~~xxx | |
|
|
Nie polecam tam pracować właściciel w długich włosach nie będę wymieniać nazwiska ,oszukuje nie wypłaca pensji chce żeby pracować w każdą sobotę i niedzielę i nie podpisywać listy obecności kiedy się pracowało tylko wtedy kiedy on chce poprostu obóz pracy !!! w sklepie syf produkty przeterminowane UWAŻAJCIE !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ropucha | |
|
|
to co ty tam robiłaś ... od tego tam byłaś , aby posprzątać idź do biedronki lub tesco tam ci będzie lepiej ;) pozdrawiam
|
|
|
~~xxx | |
|
|
widzę że więcej jest nieuczciwych pracodawców, ja miałam styczność z "najlepszą szefową" z biura podróży Staltur... wypłaty nieregularne a w zasadzie brak wypłat a i klientów nie traktuje się tam uczciwie...
|
|
|
~~chydraulik | |
|
|
CYTAT widzę że więcej jest nieuczciwych pracodawców, ja miałam styczność z \"najlepszą szefową\" z biura podróży Staltur... wypłaty nieregularne a w zasadzie brak wypłat a i klientów nie traktuje się tam uczciwie... widze ze jestes kiepsko poinformowana. Ten w długich włosach to pracownik a nie właściciel. |
|
|
~~xxx | |
|
|
CYTAT [cytat]widzę że więcej jest nieuczciwych pracodawców, ja miałam styczność z \\\"najlepszą szefową\\\" z biura podróży Staltur... wypłaty nieregularne a w zasadzie brak wypłat a i klientów nie traktuje się tam uczciwie... Chydrauliku zacytowałeś nie ten tekst co trzeba, jak przeczytasz uważniej zauważysz ze tu się pisze o biurze podróży a nie o żabce! zanim zaczniesz oceniać czytaj uważnie |
|
|
~~Lena | |
|
|
widze ze jestes kiepsko poinformowana.
Ten w długich włosach to pracownik a nie właściciel.[/cytat] Znam tego pana osobiscie i moge potwierdzic jaki jest wobec pracownikow(niestety). I dla twojej wiadomosci ten z dlugimi wlosami to wlasciciel . Jak nie znasz sie to glosu nie zabieraj |
|
|
~~ania | |
|
|
Byłam tam raz więcej nie pójde przeterminowany towar wali się z półek.Jestem zdziwiona że sanepid na to pozwala
|
|
|
~~ropuszka | |
|
|
jezeli jest przeterminowany towar to glównie wina pracownc któe zamiast pracować sie obijajqa i czaytaja gazeyy wlasciciel po to je zatrudnia zeby sklep był zadbany i za to ten im płaci ... bo sami wlasiciele maja mnóstwo pracy i na bank wiecej niż pracownicy .... cos o tym wiem bo widze to na wlasne oczy ...
|
|
|
~~adwokat | |
|
|
Administratorzy, proszę sprawdzić IP. Takie pisanie jest karalne z urzędu.
|
|
|
~~admin | |
|
|
CYTAT Administratorzy, proszę sprawdzić IP. Takie pisanie jest karalne z urzędu. sam se sprawdz i ukaraj sam siebie |
|
|
~~Hutnik | |
|
|
Przestoga,
jestes glupia dupa, jak Ci sie nie chce pracowac to siedz na zasilku. Ja lube ten sklep, robie tam czesto zakupy i nie widzialem tam nic przeterminowanego. Zyczylbym sobie, zeby taka obsluga (nie mowie o cenach tylko o obsludze), byla w winnych sklepach w naszym miescie. Ty ciemna masa jestes chyba i nigdzie indzej jeszcze w zyciu nie bylas. Jak podrosniesz, to moze cos wiecej obejmiesz. Sie ma. |
|
|
~~:(((( | |
|
|
CYTAT Przestoga, Sam jesteś głupi jak dupa !!!! widzę że nie miałeś styczności z nieuczciwym pracodawcą i chyba by Ci się przydało takie moje życzenie dla Ciebie w zbliżającym się nowym roku !!!! czasami człowiek jak się nie przekona to nie wierzy a ja też miałam taka pracę zostawałam po godz sprzątałam nie miałam dnia wolnego przez pięć tygodni ale pracowałam bo chciałam żeby było dobrze ale z drugiej strony ile człowiek może wytrzymać za 750 zł plus 50 zł premi ? A i tak mnie nikt nie docenił a znam tego palanta z żabki on też nie docenia swoich pracowników i jeżeli u niego w ciągu roku pracuje 5-6 dziewczyn to albo z nimi jest coś nie tak albo on jest nie taki to pytanie zostawiam Wam . Pozdrawiam
jestes glupia dupa, jak Ci sie nie chce pracowac to siedz na zasilku. Ja lube ten sklep, robie tam czesto zakupy i nie widzialem tam nic przeterminowanego. Zyczylbym sobie, zeby taka obsluga (nie mowie o cenach tylko o obsludze), byla w winnych sklepach w naszym miescie. Ty ciemna masa jestes chyba i nigdzie indzej jeszcze w zyciu nie bylas. Jak podrosniesz, to moze cos wiecej obejmiesz. Sie ma. |
|
|
~~Lena | |
|
|
CYTAT jezeli jest przeterminowany towar to glównie wina pracownc któe zamiast pracować sie obijajqa i czaytaja gazeyy wlasciciel po to je zatrudnia zeby sklep był zadbany i za to ten im płaci ... bo sami wlasiciele maja mnóstwo pracy i na bank wiecej niż pracownicy .... cos o tym wiem bo widze to na wlasne oczy ... Za towar odpowiada wlasciciel, a niestety wlasciciele "kaza" sprzedawac po[psuty, przeterminowany tiowar. Jest u nas wiele takich sklepow. A widac ze o handlu i zasadach pannujacych na rynku stalowowolskim nie masz czklowieku pojecia zielonego. Ty chyba glupi jestes jesli myslisz ze szef nie wie ze ma przeterminowany towar...wie tylo zal mu straty ponosic i wypycha to na sklep. A kto kupuje w Zabkacvh? Przeciez to siec drioga. Tam zakupy tylko menele robia jak im wina o 23 braknie |
|
|
~~wiola | |
|
|
CYTAT CYTAT jezeli jest przeterminowany towar to glównie wina pracownc któe zamiast pracować sie obijajqa i czaytaja gazeyy wlasciciel po to je zatrudnia zeby sklep był zadbany i za to ten im płaci ... bo sami wlasiciele maja mnóstwo pracy i na bank wiecej niż pracownicy .... cos o tym wiem bo widze to na wlasne oczy ... Za towar odpowiada wlasciciel, a niestety wlasciciele \\\"kaza\\\" sprzedawac po[psuty, przeterminowany tiowar. Jest u nas wiele takich sklepow. A widac ze o handlu i zasadach pannujacych na rynku stalowowolskim nie masz czklowieku pojecia zielonego. Ty chyba glupi jestes jesli myslisz ze szef nie wie ze ma przeterminowany towar...wie tylo zal mu straty ponosic i wypycha to na sklep. A kto kupuje w Zabkacvh? Przeciez to siec drioga. Tam zakupy tylko menele robia jak im wina o 23 braknie |
|
|
~~Lusia:)))))) | |
|
|
Panna AUTORKA przestrogii to nikt inny jak pilnie potrzebujacy psychiatry pacjent!! Poziom wypowiedzi jej i jej kolezanek jest tak niski ze uwlacza wszystkim tu zagladajcym!! Cos tu jest nie halo bo kazda kolejna wypowiedz przeczy poprzedniej! Wystarczy dokladnie przeczytac tekst by wyrobic sobie zdanie o kims takim,bo najpierw pisze ze nie dostala wyplaty a za chwile podaje nam nawet jej kwote,hahaha! A prawda jest taka,poniewaz znam temat ze panna kolezanka wyleciala z pracy na zbity pysk za..., i wypisuje z zemsty pierdoly,ot i cala historia!!
A co do panny Leny to gratuluje blyskotliwosci, tekst o tym jak to stalowwolscy MENELE robia zakupy w najdrozszej sieci sklepow rozwala na lopatki!!! Wesolych Swiat kolezankom!!! |
|
|
~~kris | |
|
|
A co do panny Leny to gratuluje blyskotliwosci, tekst o tym jak to stalowwolscy MENELE robia zakupy w najdrozszej sieci sklepow rozwala na lopatki!!!
Wesolych Swiat kolezankom!!![/cytat] Ups czyzby sam wlasciciel sie odezwal? A wiesz po ile w zabce sie sprzedaje trunki dla meneli? Wiec sprawdz bo akurat ten towar jest tam pierwszej potrzeby i bardzo dostepny na kieszen takiego rodzaju ludzi. A na marginesie to dotyczy wszytskich zabek nie tylko tej. Wystarczy po 21 wejsc do takiego sklepu zeby napotkac MARGINES spoleczny, w koncu chyba dla takich sa te sklepiki. Zwykli i normalni ludzie robia zakupy w normalnych porach a nie o 23. |
|
|
~~ktoś. | |
|
|
KRIS KRIS KRIS jaki Ty dobrze poinformowany jestes)) Ceny,godziny otwarcia,klientela...hmmm, wiesz od kolezanki czy zdarzyło sie skorzystac)),ups!
|
|
|
~~kris | |
|
|
CYTAT KRIS KRIS KRIS jaki Ty dobrze poinformowany jestes)) Ceny,godziny otwarcia,klientela...hmmm, wiesz od kolezanki czy zdarzyło sie skorzystac)),ups! Czesto mam przyjemnosc przejezdzac samochodem(jak wiesz to centrum miasta i ciezko tamtedy nie przechodzic ani przejezdzac) a zreszta czyzbym urazil pana wlasciciela? |
|
|
~~ha ha ha | |
|
|
DO LUSI widzę kolezanko że czytać nie potrafisz pisałam że pracowała moja znajoma i dostała wypłatę marną bo marną właściciel twierdził ze nie ma kasy ale w przyszłym miesiącu będzie lepiej ale ona już nie czekała do przyszłego miesiąca a jedna z ostatnich pracownic już nie dostała wypłaty więc wiem że oddała sprawe do sądu i bardzo dobrze zrobiła ) pozdrawiam ajentów heheheh
|
|
|
~~lusica:))) | |
|
|
CYTAT DO LUSI widzę kolezanko że czytać nie potrafisz pisałam że pracowała moja znajoma i dostała wypłatę marną bo marną właściciel twierdził ze nie ma kasy ale w przyszłym miesiącu będzie lepiej ale ona już nie czekała do przyszłego miesiąca a jedna z ostatnich pracownic już nie dostała wypłaty więc wiem że oddała sprawe do sądu i bardzo dobrze zrobiła ) pozdrawiam ajentów heheheh oddac sprawe do sadu to pikus,dobrze byloby ja jeszcze wygrac)) hahahaha pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich Twoich biednych kolezanek)) |
|
|
|
|
|
Co do Żabki na C4, to żona właściciela też nie lepsza (przed porodem tam pracowała). Weszłam po coś do chrupania z soczkiem kupionym w innym sklepie, bo w Żabce takiego nie mają, a ona z pyskiem, że ukradłam, ja do niej, że jak mogłam ukraść, skoro nawet takiego w asortymencie nie mają Ona, że nie będę jej mówić co ma a czego nie, bo wie lepiej No szkoda, że nie kazałam jej pokazać, ale pewnie by coś pysknęła i się stuliła, bo na półce by przecież nie wyczarowała.
Dodam, że cała akcja zaczęła się od tego jak kolega, z którym byłam powiedział zaraz po wejściu, że wchodzimy z własnym (nie wiem po co to wgl mówił). A właściciel... to odrębna historia. Jak ona poszła się brzuchem zająć dał ogłoszenie do PUP i zaczął robić motkę, ludzie przychodzili ze skierowaniami, on ich zbywał (może nie każdego, tego nie powiem bo nie wiem, wszystkich starających się w tamtym czasie nie znam), zamiast wypełniać karty mówił, że zadzwoni, a wiadomo... każdy ma 5 dni roboczych na rozliczenie się z urzędem. W końcu sama urzedniczka w PUP stwierdziła, że facet nie jest do końca uczciwy. To tylko plotka, ale od kogoś się dowiedziałam, że to wgl był pic na wodę, bo praca była obiecana komuś z rodziny. |
|
|
|
|
Niestety takie podejscie do uczciwosci i traktowania drugiego czlowieka teraz dominuje.
|
|
|
|
|
"niechcemisie"- widzę że znasz chyba cała jego historię,aż mnie to dziwi.
Może jesteś z konkurencji? W sumie każdy może napisać jakieś bzdury na drugiego. |
|
|
|
|
do adwokata : nie strasz , nie strasz bo się zesrasz
|
|
|
|
|
Najlepiej powiedzieć pójść do sądu, a przecież Stalówka jest mała i każdy każdego zna. Więc póżniej nawet nie znajdziemy sobie pracy. Powinny być bardzo wysokie kary dla nieuczciwych pracodawców.
|
|