NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 »
upośledzone zatorze, jaka jest tego przyczyna
~~grzech
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 21:35  
Ciekaw jestem co mysla na ten temat forumowicze i czemu jest taka przyczyna? Czy zatorze jest rzeczywiscie tylko wylacznie sypialnia ze sklepami (TESCO itp) i zakładem pracy (HSW itd). A ludzie tu nie zyja normalnie. Infrastruktura zakichana, dobrze ze chociaz sygnal internetu dociera ;) Ale chociazby bankomaty tylko 3 na taka duza czesc miasta (euronet w tesco, pekao w delikatesach centrum i przy bramie huty, bankomat pko bp przy hucie zlikwidowali jakis czas temu. W calym miescie pewno bedzie bakomatow z 30 (ostatnio pojawily sie dwa nowe cash4you w strokrotce i euronet w aliorbanku). Czy tak wiecznie bedzie, ja wiem ze rozwadow ma gorzej ale zatorzez to jednak chyba nie to samo ;( Zaznaczam,z e lubie ta czesc miasta, sam tam mieszkam umiech

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 21:35  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 22:10  
mam dla ciebie dobrą informacje w jubilacie chyba zrobili lub robią bankomat a sypialnia to żadna, bo wiekszości mieszkają tu emeryciuśmiech zatorze to najlepsze osiedle w mieściegood, mamy blisko basen, stadion, dom kultury, a do sklepu można iść za torysmiech2

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

~~sdsd
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 22:13  
wiadomo ze z zatorza wszedzie blisko good

~~aaaa
ff
Wysłany: 16 Gru 2008r. 23:05  
CYTAT
bankomaty tylko 3 na taka duza czesc miasta (euronet w tesco, pekao w delikatesach centrum i przy bramie huty, bankomat pko bp przy hucie zlikwidowali jakis czas temu.

a bankomat w METALOWCU??good

~~bbbbbb
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 07:08  
A Policja jest u nas, większość salonów samochodowych,piekarni,MZK.MZB,PEC,MDK itp.

~~riku
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 07:13  
Wie ktoś może jakiego banku jest ten bankomat w Metalowcu dzięki za info

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 08:04  
CYTAT
Wie ktoś może jakiego banku jest ten bankomat w Metalowcu dzięki za info

PEKAO S.A.

Prywatna wiadomość 

~~KATJA
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 08:12  
W Metalowcu jest BANKOMAT PEKAO SAumiech

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 08:25  
Moze ja sie czepiłem tych bakomatów, ale pokazuje to podejście do tej czesci miasta i an zatorzu nie mieszkaja sami emeryci, ktorzy kont nie maja, ja nie mialbym nic przeciwko jakby wszedzie karta mozna bylo placic ale na razie tak sie nie jest przynajmniej w naszym miescie ;) A bankomatow w stalowej woli jest 34 z tego wspomnianego pekao jak naliczyłem jest chyba 11, a na zatorzu lacznie sa 4 bakoamty z czego 3 pekao, ja wiem ze mozna miec tylko pretensje do operatorow tych bankomatow ale co u nas ludzie pieniazkow nie wybieraja ;)? A jaki bankomat ma byc w jubilacie, mam nadzieje, ze nie kolejny pekao sa ...;)

Prywatna wiadomość 

~~PŁAWOCITY
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 08:30  
ZATORZE TO DZIURA ZABITA DECHAMI!!!! SAME MENELE I DRESY!!!boks

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 08:36  
Oj wypraszam to sobie nie jestem ani menelem ani dresem ;)wykrzyknik A tam mieszkam, a kolega omieszkal napoisac, ze wszyscy, na pewnie jacys sie znajda ale pewnikiem na pławie wiecej :cwaniak: I bynajmniej nie pisze tak aby antagonizowac poszczególne czesci miasta pomiędzy soba ;)

Prywatna wiadomość 

~~K.E.N........
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 08:59  
zgadzam sie!!!! na zatorze strach wejsc po zmierzchu!!!! najgorsza dzielnica stalowej!!!!!!!

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 09:17  
No soory. Moim nieskoromnym zdaniem osiedle 'Zatorze' jest najgorsze w stalowej , pod wzgledem wyglądu, tu dzież kulturowym . Niejeden raz kiedy tamtędy przechodziłem czy też przejeżdżałem natknołełm sie na wyzwiska, wulgaryzmy , a nawet jedną gonitwe za moją osobą . ..
Miezkają tam przedeszystkim stare osoby ,ale jeśli młode to same 'dresy ' co klną co drugie zdanie, cwaniakują , itp.scianazaklopotany

wieś się bawi \' : )
Prywatna wiadomość 

~~lolo
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 10:45  
Ty chyba chłopie nie wiesz, co mówisz. A JAZZROCK??????????, to gdzie jest w kosmosie?? Większej ilości koncertów nie ma chyba w całej Polsce!!

~~tolo
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 11:05  
smiech2JAZZROCK????????ale porażka!!!! ta knajpa jest do bani całkowicie!!!jest na zatorzu bo w centrum by nie miała szans bytu!!!!

~~ZARZECZE
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 12:32  
pfff zatorze... wielcy kibice lol
KP ZARZECZE & SIARKA TARNOBRZEG

~~fajny :)
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 12:38  
JAZZROCK - to speluna samych smierdzieli i niedomytkow przechodzac tam od czasu do czasu to widze samych kolesi co smierdza i pala popy. Jka ja nienawidze smierdzieli i tych co pala popy ble

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 12:42  
CYTAT
mamy blisko basen, stadion, dom kultury, a do sklepu można iść za torysmiech2

A my mamy Mostostal good Basen także posiadamy umiech A tak na poważnie to stańcie sobie na wiadukcie (na środku) i popatrzcie na jedną i na drugą część miasta umiech Zatorze jest ciemne (chodzi o oświetleniejezyk). Ta część miasta (nie zatorze) jest bardziej zadbana i więcej kasy w nią pompują umiech Nie ma co się oszukiwać, jesteśmy lepsi od Was jezyk

Prywatna wiadomość 

~~zatożanka
ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 13:28  
CYTAT
A jaki bankomat ma byc w jubilacie, mam nadzieje, ze nie kolejny pekao sa ...;)

Obecnie w Jubilacie znajduje się bankomat Banku Spółdzielczego.

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 13:39  
CYTAT
Obecnie w Jubilacie znajduje się bankomat Banku Spółdzielczego.

To 3 in 1 good Bo z BŚ, KB i BGŻ można bez prowizji wybierać good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 15:14  
Co wy chcecie od tego zatorza? To spokojna, starsza dzielnica, gdzie można spokojnie odpocząć, pospacerować, usiąść na ławce.
Zauważcie, że w lecie podczas upałów, tam jest chłodniej. Po tej stronie torów wygrzane blokowiska i drogi oraz mało zieleni powodują niemożność normalnego funkcjonowania bez urządzeń technicznych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2008r. 18:59  
CYTAT
ZATORZE TO DZIURA ZABITA DECHAMI!!!! SAME MENELE I DRESY!!!boks

CYTAT
zgadzam sie!!!! na zatorze strach wejsc po zmierzchu!!!! najgorsza dzielnica stalowej!!!!!!!

CYTAT
Nie ma co się oszukiwać, jesteśmy lepsi od Was

jedno wam powiem "niezatorzacy", kiedyś tak czy tak bedziecie na zatorzu bo tu jest jedno miejsce gdzie spotkamy sie wszyscy - cmentarz!good

Errare humanum est.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2008r. 20:53  
Na zatorzu są jedynie brzydsze budynki i tyle, a menele i dresy są wszędzie. Moim zdaniem na zatorzu było niebezpiecznie jakies 5 lat temu, jak jeszcze skiny nie wyjechały na Wyspy a teraz jest spokojpotluczony

Prywatna wiadomość 

~~panszczyznianin
ff
Wysłany: 29 Gru 2008r. 21:21  
tak , tylko ze każdy na innym cmentarzu , i napewno nie na zatorzu good

~~zaq
ff
Wysłany: 29 Gru 2008r. 23:54  
NAzatrzu arcitektura (tylko nie sypać mi tu jakimiś wyjątkami) jest na znacznie wyższym poziomie niż w centruum. Nie ma blokowisk, są ładne nie za wysokie budyneczki, teraz są też nowe ulice i ścieżki rowerowe. Jak by odnowić elewacje budynków, (w stonowanych kolorach) oraz poprawić bezpieczeństwo to byloby to najlepsze miejsce do zamieszkania ... masa zieleni , cisza, lepsze powietrze...

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »