|
|
|
Hmmm... co sądzicie o tym centrum zabaw dzieciak? czy warto się tam wybrać z Maluszkiem??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj pewnie że warto byłam już kilka razy, tyle atrakcji, że mój synek nie chce wracać do domu, są też fajne zajęcia, każdy znajdzie cos dla siebie. zobacz na ich stronie. polecam
|
|
|
|
|
Hej ja robiłam urodziny córki kończyła 2 latka. Musze przyznać, że panie tam pracujące bardzo się starają, mimo iż goście urodzinowi Antosi byli w różnym wieku od 2 do 10 lat to program zabaw był tak przygotowany że żadne z dzieci się nie znudziło. Gorzej było ich wyciągnąć do domu ale tak pewnie jest na każdej sali zabaw. Fajne miejsce i miła obsługa, gorąco polecam
|
|
|
|
|
Ja byłam z synkiem w Wesołej Akademii i było super!!
Ale jestem też ciekawa tego drugiego centrum zabaw.. Jest tam małpi gaj, trampolina, dmuchany zamek itp.??? |
|
|
|
|
Miejsce fajne, fajne zabawki, mysle ze kazde dziecko znajdzie cos dla siebie ale... bylam tam kilka razy i zawsze byly tam panie pozbawione entuzjazmu, masakrycznie znudzone a dzieci bawily sie z rodzicami a nie z tymi paniami
|
|
|
|
|
A to ciekawe z tymi Paniami bo ja słyszałam opinię od znajomych że dzięki tym Paniom mogły spokojnie poczytać gazetę i poplotkować . Może miałaś pecha i zapomniałaś powiedzieć że chcesz się spokojnie napić kawy i żeby popatrzyły na twojego malucha. Moje bliźniaki nie narzekały a nie z każdym chcą zostać i się bawić, ale każdy ma swoje odczucia.
|
|
|
|
|
jak chodzicie do wesołej akademii sprawdźcie ile tam jest kurzu na tym wybiegu w rogu. Chociaż nie byłam w centrum zabaw dzieciak sądzę że mogą im zrobić niezłą konkurencję. Jeśli o to zadbają oczywiście.
Oranż Ada |
|
|
|
|
Czy ktoś wie kto będzie nowym właścicielem Dzieciaka, bo lokal jest wystawiony na wynajem???
|
|