|
|
|
myślę ze powinniśmy końcu zaprotestować przeciwko cenom paliw to już według mnie jest mało zabawne myślę o jakimś konkretnym proteście przecież jest tyle aut w stalowej ze możemy coś wszyscy razem zdziałać myślę ze na przykład blokada dróg i stacji paliw pomoże przecież na zachodzie protestują i jakoś sobie radzą a u nas nie dość ze nie ma zadowalających wynagrodzeń to jeszcze takie ceny wszystkiego myślę ze powinniśmy się wszyscy razem zebrać i przynajmniej spróbować myślę ze na pewno coś wskóramy tylko nie lekceważmy tego!!!!!!!!
POSTARAJMY SIĘ WSZYSCY O TO CO NAS WSZYSTKICH DRAŻNI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem za
|
|
|
|
|
TAKZE JESTEM ZA!
|
|
|
|
|
JESTEM ZA
|
|
|
|
|
Też jestem za.
Np tankowanie po 11 lu 34 grosze i wtedy zrobi się meeega kolejka korki itd :) |
|
|
|
|
jestem za. jak tak dalej bedzie to na wakacjach paliwko bedzie po 6 zł. nie politykuj.
|
|
|
|
|
Tylko tak na marginesie to jeśli zrobi się małą burdę w Stalowej to nie wiele to da.. rząd oleje takie małe miasto jak Stalowa Wola, taki protest musiałby być ogólnopolski danego dnia..
Chociaż nie wiem.. może warto spróbować A jak nie to polecam posiadaczom diesli jazdę na BIO lub jeśli ktoś ma starego typu diesla niech leje mu opał. Starem to nie zaszkodzi zbytnio :) |
|
|
|
|
w przypadku dużych stacji motorem są firmy a te i tak i tak tankują. i tyle w temacie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
I na gadaniu się skończyło jak zwykle
|
|
|
|
|
Płaćmy jak najdrobniejszymi za 1 litr paliwka ja taką akcje proponuje zacząć od 10 tego bo tylko wtedy mam na kilka litrow,od której stacji zaczynamy protest ???
|
|
|
|
|
Wg mnie powinno zacząć się od tej najbardziej znanej czyli Orlen na przemysłowej albo koło tesco bo na LOTOSIE tankuje mniejsza ilość ludzi.
Chociaż zimą tankuje tam dynamica :) |
|
|
|
|
A może inaczej? Nie tankować na stacjach tzw. firmowych. Orlen, Statoil i Lotos.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A np gdzie?
:) |
|
|
|
|
Orlen zgadzam się na takiego wielkiego potentata to bedzie nic ale zawsze będzie to jakiś sprzeciw potrzebujemy wparcia,proszę deklarować kto by mógł by brać udział w akcji?Proszę rozmieniajcie kasę na drobne i rozpowszechniajcie wiadomość o akcji,kto ma jeszcze jakieś pomysły??
|
|
|
|
|
Ja mogę brać śmiało.
Będę lał ON za grosze. :) |
|
|
|
|
CYTAT A np gdzie? np, na PKS'ie "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
musi byc wiecej chetnych
|
|
|
|
|
i ktorego ta akcja
|
|
|
|
|
No to ilu na chwilę obecną nas jest 3? 4?
to za mało! jak będzie z 20 to już coś A na pksie jak taką burdę się zrobi to ten dziadek za kasą zawału dostanie od liczenia tych groszówek :) |
|
|
|
|
Ha! Ja tankuję zawsze za 100zł i mnie żadne podwyżki cen paliw nie obchodzą.
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
ciekawe czy tego dnia zatankujesz haha
|
|
|
|
|
Jak będzie chciał to zatankuje na innej stacji
np bliska statoil lotos itd :) |
|
|
|
|
CYTAT Ha! Ja tankuję zawsze za 100zł i mnie żadne podwyżki cen paliw nie obchodzą. hahaha przypomniał mi się kawał jak mówi brunetka do blondynki -wiesz, paliwo podrożało na to blondynka -mnie to nie obchodzi i tak zawsze tankuję za 50 haha |
|
|
|
|
Ta.. tankuje za taka sama kwotę ale wskazówka od paliwa podnosi się coraz to mniej
:) |
|
|
|
|
Chodziło mi o to by tankować np na PKS'ie a olać pozostałe firmowe stacje:-))))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|