|
|
|
może ktoś ma jakieś informacje na temat pracy w firmie Tryumf w Stalowej, na Grabskiego?moj brat złozył tam papiery, interesuje mnie jak szefostwo, atmosfera, warunki pracy i płacy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niestety nie mam dobrych informacji. Nie słyszałem jeszcze pozytywnej opinii o właścicielu, a jego zagrywki wobec pracowników nie mają nic wspólnego z uczciwością.
Jedna rada - jeżeli dostanie propozycję, żeby przyszedł na próbę - bez umowy , niech podziękuje i szuka gdzie indziej, bo ten człowiek nie płaci za "okres próbny" a bardzo często na "okresie próbnym" się kończy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
raz cie mirku popre. zero pozytywnych opini o tym obozie pracy. Zagrywka z przyjściem na próbe to po prostu mistrzostwo i ludzie na to idą a potem ani kasy za kilka dni, ani roboty. Tylko w ostateczności tam idź
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
... mowicie o pracy na produkcji?? czy w biurze???
|
|
|
|
|
Z biura znam jedną babke spasowala po miesiącu, z produkcji sporo więcej i rekordzista z pół roku robil ale miał nóż na gardle
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
mówimy o pracy w biurze, spora tam ekipa z tego co wiem, wszyscy obok siebie przy biurkach; naprawdę az tak tam zle??
|
|
|
|
|
A JA TA NIE WIEM JAK JEST.Ja jestem zadowolony ze swojego zakladu pracy
|
|
|
|
|
szefostwu dziękujemy. Jacek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 pozytwne odpowiedzi od ludzi ktorzy zalozyli konto przed chwila tak ze wlasciciel tryumfa tez tu zaglada
|
|
|
|
|
Odnoszę wrażenie, że obydwa "pozytywne" wpisy, napisała ta sama osoba.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skoro to taka super firma to dlaczego tam jest taka rotacja pracowników?Ogłoszenia o naborze do pracy w tej firmie widzę tak samo często jak do piekarni Galicyjskiej i tartaku w Jastkowicach
Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Premie dla pracowników (pracownika) tej szacownej firmy. Stanęli (stanął) w obronie szefa
|
|
|
|
|
A ja nie napiszę, że jest be albo cacy - jest jak praktycznie wszędzie (nie licząc kołhozów) - czyli praca jak każda. Ma zalety i wady.
Zaletą są na pewno (jak na Stalową Wolę) relatywnie wysokie zarobki oraz możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia (mam tutaj na myśli pracę biurową). Wadą - wyścig szczurów, duża presja ze strony szefów i oczekiwanie, że pracę się będzie wykonywać o każdej porze dnia i nocy nawet w weekendy. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Ja wiem jedno.Jak firma jest w porządku ,to nie musi dawać ogłoszeń ,że szuka pracowników.Poczta pantoflowa jest najlepszą reklamą.Do dobrej firmy ludzie sami przynoszą CV i robią wszystko żeby się w niej załapać.
Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma ktoś jakieś namiary i jakies informacje na temat pracy jestem za interesowany tą pracą
|
|
|
|
|
Czyżby sam prezio uraczył nas swoją uwagą na tym jakże niegodnym jego uwagi , bo zbyt dlań niedoskonałym forum?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekord pobity. 4 konta z jednego ip piszące dobrze o jednej firmie. nie kupuje tego..
|
|
|
|
jakieś stronnicze to forum, tylko negatywy można tu pisać?? widzę że nie wolno pozytywnie,....
a to źle że mamy możliwość swobodnie korzystać z neta w pracy i pisać co sądzimy o tej firmie, w której pracujemy a wy się czepiacie ?? za takie forum i wolność wyrażania swojej opinii dziękuje..... |
|
|
|
|
Czegoś nie rozumiem.
misia zadała proste pytanie odnośnie opinii na temat pracy w Tryumf'ie. Kto może zobrazować jej i Wam wszystkim to lepiej niż pracownicy tejże firmy? Może moderator usuwając posty moje i moich kolegów zmieni również temat na "obsmarujmy firmę Tryumf - temat wyłącznie dla osób niezwiązanych z firmą" Odnosząc się do regulaminu forum http://stalo(...)d=632862 chciałbym nadmienić, że moderator uniemożliwia sprawne działanie forum. W punkcie 1 regulaminu wyraźnie jest napisane: "Forum StaloweMiasto.pl zostało stworzone, by umożliwić internautom wymianę poglądów i prowadzenia dyskusji na zaproponowane przez internautów tematy." Wszelkie posty napisane były na temat. Jednym słowem trzeba przerzucić się na inne forum bo to tutaj to jakieś nieporozumienie. Można tylko obsmarowywać |
|
|
|
|
Działania moderatora są dość dziwne, można tylko obsmarowywać? dobrze nie można napisać? Żadna tajemnica, pewnie że jeden adres IP bo jestem pracownikiem Tryumfa.
A szanowny moderator ma jakieś pojęcie o pracy w Tryumfie? pracował tu czy po prostu opiera się na plotkach? |
|