|
|
|
Poprawcie tę stronę, gdyż bardzo często ciężko ją otwierać, nie mówiąc o wpisaniu posta na forum. Coś jest zamulone. Wiele razy opisałem się i wysłałem a potem okazało się, że nie wysłało, mimo, że niby poszło. Tak się dzieje od jakiegoś czasu. Trudno pisać i odpowiadać na posty w przypadku takich trudnych warunków technicznych strony.
|
|
|
|
|
|
|
|
~~VVVVVVVV | |
|
|
napisz petycje do prezydenta w tej sprawie
|
|
|
~~jestem | |
|
|
tu nic nie jest zamulone i nie ma ze nie poszło poprostu już maja cie dosyć i Toje posty nie sa dodawane ;)
|
|
|
|
|
|
CYTAT tu nic nie jest zamulone i nie ma ze nie poszło poprostu już maja cie dosyć i Toje posty nie sa dodawane ;) Jakby tak było, to nic bym nie mógł wpisać. Coś jest nie tak ze stroną. |
|
~~hehe | |
|
|
I co się dziwisz, Dziwisz - przecież to totalna amatorszczyzna. Dzieci dzieciom zgotowały ten los
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jak jestes taki madry to czemgo sam nie zalozysz sobie portalu????????????? a jak to amatorszczyzna dla ciebie to po ch... tu zagladasz ??????? jest jaki jest i dobrze ze wogole jest bo jak bym czekala az ty cos wymyslisz to chyba do usranej smierci
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~hehe | |
|
|
Widzę anulko, że nie możesz być obiektywna skoro w avatarze masz gacie admina... Ciekawe o czym to świadczy
A co do portalu to właśnie kończę taki jeden i już niedługo zaproszę tam Ciebie jak i innych mieszkańców Stalowej i okolic P.S. Przestań tak walić się tym młotkiem bo sobie krzywdę zrobisz |
|
|
~~xyz | |
|
|
CYTAT Widzę anulko, że nie możesz być obiektywna skoro w avatarze masz gacie admina... Ciekawe o czym to świadczy A co do portalu to właśnie kończę taki jeden i już niedługo zaproszę tam Ciebie jak i innych mieszkańców Stalowej i okolic P.S. Przestań tak walić się tym młotkiem bo sobie krzywdę zrobisz zaprosisz ale napewno nie tutaj chcesz zapraszac to wykup pakiet reklam u redaktora r i tam zapraszaj |
|
|
|
|
|
CYTAT A co do portalu to właśnie kończę taki jeden kończ waść wstydu oszczędź ;) |
|
|
|
|
szanowny Panie - hehe
po pierwsze! - młotkiem bede waliła ile bede chciala , (bo szkoda,ze książe nie zauważył )i nie wale siebie ale mojegoprzedmówcę po drugie! - jak widać na załączonym obrazku majty mam swoje choć i tak Ci chu* do tego czyje bym miała nosić( dla Twojej wiedzy....a dla mojej przyjemności - najbardziej lubie chodzić bez.... ) po trzecie! - moge nosić Twoje gacie jak Ci ulży, moge wejść do Ciebie na stronke ( czekam na osobiste zaproszenie ) ale nie zmienie zdania co do swojej wypowiedzi.... i obiektywizmowi do tego daleko bo..... - "Nie będę tańczyła tak jak mi zagrają. Będę zawsze sobą,choć nie kumają. Będę wolno szła, choć mnie poganiają,bo ja wiem, Że nade mną władzy nie mają" po czwarte! - masz na pocieszenie " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
czemu jestescie tacy nerwowi , zblizaja sie swieta , trzeba wyhamowac , skonczyc z wyzwiskami , ludzie nie na tym polega rozmowa , szanujcie sie jak sami szanujecie siebie
|
|
~~hehe | |
|
|
Nie wiem dlaczego, ale po przeczytaniu postów anulki mam tylko jedno skojarzenie:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
jacusiu czy ja wygladam na blondynke ktora bedzie marionetka na sznureczkach swieta swietami a racja racją wiesz
|
|
|
|
Koteczku moj ty slodziutki oczywiscie masz sluszne skojarzenia nie przyjme twojej wypowiedzi aniolku jako krytyki bo w koncu to wlasnie Jolanta Rutowicz pokonala wszystkich slabsi odpadli...dlatego sama siebie nazywam aniolem , chociaz wiem ze jestem gorsza od diabla...
|
~~haha | |
|
|
CYTAT A co do portalu to właśnie kończę taki jeden Kolejny php-fusion ;o ? |
|
|
~~hehe | |
|
|
nie, joomla