NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
1 2 »
praca w firmie Tryumf,
ff
Wysłany: 22 Marz 2011r. 09:47  
może ktoś ma jakieś informacje na temat pracy w firmie Tryumf w Stalowej, na Grabskiego?moj brat złozył tam papiery, interesuje mnie jak szefostwo, atmosfera, warunki pracy i płacy?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Marz 2011r. 09:47  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2011r. 10:32  
Niestety nie mam dobrych informacji. Nie słyszałem jeszcze pozytywnej opinii o właścicielu, a jego zagrywki wobec pracowników nie mają nic wspólnego z uczciwością.

Jedna rada - jeżeli dostanie propozycję, żeby przyszedł na próbę - bez umowy , niech podziękuje i szuka gdzie indziej, bo ten człowiek nie płaci za "okres próbny" a bardzo często na "okresie próbnym" się kończy.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2011r. 13:12  
raz cie mirku popre. zero pozytywnych opini o tym obozie pracy. Zagrywka z przyjściem na próbe to po prostu mistrzostwo i ludzie na to idą a potem ani kasy za kilka dni, ani roboty. Tylko w ostateczności tam idź

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2011r. 14:25  
... mowicie o pracy na produkcji?? czy w biurze???

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2011r. 14:41  
Z biura znam jedną babke spasowala po miesiącu, z produkcji sporo więcej i rekordzista z pół roku robil ale miał nóż na gardle

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2011r. 15:04  
mówimy o pracy w biurze, spora tam ekipa z tego co wiem, wszyscy obok siebie przy biurkach; naprawdę az tak tam zle??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Marz 2011r. 16:08  
A JA TA NIE WIEM JAK JEST.Ja jestem zadowolony ze swojego zakladu pracyumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 13:47  
szefostwu dziękujemy. Jacek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 13:58  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:06  
2 pozytwne odpowiedzi od ludzi ktorzy zalozyli konto przed chwila tak ze wlasciciel tryumfa tez tu zaglada umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:07  
Odnoszę wrażenie, że obydwa "pozytywne" wpisy, napisała ta sama osoba.....

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:12  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:23  
Skoro to taka super firma to dlaczego tam jest taka rotacja pracowników?Ogłoszenia o naborze do pracy w tej firmie widzę tak samo często jak do piekarni Galicyjskiej i tartaku w Jastkowicachumiech

Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:25  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:26  
Premie dla pracowników (pracownika) tej szacownej firmy. Stanęli (stanął) w obronie szefa umiechumiechumiech

Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:41  
A ja nie napiszę, że jest be albo cacy - jest jak praktycznie wszędzie (nie licząc kołhozów) - czyli praca jak każda. Ma zalety i wady.
Zaletą są na pewno (jak na Stalową Wolę) relatywnie wysokie zarobki oraz możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia (mam tutaj na myśli pracę biurową). Wadą - wyścig szczurów, duża presja ze strony szefów i oczekiwanie, że pracę się będzie wykonywać o każdej porze dnia i nocy nawet w weekendy.

Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:48  
Ja wiem jedno.Jak firma jest w porządku ,to nie musi dawać ogłoszeń ,że szuka pracowników.Poczta pantoflowa jest najlepszą reklamą.Do dobrej firmy ludzie sami przynoszą CV i robią wszystko żeby się w niej załapać.

Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:49  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:56  
Ma ktoś jakieś namiary i jakies informacje na temat pracy jestem za interesowany tą pracą

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 14:56  
Czyżby sam prezio uraczył nas swoją uwagą na tym jakże niegodnym jego uwagi , bo zbyt dlań niedoskonałym forum? umiechumiechumiechumiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 15:12  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 15:35  
Rekord pobity. 4 konta z jednego ip piszące dobrze o jednej firmie. nie kupuje tego..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 15:52  
jakieś stronnicze to forum, tylko negatywy można tu pisać?? widzę że nie wolno pozytywnie,....
a to źle że mamy możliwość swobodnie korzystać z neta w pracy i pisać co sądzimy o tej firmie, w której pracujemy a wy się czepiacie ??
za takie forum i wolność wyrażania swojej opinii dziękuje.....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 15:54  
Czegoś nie rozumiem.
misia zadała proste pytanie odnośnie opinii na temat pracy w Tryumf'ie. Kto może zobrazować jej i Wam wszystkim to lepiej niż pracownicy tejże firmy?
Może moderator usuwając posty moje i moich kolegów zmieni również temat na "obsmarujmy firmę Tryumf - temat wyłącznie dla osób niezwiązanych z firmą"
Odnosząc się do regulaminu forum http://stalo(...)d=632862 chciałbym nadmienić, że moderator uniemożliwia sprawne działanie forum.
W punkcie 1 regulaminu wyraźnie jest napisane:
"Forum StaloweMiasto.pl zostało stworzone, by umożliwić internautom wymianę poglądów i prowadzenia dyskusji na zaproponowane przez internautów tematy."
Wszelkie posty napisane były na temat.
Jednym słowem trzeba przerzucić się na inne forum bo to tutaj to jakieś nieporozumienie. Można tylko obsmarowywać umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Marz 2011r. 16:01  
Działania moderatora są dość dziwne, można tylko obsmarowywać? dobrze nie można napisać? Żadna tajemnica, pewnie że jeden adres IP bo jestem pracownikiem Tryumfa.
A szanowny moderator ma jakieś pojęcie o pracy w Tryumfie? pracował tu czy po prostu opiera się na plotkach?

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »