|
|
|
witam,
poszukuje osoby która moglaby odplatnie p[rzygotowac do matury - z zagadnien maturalnych tylko - moga byc studenci jak i osoby które poprostu sa dobre z matematyki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ile chcesz zaplacic za 60 min?
matura podstawowa czy tez rozrzeszona? mam wiedze i umiejetnosci zeby do obydwu przygotowac jezeli matura w tym roku to troche malo czasu juz pozostalo |
|
|
|
|
kurde no niewiem ile takie korki kosztuja.
A chodzi mi o mature podstawową. Gdyby tAK WCISNAC PEDAŁ GAZU TO moze by sie dało przygotowac - jeszcze miesiac jest |
|
|
|
|
Na pewno jakieś podstawy masz więc w ciągu miesiąca na pewno sobie poradzisz z tą nową maturą.
Osobiście jestem z pokolenia gdzie się tą starą zdawało ale pomagałem swego czasu młodszemu braciszkowi który zlewał sobie ten przedmiot. Podszedłem do tego w ten sposób, że opracowałem lub znalazłem gotowe zadania z wcześniejszych lat i trochę z nim przy tym posiedziałem. Tak prawdę mówiąc to żeby zaliczyć tą maturę to wiele nie trzeba no ale wiadomo są też studia i walka o każdy procent. W każdym razie powodzenia i zrób tak jak napisałem czyli nie ucz się całej matematyki bo na to rzeczywiście czasu już nie ma tylko opracuj sobie zadania z wcześniejszych egzaminów. W każdym razie jak dalej będziesz potrzebować korepetycji to już będziesz do nich odpowiednio przygotowana. Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Jeżeli masz podstawy, to na luzach zdasz dobrze, wystarczy poświęcić ok tygodnia na matematykę. Najlepszy sposób to wyłączyć telefon, komputer zostawić ale tylko ze stroną wolframalpha.org i robić zadania. W ciągu kilku nocy i dni będziesz mistrzem Na studiach się przekonasz, ze matura przy egzaminie to taki większy kolos
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|