|
|
|
Ja kiedys troche biegałem po wiadukcie.i dalej az pod Sezam..ale jakos nie lubie tego. Zdecydowanie wole rower .
echelon...troche tych skrzynek w okolicach jest. Tylko oczywiscie nie az tak blisko . Dlatego chcialbym załozyc kilka swoich ale najpierw trzeba odszukac 10 innych . . Mysle ze jak tylko juz pogoda bedzie stabilna to wybiore sie na poszukiwania rowerem . Tu link do okolicznych skrzynek http://openc(...)=-751364 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mariusz kajam się, powstało kilka, a kilku nie zauważyłem. Trzeba będzie się temu przyjrzeć bliżej .
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
camelot
Jeśli masz czas zanim się ściemni to las w okolicach Ciemnego Kąta super sprawa. Zero spalin, cisza, sarenki, górki, pagórki. Sama radość. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Polecam traske na nadchodzacy cieply weekend ...w sam raz na poczatek sezonu rowerowego..w lesie akurat jeszcze troche blota ale tylko miejscami ..no i przez wies czasami trzeba speeda zapuscic bo wolno biegajace kundle grasuja
http://www.gpsie(...)yournmhd |
|
|
|
|
Kidys sklejalem samoloty z papieru
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Zainteresowania i hobby?
Alkohol i seks.Niekoniecznie w tej kolejności i konfiguracji. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
"jusek" - nie masz zbyt dużych wymagań a co będzie później? - jak wysiądzie wątroba i prostata?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Dojdzie mu kolejne hobby - użalanie się nad sobą i wyciąganie łap po zasiłek, razem ze swoimi niedorozwiniętymi dziećmi których sobie naklepie po pijaku.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Ja tak jak poprzednicy preferuje rower ;)
Czasem las, czasem szoska ( choć rzadziej). Na wakacjach przejechałem Polske (1350 km) w tym sezonie tez planuje ;) :D |
|
|
|
|
CYTAT Dojdzie mu kolejne hobby - użalanie się nad sobą i wyciąganie łap po zasiłek, razem ze swoimi niedorozwiniętymi dziećmi których sobie naklepie po pijaku. Ludek!Wyluzuj.Odrobina humoru jeszcze nikogo nie zabiła.Nie patrz i nie oceniaj innych na podstawie tego co Ciebie spotkało."Klep" dalej... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jusek
Pod klepaniem po pijaku Ty się podpisałeś, nie ja. Jeśli to żart, to raczej kiepski. Ja robię dzieci z rozmysłem i dokładnie Nie traktuję tego jako hobby, lecz budowanie rodziny. Na hobby wybieram zupełnie inne rzeczy. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
ludek - "Ja robię dzieci z rozmysłem i dokładnie" heh dobre popieram jak juz "sprawiać" sobie dziecko to lepiej zeby to było zaplanowane
odświezam, moze ktoś jeszcze się wypowie |
|
|
|
|
CYTAT ludek - \"Ja robię dzieci z rozmysłem i dokładnie\" heh dobre popieram jak juz \"sprawiać\" sobie dziecko to lepiej zeby to było zaplanowane odświezam, moze ktoś jeszcze się wypowie Heh, w sprawie robienia dzieci? Może jednak powróćmy do zainteresowań Wiosna na całego , więc już nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wyjść z domu i trochę się poruszać Pogoda eliminuje wymówki typu "niechce się , bo zimno i deszcz pada" Aftertherain oddaj mojego Patafiana życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
moze lepiej nie w sprawie robienia dzieci;p
wiosna prawie na całego teraz jeszcze taka nie wiadomo jaka ta pogoda, niby cieplo niby chłodno niby pada niby nie ludek- heh jakiego patafiana?:p |
|
|
|
|
Aftertherain
Ten łaciaty co go masz w wizytówce życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
taa nie oddam;p to moj patafian odpoczywający po zabawie;p
|
|
|
|
|
Wklejam to durne zdjęcie a ono znika życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Dzis wreszcie mogłem zaczac moja przygode z geocachingiem . odnalazłem 2 skrzynki geo..jeszcze 8 i zakładam nowe . Moze gdy juz ja załoze skrzynki w okolicy naszej ( bo najblizsze w Sandomierzu ) to znajda sie inni chetni na ta zabawe
|
|
|
|
|
odświeżam, wczesniej o czyms takim jak geocaching nie slyszalam ale z tego co widzę całkiem ciekawa rozrywka
|
|
|
|
|
Bawi się ktoś w robotykę amatorską lub latanie po europejskich krajach tanimi liniami tylko z bagażem podręcznym?
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Do fanów biegania Sam uwielbiam biegać i mogę polecić ciekawe trasy. Oczywiście są to trasy w terenie ponieważ biegnąc po twardej nawierzchni po około 5km zaczynają się dawać stawy we znaki więc wolę miększe podłoże. Wracając do tych tras to polecam:
1. Jeżeli idziemy na most na Pysznicę i schodzimy przed sanem mamy drogę na tzw. ciepłą. Fajnie się tam biegnie. Jeżeli dobiegniemy już na tą ciepłą, to po wbiegnięciu na tą górkę co po lewej zawsze jest dużo wędkarzy , po prawej jej stronie jest taka trawiasta droga w prawo. Gorąco polecam tam biegać, jest tam dużo pagórków. ta droga biegnie cały czas prosto i kończy się przy betonowej dróżce, która prowadzi pod rampę. Na tej trasie ogólnie przewija się bardzo mało ludzi. (polecam ją tylko w dzień ponieważ w nocy nie jest w ogóle oświetlona, a za dnia są przepiękne widoki) 2. To bardziej znana trasa. Schodząc z górki nad oczkiem idziemy na tzw wał. Biegnąc nim aż do oczyszczalni mamy 3 drogi. Prosto, w prawo i w lewo. Ta prosto wiadomo dokąd prowadzi ta w lewo można asfaltem z powrotem dobiegnąć do górki nad oczkiem, a tą w prawo biegnąc dalej wałem wzdłuż działek można później skręcić w prawo i tam również jest bardzo ciekawa droga prowadząca do boiska na błoniach później wracając w stronę oczka i skręcając przy nim w lewo można pobiec prosto pod most i dla wytrwalszych połączyć ją z trasą nr. 1 3. Trasa dla lubiących biegać po trasach rowerowych polecam biegnąć spod burger baru pod stalshmidt, następnie skręcając w prawo biegnąć do ronda, pod wydziałem M16 na rondzie skręcić w lewo biegnąć prosto pod Alutec. Tam kończy się droga rowerowa i zaczyna zwykła jezdnia więc dalej odradzam biegać ze względu bezpieczeństwa;) Robiąc tą trasę w tę i z powrotem nabijamy parę dobrych kilometrów 4. Ciekawą mniej znaną trasą dla niektórych jest tzw osowska. Bardzo polecam tą trasę dla tych co chcą bardzo wymęczyć swój organizm. Jadąc drogą na burdze, tą spod cmentarza mamy skręt w lewą stronę na Alutec. Jedziemy troszkę dalej i później po jakiś 500 metrach jedziemy pod taką leciutką górkę. Dobrze się wpatrując mamy zjazd w las po lewej stronie (jest to zjazd bez żadnych szlabanów) Tam jest około kilometr drogi do tzw górki osowskiej. Są to 3 górki o różnym kącie spadu Więc jak ktoś lubi wbiegać pod górkę to może sobie fajnie pokombinować schodząc z tej górki mamy dodatkowo parę kilometrów drogi po której można sobie pobiegać. Na osowską łatwo się również dostać przez drogę która prowadzi w las koło urzędu celnego przy bramie nr 4 HSW (tej dla tirów) Jeżeli znacie jakieś ciekawe trasy do bieganie to piszcie |
|
|
|
|
Aftertherain ...ciesze sie ze coraz wiecej ludzi zaczyna sie interesowac geocachingiem . Dobrze by było gdyby poza zainteresowaniem zaczeli tez szukac geo skrzynek a potem zakaldac swoje w okolicy .
|
|
|
|
|
popieram, pewnie wielu ludzi nie ma pojecia o czyms takim a byc moze to by ich zainteresowalo.
|
|
|
|
|
CYTAT Aftertherain ...ciesze sie ze coraz wiecej ludzi zaczyna sie interesowac geocachingiem . Dobrze by było gdyby poza zainteresowaniem zaczeli tez szukac geo skrzynek a potem zakaldac swoje w okolicy . Jak już założysz kilka w okolicy to dję słowo,że się za to wezmę, taraz trochę ciężko z czasem. Wracając do tematu to rower i sporty walki. |
|
|
|
|
Moje hobby to rower, rower i jeszcze raz rower uwielbiam jeździć po okolicznych lasach, i zwiedzac rózne ciekawe miejsca no i w ramach relaksu podłubac cos przy rowerze, po odkręciac, poprzykręcac itp a pozatym jazda samochodem poprostu wsiaść i jechac przed siebie to mnie relaksuje
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|