miałam łyżeczkę nie powinno tak sie stać ? pomóżcie jak wiecie czy to cos znaczy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"dziś parzyłam kawe i jak wlałam gorącą wode on mi strzelił a kawa wypłyneła
czy to oznacza coś złego? mimo iż miałam łyżeczkę nie powinno tak sie stać ? pomóżcie jak wiecie czy to cos znaczy " On Ci wystrzelił??? Jesteś facetem, a nick żeński to zmyła?? Nie to nic złego, czasem tak sie dzieje, jak kawa ładnie pachnie :d |
|
|
|
|
czytaj panie nonsens ze zrozumieniem , bo ja nie widze tu zadnego lapsusu. Kuban byl pewnie za zimny , dostał szoku termicznego i se pękł : )
|
|
|
|
|
CYTAT pomóżcie jak wiecie czy to cos znaczy To znaczy, że kubek nie nadaje się już do użycia . |
|
|
|
|
CYTAT czytaj panie nonsens ze zrozumieniem , bo ja nie widze tu zadnego lapsusu. Kuban byl pewnie za zimny , dostał szoku termicznego i se pękł : ) A ja widzę DomyśliłAm się,że chodzi o kubeczek, czyt.KUBAN, natomiast rozbawił mnie fakt,że osoba tak szybko chciała sie podzielić swoim przeżyciem,że nie napisała tak naprawdę co jej strzeliło. Złoczyńco, jesteś pewien,ze to nie był dzbanek??? |
|
|
|
|
dzbanek ?kawe robisz w dzbanku ? A uzywasz "łyżeczki" do dzbanka ? [
CYTAT imo iż miałam łyżeczkę nie powinno tak sie stać ? dla mnie to jakiś wkręt he he Analizuj dalej |
|
|
|
|
Ja akurat robię kawę w expresie, ale słyszałam o takich co to ją piją z wiadra, ale czy używają do tego łyżeczki, nic mi nie wiadomo...
|
|
|
|
|
..i zalewają expres wrzątkiem hehe no tak , jak moglem o tym nie pomyslec . Juz milcze
|
|
|
|
|
tak się zdarza. większe prawdopodobieństwo że pęknie grubsze szkło niż cienkie. co do znaczenia nie słyszałam
|
|
|
|
|
CYTAT dziś parzyłam kawe i jak wlałam gorącą wode on mi strzelił a kawa wypłyneła czy to oznacza coś złego? mimo iż miałam łyżeczkę nie powinno tak sie stać ? pomóżcie jak wiecie czy to cos znaczy Jak nic będziesz mieć pecha przez najbliższy tydzień) |
|
|
|
|
Są przecież tabletki awaryjne tylko, że na receptę.
48 lub 72h Nic się nie martw. Nie tobie pierwszej to się stało;p Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
to znaczy ze kawy w tym co parzylas juz nie zaparzysz wiecej
|
|