|
|
|
Witam.
Przyglądając się ludziom w dzisiejszych czasach dochodzę do wniosku iż tylko bardzo nieliczni mają jakieś pasje, zainteresowania... ludzie żyją z dnia na dzień praca-dom, szkoła-dom, od imprezy do imprezy..mało kiedy ludzie stawiają sobie jakieś cele, często tłumią marzenia. Osobiście lubię rysować, ostatnio zaczęłam naukę pływania o której latami marzyłam a nie miałam możliwosci by ją zacząć, musiałam dopiero prawo jazdy zdać, samochód kupić aby dojeżdżac te 35km, kasę zdobyć..Kasa często ogranicza ludzi w robieniu czegoś..a nieraz brakuje chęci. A jakie są Wasze zainteresowania/pasje? zachęcam do podzielenia się opiniami |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Popieram słowa ze ludzie wpadają w rutyne codzienności. Niektórzy dopiero na emeryturce zwalniają i dostrzegają ze dom i praca to nie wszystko.
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja juz od dluzszego czasu interesuje sie pilkarzykami stolowymi gra mnie tak bardzo wciagnela ze szok nawet sobie zakupilem stolik do domu ktory sprzedaje (jesli ktos chetny kupic to pisac na pw stolik w b.dobrym stanie zdjecia na miala) poniewaz musze zakupic troche lepszy na ktorym sie gra na turniejach, nawet myslalem o zalozeniu klubu ale potrzeba az 15 osob wiec niewiem czy to wypali bo z zapalem ludzi ciezko znalesc albo komus czas nie bedzie odpowiadac jakby ktos byl chetny to prawdopodobnie 4 kwietnia w Krakowie jest turniej.
|
|
|
|
|
Buduje auta do sportu. Nie ma nic lepszego niż popołudnia w garażu przy piwku. Mając garaż warto kupić np wraka i powoli latami restaurować
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
monkeymafia82 - trzeba przyznac ze czasem niby "zabawa" a potrafi wciągniąć czasem ciezko znalezc osoby o podobnych zainteresowaniach, probuj moze znajomych wciągnąć, albo na forach poszukac ludzi.
Jacek85 - "budujesz do sportu" czyli np co przy takich samochodach robisz? tez ciekawa sprawa, faceci nieraz lubią przy samochodach grzebać |
|
|
|
|
Jazda na rowerze po okolicznych lasach. W tygodniu to krótkie wycieczki ale weekend to już inna sprawa. Polecam:-))))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
a ja interesuję się akwarystyką.mam akwarium 112l.po całym dniu fajnie usiąśc po całym dniu i podpatrywac co porabiaja rybki:-)
|
|
|
|
|
Andrzejek - ruch to zdrowie w koncu co nie;p fajnie tez tak na świeżym powietrzu sobie pojezdzic, tez mam duzo lasów pod nosem tez myslalam zeby zaczac jezdzic jak sie ociepli
karolina - duzo masz tych rybek? napewno relaksujace takie zajecie |
|
|
|
|
biorę auto, rozbieram do ostatniej śrubki, maluje, konserwuje, skladam i jazda. i tak od paru lat
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A ja wolę rybki godzinami w naturze oglądać. Nurkowanie ... to jest to. Ruch dla zdrowia, nowe miejsca, nowe doświadczenia, nowi ludzie ...
„Zanurz się pod wodę! Jeżeli piękno, które ujrzysz nie wstrząśnie Tobą to nic ciekawego w życiu już Cię nie czeka...” |
|
|
|
|
Siłownia może mało kreatywne ale zawsze coś
Rower super sprawa. Sezon się zbliża! Ostatnio do Bieszczad -Solina, Cisna i z powrotem było jak w bajce :] Po obronie tytułou w tym roku w pociąg i na ciekawą trasę do Czech. Świetne klimaty, przyroda, piękne średniowieczne zamki i ziele legalne :p Rybki są fajne ale żeby naprawdę połowić to na prywatne stawy trzeba. Śledzę też zagadnienia związane nauką popularną; fizyka kwantowa, astronomia, genetyka, prehistoria etc. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
do Aftertherain rybek może będzie z 15,góra 20.większośc to brzanki sumatrzańskie.to rybki z charakterkiem-czasem łapią się za pyszczki i kręcą w kółko.fajnie na to popatrzec,do tego kilka sztuk ślimaczków hellena,które dostają turbo doładowania jak sie wrzuci ochotke do baniaczka. fajnie popatrzec jak zbiornik zmienia sie z dnia na dzień.
|
|
|
|
|
karolina - hehe takie żyjątka a tez lubia się zabawic;p
Progres - podrozowanie super sprawa ale trzeba miec kasy trochę;/ super jest odwiedzac nowe miejsca...PS ciekawymi zagadnieniami się interesujesz, takimi "naukowymi" |
|
|
|
|
moze ktos chce jechac w dziką wyycieczke ze mna nad morze na wakacjach ;d
rowerem oczywiscie ;p |
|
|
|
|
Jak dzika miała by to być wycieczka?:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
ja sobie lubie kminic :] aftertherain nie jestes czasem posiadaczka sony ericssona k750 ?;D
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
heh ciekawe czego dzika wycieczka
Ifellgood - blisko;p k800i a skad takie pytanie?:p |
|
|
|
|
bo tak kminie czy nick od dzwonka ktory budzi cie co ranek ;-) ale pewien nie jestem czy w k800 tez jest
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ze aftertherain to ma byc nazwa dzwonka?? niee to jest nazwa takiej jednej piosenki....od paru lat takiego nicku uzywam. Tak czy siak niezle kminisz Ifeelgood
|
|
|
|
|
tak kminilem wlasnie ze z piosnki bedzie, tylko sie zastanawialem czy akurat nie dzwonkowej
http://w426.(...)the_rain ? jak nie to to pochwal sie ktory kawalek :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Tak jak Progres i Andrzejek....czyli ROWER i zwiedzanie nim dalszych i blizszych okolic . W tym sezeonie planowane tez starty w maratonach rowerowych i wycieczka w gory ( Solina lub Czorsztyn ) .
|
|
|
|
|
Turystyka górska, fotografowanie, szkicowanie, numizmatyka, dobra książka, modelowanie 3D
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mariusz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-))))
|
|
|
|
ifeelgood - od razu mowie ze to tzw "smęt" eh te stare dobre czasy... kurde nawet nie moglam teraz odnalezc tej pios http://www.youtu(...)E-C2i6Xs
mirek777 - co lubisz szkicowac jesli mozna wiedziec? i te modelowanie z jakich materiałów? widzę ze tu faceci próbują aktywnie czas spędzać fajnie. |
|
|
|
|
Dziekuje Andrzejek
|
|