|
|
|
Choć do Świąt został jeszcze tydzień, już dziś wszystkim forumowiczom Stalowego Miasta:
Życzę nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt Wszystkim! Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Virus w paincie to robiles;-)?
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
Nie znasz możliwości Painta.
Przenoszę do rozmów na każdy temat. |
|
|
|
|
zycze wszystkim pogodnych spokojnych swiat i wspanialego sylwka
http://www.danci(...)a=430126 " TARGET="_blank"> http://www.danci(...)a=430126 |
|
~~VirusStyldowany | |
|
|
Wrrr znowu nie pamieta mojgo nicku wiec bede na tyldzie ... ZoMo no przeciez ze paintem Nieważna jakoś, ważny przekaz
|
|
|
|
|
|
A może z fotosika nie linkuje zdjęć? Hmmm, to z ImagShack:
|
|
|
|
|
Edzio twoimi życzeniami jestem wzruszony najmocniej . Trzeba by to wysłać na jakiś konkurs grafiki roku
|
|
|
|
|
Jakby nie patrzeć to moje szczere, przeze mnie wykonane własnoręcznie życzenia Wzruszyłeś mnie Echelon
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Niech Wam gwiazdka pomyślności... no i w nocy jasno świeci żeby każdy zawsze trafiał tam gdzie dojść chciał
ps http://www.pis.o(...)show_all mój skromny prezent pod choinkę Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Pokój zamieszka, kiedy Pan przybędzie” W adwentowej refleksji, W skupieniu przy konfesjonale, W ciszy wyczekiwania na wigilijną gwiazdę, Pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia, Niech nadchodzące Święta będą dla Was Niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Was osób. " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edzio wymiata Wesołych wszystkim życzę
|
|
|
|
|
Żeby święta były syte, żeby rózgą było bite.
By choinka w twojej chacie nie śmierdziała tak jak gacie. Tylko była kolorowa a na dole stał se browar. Na pasterkę ruszaj śmiało ksiądz na tacy ma za mało. Daj złotówkę albo dwie niech i on ucieszy się. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. Życzy Jagi z Rodziną Errare humanum est. |
|
|
|
|
a Ja wam życze wszystkiego dobrego , zdrowia , szczęscia , pomyślności , niech uśmiech zawsze gości na waszych twarzach, życze wam także pieniędzy , choć podobno szczęścia nie dają , lecz wszyscy wiemy że DAJĄ! . Dużo pracy , bo bez niej niema kołaczy, niewydajcie wszystkich pieniędzy na wódkę noworoczną !
WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ! ŻYCZY :pańszczyżnianin ; ) wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Życze Wam wszystkim Szczęśliwych, radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
wesołych ludzie
|
|
|
|
|
Życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku w rodzinnym gronie, oraz pasma sukcesów i spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku
|
|
|
|
|
Rowniez dolaczam sie do serdecznosci i mam nadzieje, ze kiedys nadejdzie taki dzien, w ktorym zakoncza sie wojny polsko-polskie.
Wesolych Swiat |
|
|
|
|
WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM ZYCZE DJKUBUS
ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
|
|
|
CYTAT i mam nadzieje, ze kiedys nadejdzie taki dzien, w ktorym zakoncza sie wojny polsko-polskie. Za to to bym ci nawet polał, ale zdaje się, że ty nie pijący jesteś |
|
|
|
|
Kochani, jesteście cudowni. Serdecznie Wam dziekuję za te wszystkie życzenia.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Kończę już posiezdenie na portalu do soboty, więc życzę wszystkim udanych, radosnych i głęboko przeżytych świąt .
|
|
|
|
|
Staropolskim obyczajem
gdy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i my życzymy Wam radości, aby wszystko się zdarzyło z roku na rok lepiej było! |
|