|
|
|
słyszeliście, że już jest "Majster" otwarty? mieli otwierać 23
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To tylko transparent z napisem "juz otwarte" przygotowany na 23...
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
CYTAT słyszeliście, że już jest \"Majster\" otwarty? mieli otwierać 23 ło matko zara jutro lece, bedo promocje:-))))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Wpadła mi dzisiaj w łapy ulotka Majstra który ma się otwierać lada moment. Na pierwszej stronie walnęli płytki podłogowe za 10,97. Gat. 3, napisali "mix wzorów i wymiarów". Taki badziew kupuje się za 8 zł max w tym mieście. A napisali, że te 10.97 to najtaniej w mieście. Chyba nie za bardzo rynek rozpoznali. -Napisał Andzin
podobnie z innymi rzeczami. Styropian - 107, a można wyczesać za 87. Choćby na otwarcie zrobiliby jakieś prawdziwe promocje. 23 marca - "mega otwarcie" mega szajsu. |
|
|
|
|
Niczym nie różniące się gówno od mrówki.Dno i wodorosty.
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ktoś otworzył biznes i chce zagarnąć cały rynek stalowowolski i może okolice, ale tymi reklamami był tak nachalny i prostacki że mi zbrzydł i jak będę musiał kupić jakiś artykuł to żeby mieli dużo drożej i tak pójdę do konkurencji majstra
MYŚL! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Andrzejek
hahaah znowu sie oberwało pozatym kryptoreklama ten post powinien byc usuniety bedac zloslwy : johnatan co fuche dostales ? bo kto nie slyszal jak reklama od 2 tygodni jezdzi po ulicach STW i wk.. ludzi!!! co to za retoryczne pytanie ??? |
|
|
|
|
Już jest otwarty, byłem wczoraj zobaczyc jak tam jest. Jeszcze parę półek mają pustych i jeszcze trwają wykończenia ale juz można kupować. 23.03 ma być otwarcie z balonikami itd.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wpadła mi dzisiaj w łapy ulotka Majstra który ma się otwierać lada moment. Na pierwszej stronie walnęli płytki podłogowe za 10,97. Gat. 3, napisali \"mix wzorów i wymiarów\". Taki badziew kupuje się za 8 zł max w tym mieście. A napisali, że te 10.97 to najtaniej w mieście. Chyba nie za bardzo rynek rozpoznali. -Napisał Andzinpodobnie z innymi rzeczami. Styropian - 107, a można wyczesać za 87. Choćby na otwarcie zrobiliby jakieś prawdziwe promocje. 23 marca - \"mega otwarcie\" mega szajsu. Jak ktoś ociepla budynek styropianem za 87 lub choćby nawet 107 zł za m3 to tylko można mu pogratulować. Taki styropian to padaka pewnie ze Styropianeksu Leżajsk. Inwestycyjne badziewie. Takie ocieplenie budynku to żadne ocieplenie. Gratuluję wyboru. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
był ktoś w majstrze są jakies sensowne promocje?
|
|
|
|
|
Byłem wczoraj przed południem w Biedronce i kupiłem taboret za 16,90zł.Po południu poszedłem do sklepu Majster i będąc na górze (1-sze piętro sklepu)zauważyłem identyczny taboret,tej samej firmy,ale już za 22,98zł.Taki przykład tylko podałem...
??? |
|
|
|
|
Drogo i tyle .
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|