NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Ile może zarobić w.......,
ff
Wysłany: 17 Marz 2011r. 18:57  
Ile można zarobić na miesiąc w sklepie nie chodzi mi o konkretna branże np. w spożywczym z odzieżą itd ?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Marz 2011r. 18:57  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2011r. 19:15  
Strzelam : przy umowie o prace na pewno bylaby to polowa etatu , a to kwota z rzędu okolo 700 brutto czyli jakies 550 na ręke .. umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 17 Marz 2011r. 19:24  
Jako pracownik czy założyciel biznesu?

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2011r. 20:24  
ile mogę zarobić jako pracownik jakie są stawki na miesiąc

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2011r. 20:49  
Rozbrajacie ludzie takimi pytaniami. Naprawde rece opadaja bo kto ci moze odpowiedziec na to pytanie. Jak glupie pytanie tak i glupia odpowiedz bo zarobisz tyle ile ci pracodawca zaplaci a zaplaci ci tyle na ile zapracujesz czyli mozesz zarobic od 500zl wzwyz a ile to co ci maja ludzie napisac 1248zl czy moze 1654zl a moze 1022 lub 834.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2011r. 23:26  
2800 do reki sprzedawca w zabce na bemowie,

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 00:26  
QWERTY skoro Ty akurat nie wiesz, to się nie wypowiadaj. Nie tacy ludzie jak Ty zostali poproszeni o wypowiedź. Pytanie nie jest głupie ale Twoja odpowiedź jest bezwzględnie pusta.
Pozwól, żeby wypowiedziały się osoby, które pracują w takich sklepach. A takich z pewnościa w Stalowej jest wiele.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 07:58  
Możesz zarobić dokładnie 1276,48 zł, sprawdzone i wielokrotnie potwierdzone.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 16:45  
@ ZORKI
Po pierwsze to Twoja wypowiedz nie wniosla nic sensownego do tego tematu
Po drugie nie wiem co pustego znalazles/as w mojej wypowiedzi.
Jesli nie rozumiesz sensu to znaczy ze poziom mojej wypowiedzi byl ciut za wysoki dla Ciebie, a pytanie dokladnie na Twoim poziomie ale chyba nie o tym ten watek wiec w roli wyjasnienia dlaczego takie pytania sa tendencyjnie glupie:
Najnizsza krajowa w naszym kraju wynosi 1386 brutto co daje 1032,34 netto na reke i niezaleznie gdzie pracujesz majac umowe legalna na pelny etat wlasnie tyle MUSISZ zarobic w przeliczeniu na pelny wymiar godzin w miesiacu a ile mozesz zarobic wiecej to juz tylko zalezy od pracodawcy wiec stawiam flaszeczke temu kto odpowie dokladnie na pytanie zadane w tym poscie.
BTW zauwaz ze nie bylo pytania o konkretny sklep i zarobki w nim panujace

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 16:51  
w teżcoś na przemyslowej:

pracownik podstawowy na 1 etat (większość 1/4,1/2 lub 3/4): ok 1400 br

starszy sprzedawca czy coś takiego - ok 1800 br

kierowniczyny - od 2500 do 5000 ( w zależności od wejścia ale o tym poniżej)

kierownicy działów - od 5000 do 8000 ( od wejscia numer 2 poniżej)

dyro od 10 000 wzwyż

odnośnie wejścia był kiedyś taki kawał:
2 kierowników spotyka się w brzuchu dyrektora. jeden pyta: Ciebie też pożarł, na to ten drugi: nie ja wszedłem drugą stroną....

niestety taka prawda. pomijając fakt, że jak będziesz gnębił podwładnych to też możesz zajśc wyyyyyyysoko.

A korzystając z okazji: podobno wróciła z KRK wszechwładna pani MS? jak ktoś ma info niech daje znac, bo to znaczy że znowu się wały na mięsie i spożywce zaczną, i znowu będzie trzeba sklep zmienić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 13:08  
qwerty

"Jesli nie rozumiesz sensu to znaczy ze poziom mojej wypowiedzi byl ciut za wysoki dla Ciebie" - albo po prostu bezsensowny umiech to też powinieneś wziąć pod uwagę.

"Najnizsza krajowa w naszym kraju wynosi 1386 brutto co daje 1032,34 netto na reke i niezaleznie gdzie pracujesz majac umowe legalna na pelny etat wlasnie tyle MUSISZ zarobic w przeliczeniu na pelny wymiar godzin w miesiacu"
A jeśli Pan X zapyta jakie w regionie są przybliżone zarobki na stanowisku kierowniczym lub managerskim w branży Y, to też będziesz pisał swoje rewelacje, że pytanie jest głupie ponieważ najniższa krajowa wynosi 1386zł? umiech
Zapamiętaj sobie, że nikt nikomu nie karze zarabiać 1386zł umiech i z doświadczenia wiem, że najniższą krajową zarabiają tylko ci, którzy podczas rozmowy kwalifikacyjnej nie potrafią poważnie i otwarcie porozmawiać na temat zarobków. Po co więc jakikolwiek pracodawca ma dawać takiemu człowiekowi więcej, skoro ten człowiek nie potrafi sprzedać się drożej?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 13:11  
Obiło mi się o uszy, że w niekórych zakładach aluminiowych pytają na rozmowie o znajomość języka angielskiego nawet gdy aplikujesz na zwykłego fizycznego. Prawda to?

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »