~~gorąca Ania | |
|
|
Kupował już ktoś żywą choinkę na swięta? Gdzie taką kupić najlepiej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~spawacz91 | |
|
|
Napewno duzo zywych choinek jest na rynku i chyba tam najlepiej kupic
|
|
|
~~klawisz | |
|
|
Na rynku sprzedają głównie barbarzyńsko wycięte choinki. Czyż nie lepiej kupić drzewko w doniczce? Potrzeba trochę wiedzy na temat przechowywania i pielęgnacji roślin iglastych - w domu nie mogą zbyt wiele dni przebywać, a nie mogą też zamarznąć na polu. Torturowanie wyhodowanej żywej choinki lekkimi lampkami i bańkami to prawdopodobnie mniejsze zło niż wycinanie ich z lasu toporem.
|
|
|
~~TAAAA | |
|
|
CHoinki najlepiej kupić żywe nie na rynku lecz u jakiegoś gościa Który choduje !!!!NA rynku kupic sobie mozna choinke na 2 tygodnie bo nam wcisną jakiegoś starego chabazia który zgubi igły SZCZERZE POLECAM CHOINKI SZTUCZNE MAM W TYM DOSWIADCZEGO A JESLI Z ŻYWYCH GAŁĄZEK TO JESYNIE STROIK DO ZAPACHU
|
|
|
|
|
|
najlepsze choinki sa w lesie
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
- ja jednego nie mogę zrozumieć. Za dwie tony węgla dali nam cały wóz choinek
- może im potrzebny był węgiel... - do czego? - do palenia w piecu. - a choiną co, nie można palić? - to nawet lepiej. - chłop to u nas ciemny jest... Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
ten film jest kultowy MIS , a co do choinek idzcie do lasu
|
|
~~Reki | |
|
|
pachruscie mozna kupic na ulicy orzeszkowej... tam gdzie kiedys byla dawna "lesniczowka" a przynajmniej jest tam podany numer telefonu ;]
|
|
|
~~swieta | |
|
|
Potrzebuje duzą zywą choinke gdzie jeszcze mozna kupic??
|
|
|
~~lesio | |
|
|
CYTAT Potrzebuje duzą zywą choinke gdzie jeszcze mozna kupic?? ????? |
|
|
~~Marek | |
|
|
Na rynku są żywe choinki w cenie 20 - 30 zł Świerk, Jodła 70-120 zł.
|
|
|
~~anulka | |
|
|
pod wiaduktem na rynku jest ich pełno a jesli chcecie zdrową żywą choinę to pytajcie sprzedawce czy ma na to asygnatę i zobaczcie date kiedy ją otrzymał !!!!!!!!1
|
|
|
~~ja, cezar | |
|
|
na sudołach kupujesz żywą w doniczce za 40zł, potem ją sadzisz w ogródku, czy gdziekolwiek indziej i sie cieszysz
|
|
|