|
|
|
Poszukuje dobrej kosmetyczki, która doprowadzi mnie do formy po zimie
Szukam kogoś kto zajmie się paznokciami i zaproiponuje jakieś zabiegi na twarz w przystępnej cenie. Kogo polecanie? jakie macie doświadczenia z kosmetyczkami z naszego miasta? Jak ceny i terminy? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odnawiam temat, jestem ciekawa waszych opinii na temat gabinetow kosmetycznych w naszym miescie. Do tej pory korzystałam z gabiunetu znajdujacego sie w Nisku, ale juz mi sie nie chce jezdzic jaki gabinet mi polecacie jeśli chodzi o zabiegi ma twarz?
|
|
|
|
|
Pani Agnieszka Podruczna. Jako jedyna nigdy nie zacięła mi palca przy manicurze. Tu masz jej stronę: http://www.salon-urody.info/
Jestem strasznie wyczulona na tym punkcie, od kiedy pani z "Gracji" doprowadziła mojego palca do krwotoku :( Robi, jako jedna z niewielu w STW, oxybrazję i nie naciąga na mikrodremabrazję, jeżeli cera się do tego nie nadaje Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
nessie dzieki za informacje a jesli chodzi o Gracje rowniez sie do niej zrazilam wydaje mi sie ze tam maja swoje klientki a kogos nowego traktuja z wielka ignorancja bylam tam raz i takie było moje wrażenie.
|
|
|
|
|
No, dokładnie, jeszcze miałam wrażenie, że pani nie była w ogóle profesjonalną kosmetyczką. Za to przestraszyłam się jej i jej make-up'u...Dla mnie kosmetyczki powinny pracować w rękawiczkach i fartuchach, a nie w stroju, jakby wróciły z wakacji, tak jak pani z w/w salonu...No ale nie o tym mowa ;)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Jestem zadowlona z usług w gabinecie Kamelia na poniatowskiEgo. Dziewczyna jest miła, ma dobre ceny i przykłada się do tego co robi POLECAM
|
|
|
|
|
duzo osob chwali sobie w rozwadowie salon kosmetyczny "SARA"
Moderowano przez: panna_pina Zabronione jest pisanie WIELKIMI LITERAMI. Scaliłam dwa posty.
|
|
|
|
|
CYTAT DO POPRAWKI SALON KOSMETYCZNY SARA duzo osob tez sobie nie chwali..wiesz? wiec nie uprawiaj chamskiej relamy. osobiscie-raz tam bylam.zenada.spilowaly mi skorki do krwi,po dwoch dniach trzy tipsy zelowe odpadly a widzac kobiete malowanej "na probe" przed slubem prawie zeszlam na zawal ze smiechu.Takie tam maja jakies festyniarskie zapedy w makeupie |
|
|
|
|
CYTAT Pani Agnieszka Podruczna. Jako jedyna nigdy nie zacięła mi palca przy manicurze. Tu masz jej stronę: http://www.salon-urody.info/ Jestem strasznie wyczulona na tym punkcie, od kiedy pani z \"Gracji\" doprowadziła mojego palca do krwotoku :( Robi, jako jedna z niewielu w STW, oxybrazję i nie naciąga na mikrodremabrazję, jeżeli cera się do tego nie nadaje toto jescze istneije?nie wierze Moje pierwsze tipsy.Akrylowe.Nie bede sie rozpisywac.Tylko tyle ze cierpialam juz trzy dni po.Wakacje,woda,plaza,zero pilnika zeby dziady choc troche spilowac..dziady zaczely same odlazic OD GORY bol bol i jescze raz koszmarny bol.I nie moglama nic z tym zrobic.A pamietam,ze cena byla hmm.boska |
|
|
|
|
"SARA"...masakra...A właścicielka to już w ogóle powinna zająć się czym innym, a nie udawać wykwalifikowanego doktora nauk medycznych...porażka, do dziś mam ślad po jej chirurgicznych zapędach...i to jeszcze na twarzy...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
też nie rozumiem tych zachwytów związanych z salonem "sara"
malowałam się tam na własny ślub. zachęcona masą pozytywnych komentarzy nie wybrałam się nawet na próbny. kiedy wzięła się za mnie pracownica zaczęłam wpadać w panikę, bo to przecież właścicielka miała być boska. okazało się, że ta dziewczyna mnie uratowała - pomalowała mnie tak, że mogłam wyjść do ludzi. mimo, że szanowna pani właścicielka, która malowała nieszczęśnicę obok, cały czas jej się wtrącała. na szczęście ja wyszłam w makijażu, który mogę ocenić jako "w porządku", ale dziewczyna malowana przez właścicielkę - festyn totalny. nie wiem czy dziewczyny ze stalowej nigdy u profesjonalnej kosmetyczki nie były czy co? aha tipsy żelowe też bardzo przeciętne. |
|
|
|
|
mik8, powiem szczerze, że to chyba przez ociekającą słodyczą właścicielkę salonu. Jej "oczyszczanko buzieczki i pilindżuniuniem oraz breweczkami do regulacyjki" jednak nie każdego odpycha.
|
|
|
|
W takim razie dziewczyny z tego co opowiadanie do gabinetu Sara sie nie wybiore, a tak wlasnie o nim myslalm do Gracji rowniez sie nie wybiore wiec gdzie??
|
|
|
|
|
i chyba umowie sie do tej pani Agnieszki na Okulickiego widziałam stronke i wydaje mi sie interesująca oferta
|
|
|
|
|
a ja polecam salon na Czarnieckiego - Lejdis czy tam Ladys - ostatnio maja jakieś promocję cenowe, jeśli ktoś skorzysta z mezoterapi igłowej to proszę o informację o efektach bo ta cena niby promocyjna 99zł to trochę niska...
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
polecam gabinet PANTERA na ul. Poniatowskiego. P. Ania doradzi zabieg, dobierze odpowedni do typu cery, zeby jej nie scharatac jeszcze bardziej. Paznokcie robie osobiscie i nigdy nie mialam poranionych palcow. Atmosfera przyjemna i kameralna. Kosmetyki oryginalne, a nie tanie podroby przelewane do butelek po drogich specyfikach, jak to sie ma w niektorych zakladach. Ja chodze tam z mama i szczerze polecamy. Ja mam cere wrazliwa i nigdy nie mialam zadnych uczulen.
|
|
|
|
|
A paznokcie robione nieosobiście to tak, że kogoś wysyłasz z nimi?
|
|
|
|
Akurat ta Panią ja osobiście odradzam, ceny wywalone w kosmos zabiegi jak w kazdym gabinecie, zna sie na wszystkim a na wszystkim znaczy niczym, duzo gadają ona i jej pracownica a mało robią albo najpierw robią a pozniej uprzejmie informują ile usługa kosztuje i wciskają te swoje kosmetyki zachwalajac jakie to one swietne i oryginalne i ze nikt w Stalowej takich nie ma, cięzko nawet do słowa dojść i zapytac o konkretny zabieg bo nie wiadomo kiedy skończą o nim opowiadać, to jest moja opinia bo byłam tam kilka razy i więcej nie pójdę.
CYTAT Pani Agnieszka Podruczna. Jako jedyna nigdy nie zacięła mi palca przy manicurze. Tu masz jej stronę: http://www.salon-urody.info/
Jestem strasznie wyczulona na tym punkcie, od kiedy pani z \"Gracji\" doprowadziła mojego palca do krwotoku :( Robi, jako jedna z niewielu w STW, oxybrazję i nie naciąga na mikrodremabrazję, jeżeli cera się do tego nie nadaje |
|
|
|
|
ferdziunia no wlasnie tam mialam dzownic i sie umawiac zachęcilo mnie to ,ze ofercie jest wczesniejsza darmowa konsultacja czy w innych salonach tez tak jest?
|
|
|
|
|
"Akurat ta Panią ja osobiście odradzam, ceny wywalone w kosmos zabiegi jak w kazdym gabinecie, zna sie na wszystkim a na wszystkim znaczy niczym, duzo gadają ona i jej pracownica a mało robią albo najpierw robią a pozniej uprzejmie informują ile usługa kosztuje i wciskają te swoje kosmetyki zachwalajac jakie to one swietne i oryginalne i ze nikt w Stalowej takich nie ma, cięzko nawet do słowa dojść i zapytac o konkretny zabieg bo nie wiadomo kiedy skończą o nim opowiadać, to jest moja opinia bo byłam tam kilka razy i więcej nie pójdę."
Nigdy w życiu mi się to nie przytrafiło u tej pani Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Bylam i w Gracji i w Sara i zdecydowanie lepsiej i wlasciwie bez zarzutu mialam obsluge w SARA, nie wiem kto was tam sponiewieral bo ja nie mam zastrzezen
|
|
|
|
|
Wybielałam zęby w Expelos... teraz na Okulickiego i było bardzo ok. I efekty i obsługa. Inne zabiegi też wydają się profesjonalne...
|
|
|
|
|
Chciałabym polecić p.Asię z Expelos, jest profesjonalna, miła i bardzo dba o higienę pracy( co w dzisiejszych czasach jest bardzo ważne) Robi piękne makijaże,wystarczy spojrzeć na jej makijaż. Właścicielka salonu to już inna bajka.
|
|