|
|
|
Witam . Jaki program antywirusowy polecacie by nie zamulał kompa...Ktos taki temat juz kiedys poruszał ale nie mogę go znalezc..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ESET NOD32 Antywirus.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Zgadzam się z przedmówcą nie ma lepszego antywirusa niż ESET NOD32. Kupujesz licencję na 3 lata i masz spokój.
|
|
|
|
|
Narazie zainstalowałem avast ale dzięki Panowie jak coś bedzie nie tak tO zainstaluje NOD
|
|
|
|
|
Wlasnie ten AVAST tak kompa przymula
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
dobry, skuteczny i przedewszystkim nie zamulajacy kompa to eset nod 32 zaden inny
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
AVIRA i zaden inny (darmowy)
norton to poracha, AVAST to totalna ! ESET tez zjedza kazde gowno jakie im podrzuce |
|
|
|
|
Norton internet security i żaden inny.
Ktoś kto twierdzi że programy symanteca zamulają powiela stereotyp który zakończył sie jakieś 2 lata temu. Od wersji 2010 program pracuje na całkowicie innym silniku i jest wręcz niezauważalny dla systemu. Nic nie przepuści ,zablokuje każdy atak i usunie każdy syf. Jak nie wierzysz ściągnij triala 30 dni ze strony producenta. |
|
|
|
|
Fox-GreyFox
moja siora ma nortona w lapie jak wrzuci pendrive do mojego kompa to az czerwoniutko wlasnie robie kompa na ktorym jest avast wlozylem pena aby stery przezucic, potem do swego kompa po reszte sterow i juz czerwoniutko zajebiste sa te wasze antywiry |
|
|
|
|
Pituch widocznie masz jakieś zwarcie na pendrivie i Ci się monitor od tego rozgrzewa na czerwoniutko
|
|
|
|
|
ja mam Avast -muli kompa totalnie-odradzam!
|
|
|
|
|
podsumowujac, jak ktos ma cos innego niz avira,(albo nie ma nic), to zawsze cos przywloke do domu, jak nie na pendivie to na cd-dvd
|
|
|
|
|
jak już pisalem, zależy jaką wersje i jaki rocznik ktoś ma. Nie przecze że jej norton może "puszczać" syf. Tylko zwroć uwagę czy jest aktualny i czy czasem to nie jest norton z przed 15 lat :] taki bez instalowania, bez silnika, sama baza danych wirusów i skanowanie A na pendrive mozesz miec czerwono zawsze bo avira nie usuwa wirusów tylko przenosi je do kwarantanny. kamufluje problem a nie zwalcza.
|
|
|
|
|
Fox-GreyFox
teraz to stary norton :p a Avira jak sobie ustawisz , tak bedziesz mieć moze przenoscic do kwarantanny a moze odrazu kasowac tylko po co, jak nie krore rzeczy mozna naprawic |
|
|
|
|
Nie spotkałem się jeszcze z wirusem, addwarem, spybotem, wormem, trojanem, którego można by było naprawić - wybacz.
|
|
|
|
|
a ha
i wszystko jasne pojecie masz jak ja o dojeniu krowy cos gdzies dzwoni, ale w ktorym kosciele nie wiadomo pozdro |
|