~~Sas | |
|
|
czy ktos wie o jakichs przyjeciach do pracy w zakładach w stalowej woli czy nisku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Kasia | |
|
|
Czesc. Teraz potrzebuja kelnerów w Karczmie, NNN i Jack Pot.
|
|
|
~~fdff | |
|
|
w zarzeczu
|
|
|
~~Kasia | |
|
|
a w jakiej firmie w zarzeczu?
|
|
|
|
|
|
Znam gościa, który poszukuje elektryka, praca na terenie dawnej HSW.
|
|
~~sas | |
|
|
elektryk raczej odpada ze wzgledu wyksztalcenia... wszedzie teraz zwalniaja i jest cholernie trudno
dodam ze mam technikum mechaniczne i pracowalem 5 lat przy felgach aluminiowych w st łatwo sie domyslec dzieki za odpowiedzi |
|
|
~~Praca | |
|
|
Teraz o pracę bardzo ciężko, już nie ma takiego wyboru jak kilka miesięcy wcześniej. Ale może się jakoś to ustabilizuje coś około okresu letniego, miejmy taką nadzieję
|
|
|
~~pracujacy | |
|
|
w branzy IT jest robota w stalowej
|
|
|
~~Marek | |
|
|
Możesz powiedzieć gdzie dokładnie ?
Posiadając wykształcenie i umiejętności jakoś nie moglem znaleźć pracy. Bezrobocie brak ofert, ogłoszenia brak, a powód to brak firm w Stalowej Woli z tej branży. Skłamałem zdanie wyżej miałem dwie oferty pracy w firmach z "branży IT", tylko jakoś łażenie po dachu i instalowanie anten to nie moje ambicje. Tak właśnie wygląda branża IT w Stalowej. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
http://www.pupstalowawola.internetdsl.pl/oferty.pdf
zycze powodzenia w szukaniu , i jak mowia kto pyta nie bladzi |
|
|
|
|
CYTAT Skłamałem zdanie wyżej miałem dwie oferty pracy w firmach z \"branży IT\", tylko jakoś łażenie po dachu i instalowanie anten to nie moje ambicje. Tak właśnie wygląda branża IT w Stalowej. i-bs.pl poszukuje programistow php, java oraz administratorow i wdrozeniowcow http://www.i-bs.(...)iera&m=6 zreszta informacja o ofercie pracy w i-bs jest rowniez w dziale ogloszenia na stalowemiasto |
|