|
|
|
Co sądzicie o studiu fotograficznym Foto-max na Okulickiego??
chodzi mi zarówno o jakość zdjęć jak i nagrania z wesela, pracę fotografa i kamerzysty, długość oczekiwania, itp. itd. Jeśli ktoś korzystał z Ich usług to bardzo proszę o opinię |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odradzam. Nie ładne wykonanie i jakość wywołanych zdjęć.
|
|
|
|
|
To gdzie lepiej robić zdjęcia?
|
|
|
|
|
na priv
|
|
|
|
|
Czy ja też mogę się dowiedzieć, gdzie w Stalowej można wywołać zdjęcia tanio i dobrze? Foto max - nie polecam, zdjęcia wyprane z kontrastu.
|
|
|
|
|
Był juz tutaj watek o fotografach. Ja kiedyś robiłam w Foto Adamie i byłam z jakości zadowolona, z ceny również, ale ostatnio gdy chciałam zrobić większą ilość zdjęć, a pan obniżył mi z ceny wyjściowej jeden grosz na zdjęciu, to powiedziałam dziękuję. Na allegro jest taniej mimo doliczenia kosztów przesyłki.
|
|
|
|
|
Hejka! ponawiam pytanie
mineło już kilka lat od ostatniego postu ..może cos sie tam zmieniło? czy robił sobie ktos może ostatnio zdjecia w FOTO-MAX? bedę wdzięczna za informację pozdrawiam |
|
|
|
|
Kiedyś dość często wywoływałam zdjęcia w Foto Adam ale niestety od jakiegoś czasu mam do nich zastrzeżenia: gorszy papier a jakość wywołanych zdjęć kiepska (mimo tego, że były robione bardzo dobrym aparatem i profesjonalnie). Teraz korzystam z usług Fuji Express ul. Okulickiego 142 F i jestem bardzo zadowolona. Zdjęcia są w dobrej cenie i mają super jakość. Polecam.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Uważam że foto-max jest ok, zdecydowanie polecam, nie wiem jak kiedyś ale teraz fajne zdjęcia i ładny film z wesela.
|
|