|
|
|
Gdzie są przyjęcia w naszym mieście do pracy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napisz coś więcej, co cię interesuje, jaki rodzaj pracy i w jakiej branży, jakie posiadasz wykształcenie , doswiadczenie.
Możesz oczywiście na PW - postaram się pomóc - doradzić. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Określenie gdzie są przyjecia do pracy powstało w okresie socrealizmu polskiego i juz czegoś takiego nie ma człowieku.
|
|
|
|
|
Tak jp20.
Wszystkie stanowiska są obsadzone przez fachowców, widać to po jakości robionych dróg, mostów, szczególnie można to zaobserwować w urzędach, a tam, w każdej dziedzinie, więc nie pisz o socrealizmie bo tak jak on teraz kwitnie to jeszcze nie bywało. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Z tego co mi się obiło o uszy
to nabór był na HSJ (dawna stalownia) czy jeszcze są, nie wiem Spróbuj,popytaj... Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
W Nisku Armatura ładnie się rozbudowuje więc tam też warto podesłać swoje cv.
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Do Armatoory to na jaki adres e-mail mozna wysylac? Czy ktos wie, gdzie potrzebuja inzynierow??
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na HSJ jeśli nigdy tam nie pracowałeś nie masz szans.Jestem pracownikiem HSJ i wiem że po mimo przyjęć kierownictwo zatrudnia tylko tych pracowników którzy zostali zwolnieni na jesień tamtego roku..
Ogólnie przyjęcia są w całym HSJ czyli Stalownia,Walcownia kalibrowa i walcownia blach.Jesli znasz kogoś z czołowych szefów mozesz sie postarać o przyjęcie ale z tego co widzę chodząc tam codzienni9e to jesli trafisz jako fizol (spoko tez jestem fizolem) to nie jest łatwo dla tego biorą byłych pracowników. Więcej info na PW. |
|
|
|
|
Ciezko z praca jest ale nowa galeria sie buduje moze gdzies jau sa przyjecia
|
|
|
|
|
Kolega wczoraj opowiadał mi,że przyjmują już do pracy w Stalowej Woli ludzi z Agencji Pracy,którzy pracują za 1200zł.Znam jedną firmę w Stalowej Woli,która zatrudnia takich pracowników z AP.Idzie nowe,skoro ktoś będzie pracował za 1200zł.,to po co firmie pracownik,który zarabia 1600zł.i robi to samo.Zawsze to jest oszczędność.Oj robi się nie wesoło.
Sielanka |
|
|
|
|
CYTAT Określenie gdzie są przyjecia do pracy powstało w okresie socrealizmu polskiego i juz czegoś takiego nie ma człowieku. święte słowa ! Doskonale to ująłeś. CYTAT Idzie nowe,skoro ktoś będzie pracował za 1200zł.,to po co firmie pracownik,który zarabia 1600zł.i robi to samo Dokładnie tak. Co Cię tutaj dziwi ? Tam zapewne się mózgownicą nie pracuje, więc nie przywiązuje się wagi do człowieka, tylko do siły roboczej. Tak być powinno ! |
|
|
|
|
CYTAT Dokładnie tak. Co Cię tutaj dziwi ? Tam zapewne się mózgownicą nie pracuje, więc nie przywiązuje się wagi do człowieka, tylko do siły roboczej. Tak być powinno ! Jeżeli według Ciebie tak powinno być, to wytłumacz mi jak samodzielna osoba ma normalnie funkcjonować ( opłacić mieszkanie, samochód, wyżywić się itd.) przy obecnych cenach. |
|
|
|
|
W alutecu, mają przyjąć 30 osób na fizycznych.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
W sklepie Aldik na ul. Okulickiego poszukują sprzedawcy.
|
|
|
|
|
CYTAT tak. Co Cię tutaj dziwi ? Tam zapewne się mózgownicą nie pracuje, więc nie przywiązuje się wagi do człowieka, tylko do siły roboczej. Jeżeli według Ciebie tak powinno być, to wytłumacz mi jak samodzielna osoba ma normalnie funkcjonować ( opłacić mieszkanie, samochód, wyżywić się itd.) przy obecnych cenach. a powiedz mi z czego utrzymuje si wlasciciel takiej firmy a czy b ? Nie mow o samodzielnosci, bo to jest przyklad braku samodzielnosci. Idziesz pracowac do firmy a czy b jako ten wol za 1200, to wybacz ale to nie jest samodzielnosc. Zatem nie ma mowy o samodzielnym zyciu. |
|
|
|
|
CYTAT a powiedz mi z czego utrzymuje si wlasciciel takiej firmy a czy b ? Nie mow o samodzielnosci, bo to jest przyklad braku samodzielnosci. Idziesz pracowac do firmy a czy b jako ten wol za 1200, to wybacz ale to nie jest samodzielnosc. Zatem nie ma mowy o samodzielnym zyciu. Wiekszość dała by rade samodzielnie funkcjonować tyle ze państwo na to nie pozwoli swoimi ustawami. Nie kazdy musi zakładać firme aby pokazać ze jest samodzielny. Chciałem zwrócic uwage ze napierwszym miejscu powinno być poszanowanie człowieka i odpowiednie wynagrodzenie za jego prace a nie szukanie taniej siły roboczej. |
|