~~grzech | |
|
|
Ciekaw jestem co mysla na ten temat forumowicze i czemu jest taka przyczyna? Czy zatorze jest rzeczywiscie tylko wylacznie sypialnia ze sklepami (TESCO itp) i zakładem pracy (HSW itd). A ludzie tu nie zyja normalnie. Infrastruktura zakichana, dobrze ze chociaz sygnal internetu dociera ;) Ale chociazby bankomaty tylko 3 na taka duza czesc miasta (euronet w tesco, pekao w delikatesach centrum i przy bramie huty, bankomat pko bp przy hucie zlikwidowali jakis czas temu. W calym miescie pewno bedzie bakomatow z 30 (ostatnio pojawily sie dwa nowe cash4you w strokrotce i euronet w aliorbanku). Czy tak wiecznie bedzie, ja wiem ze rozwadow ma gorzej ale zatorzez to jednak chyba nie to samo ;( Zaznaczam,z e lubie ta czesc miasta, sam tam mieszkam
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
mam dla ciebie dobrą informacje w jubilacie chyba zrobili lub robią bankomat a sypialnia to żadna, bo wiekszości mieszkają tu emeryci zatorze to najlepsze osiedle w mieście, mamy blisko basen, stadion, dom kultury, a do sklepu można iść za tory
Errare humanum est. |
|
~~sdsd | |
|
|
wiadomo ze z zatorza wszedzie blisko
|
|
|
~~aaaa | |
|
|
CYTAT bankomaty tylko 3 na taka duza czesc miasta (euronet w tesco, pekao w delikatesach centrum i przy bramie huty, bankomat pko bp przy hucie zlikwidowali jakis czas temu. a bankomat w METALOWCU?? |
|
|
~~bbbbbb | |
|
|
A Policja jest u nas, większość salonów samochodowych,piekarni,MZK.MZB,PEC,MDK itp.
|
|
|
~~riku | |
|
|
Wie ktoś może jakiego banku jest ten bankomat w Metalowcu dzięki za info
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wie ktoś może jakiego banku jest ten bankomat w Metalowcu dzięki za info PEKAO S.A. |
|
~~KATJA | |
|
|
W Metalowcu jest BANKOMAT PEKAO SA
|
|
|
|
|
|
Moze ja sie czepiłem tych bakomatów, ale pokazuje to podejście do tej czesci miasta i an zatorzu nie mieszkaja sami emeryci, ktorzy kont nie maja, ja nie mialbym nic przeciwko jakby wszedzie karta mozna bylo placic ale na razie tak sie nie jest przynajmniej w naszym miescie ;) A bankomatow w stalowej woli jest 34 z tego wspomnianego pekao jak naliczyłem jest chyba 11, a na zatorzu lacznie sa 4 bakoamty z czego 3 pekao, ja wiem ze mozna miec tylko pretensje do operatorow tych bankomatow ale co u nas ludzie pieniazkow nie wybieraja ;)? A jaki bankomat ma byc w jubilacie, mam nadzieje, ze nie kolejny pekao sa ...;)
|
|
~~PŁAWOCITY | |
|
|
ZATORZE TO DZIURA ZABITA DECHAMI!!!! SAME MENELE I DRESY!!!
|
|
|
|
|
|
Oj wypraszam to sobie nie jestem ani menelem ani dresem ;) A tam mieszkam, a kolega omieszkal napoisac, ze wszyscy, na pewnie jacys sie znajda ale pewnikiem na pławie wiecej I bynajmniej nie pisze tak aby antagonizowac poszczególne czesci miasta pomiędzy soba ;)
|
|
~~K.E.N........ | |
|
|
zgadzam sie!!!! na zatorze strach wejsc po zmierzchu!!!! najgorsza dzielnica stalowej!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
No soory. Moim nieskoromnym zdaniem osiedle 'Zatorze' jest najgorsze w stalowej , pod wzgledem wyglądu, tu dzież kulturowym . Niejeden raz kiedy tamtędy przechodziłem czy też przejeżdżałem natknołełm sie na wyzwiska, wulgaryzmy , a nawet jedną gonitwe za moją osobą . ..
Miezkają tam przedeszystkim stare osoby ,ale jeśli młode to same 'dresy ' co klną co drugie zdanie, cwaniakują , itp. wieś się bawi \' : ) |
|
~~lolo | |
|
|
Ty chyba chłopie nie wiesz, co mówisz. A JAZZROCK??????????, to gdzie jest w kosmosie?? Większej ilości koncertów nie ma chyba w całej Polsce!!
|
|
|
~~tolo | |
|
|
JAZZROCK????????ale porażka!!!! ta knajpa jest do bani całkowicie!!!jest na zatorzu bo w centrum by nie miała szans bytu!!!!
|
|
|
~~ZARZECZE | |
|
|
pfff zatorze... wielcy kibice lol
KP ZARZECZE & SIARKA TARNOBRZEG |
|
|
~~fajny :) | |
|
|
JAZZROCK - to speluna samych smierdzieli i niedomytkow przechodzac tam od czasu do czasu to widze samych kolesi co smierdza i pala popy. Jka ja nienawidze smierdzieli i tych co pala popy ble
|
|
|
|
|
|
CYTAT mamy blisko basen, stadion, dom kultury, a do sklepu można iść za tory A my mamy Mostostal Basen także posiadamy A tak na poważnie to stańcie sobie na wiadukcie (na środku) i popatrzcie na jedną i na drugą część miasta Zatorze jest ciemne (chodzi o oświetlenie). Ta część miasta (nie zatorze) jest bardziej zadbana i więcej kasy w nią pompują Nie ma co się oszukiwać, jesteśmy lepsi od Was |
|
~~zatożanka | |
|
|
CYTAT A jaki bankomat ma byc w jubilacie, mam nadzieje, ze nie kolejny pekao sa ...;) Obecnie w Jubilacie znajduje się bankomat Banku Spółdzielczego. |
|
|
|
|
|
CYTAT Obecnie w Jubilacie znajduje się bankomat Banku Spółdzielczego. To 3 in 1 Bo z BŚ, KB i BGŻ można bez prowizji wybierać |
|
|
|
|
Co wy chcecie od tego zatorza? To spokojna, starsza dzielnica, gdzie można spokojnie odpocząć, pospacerować, usiąść na ławce.
Zauważcie, że w lecie podczas upałów, tam jest chłodniej. Po tej stronie torów wygrzane blokowiska i drogi oraz mało zieleni powodują niemożność normalnego funkcjonowania bez urządzeń technicznych. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ZATORZE TO DZIURA ZABITA DECHAMI!!!! SAME MENELE I DRESY!!! CYTAT zgadzam sie!!!! na zatorze strach wejsc po zmierzchu!!!! najgorsza dzielnica stalowej!!!!!!! CYTAT Nie ma co się oszukiwać, jesteśmy lepsi od Was jedno wam powiem "niezatorzacy", kiedyś tak czy tak bedziecie na zatorzu bo tu jest jedno miejsce gdzie spotkamy sie wszyscy - cmentarz! Errare humanum est. |
|
|
|
|
Na zatorzu są jedynie brzydsze budynki i tyle, a menele i dresy są wszędzie. Moim zdaniem na zatorzu było niebezpiecznie jakies 5 lat temu, jak jeszcze skiny nie wyjechały na Wyspy a teraz jest spokoj
|
|
~~panszczyznianin | |
|
|
tak , tylko ze każdy na innym cmentarzu , i napewno nie na zatorzu
|
|
|
~~zaq | |
|
|
NAzatrzu arcitektura (tylko nie sypać mi tu jakimiś wyjątkami) jest na znacznie wyższym poziomie niż w centruum. Nie ma blokowisk, są ładne nie za wysokie budyneczki, teraz są też nowe ulice i ścieżki rowerowe. Jak by odnowić elewacje budynków, (w stonowanych kolorach) oraz poprawić bezpieczeństwo to byloby to najlepsze miejsce do zamieszkania ... masa zieleni , cisza, lepsze powietrze...
|
|
|