|
|
|
Witam
Potrzebuje szybko wymienić olej w samochodzie. Nie zależy mi jakoś szczególnie na dobrej marce oleju, bo auto ma już swoje lata. Jaki za ile i gdzie polecacie. Gdzie dokonam ekspreswej wymiany? Najlepiej żeby filtry mieli na miejscu, ew. robili przepłukiwanie silnika przed zmianą. Prosze o podpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PUH Polserwis - Citroen obok Kauflandu. Mają też sklep więc z filtrem nie będzie problemu.
|
|
|
|
|
Łukasz Tabor, na ulicy Sandomierskiej za salonem Godawskiego po prawej jadąc w kierunku Agatówki.
|
|
|
|
|
Marku, samemu można szybko wymienić
A olej i filtr kupić w sklepie :) |
|
|
|
|
nie polecam polserwisu. Ilość jest górą nad jakością. Totalna masówka. A ceny nieadekwatne do poziomu usługi.
Polceam wumianę samemu |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
PKS
kupiony u nich w sklepie olej wymieniają za free filtry też można kupić od jakiegoś czasu wymieniam tylko tam. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Na ul.Handlowej zjeżdżasz z wiaduktu w strone PEC mijasz pierwszy zjazd w lewo do pajtona jedziesz jeszcze 20 metrów dalej kolejny zjazd w lewo jest tam sklep z częściami samochodowymi kupujesz u nich olej i wymianę masz gratis ostatnio wymieniałem olej(mobil)+filtr koszt 88pln polecam.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
na handlowej wymienia olej oraz gwizndną inną czesc chcesz miec cale auto to omijaj ich szerokim lukiem
|
|
|
|
|
ja dziękuje za "wymianę gratis" za olej płacisz x 1.5
|
|
|
|
|
Dzieki sliczne. Dzisiaj kolejny dzien w ktorym nie zdazylem tego zrobic, moze jutro. o ile dobrze pamietam to juz 3 miesiac jak na miarece oleju nie widac ale jeszcze jezdzi
|
|
|
|
|
CYTAT na handlowej wymienia olej oraz gwizndną inną czesc chcesz miec cale auto to omijaj ich szerokim lukiem Nie gadaj bzdur przecież robi to gościu przy mnie i widzę podejrzewam że ktoś z konkurencji no pięknie chyba że pryma aprilis "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT ja dziękuje za \"wymianę gratis\" za olej płacisz x 1.5 olej(mobil)+filtr koszt 88pln to jest cena razy 1.5???? po ile jest mobil 10w40 4litowa bańka? allegro 77 pln a filtr? http://allegro.pl/olej-mobil-s-10w40-10w-40-10-w40-polsyntetyczny-4l-i1537101291.html jaja sobie robicie ? 1 kwiecień dziś "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
u Darka 607 589 262 szybko i tanio a przedewszystkim dobrze zrobione
|
|
|
|
|
CYTAT olej(mobil)+filtr koszt 88pln to jest cena razy 1.5???? po ile jest mobil 10w40 4litowa bańka? leją olej z beczki. Zobacz cenę beczki, wtedy przelicz. |
|
|
|
|
CYTAT leją olej z beczki. Zobacz cenę beczki, wtedy przelicz. Ja kupiłem olej w bańce 4 litrowej ale jeżeli ty wiesz lepiej że nalali mi z beczki to masz problem. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Wiktor z motoryzacja jestem blisko związany i wychodze z założenia że tylko wymiana na moich oczach oleju z bańki którą sam kupiłem to pewniak. Spotkałem sie z przekrętami typu wymiana oleju nowy ze starym 50 / 50 lub wymiana z beczki mobila 1 a w środku najtańszy lotos
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Wiktor z motoryzacja jestem blisko związany i wychodze z założenia że tylko wymiana na moich oczach oleju z bańki którą sam kupiłem to pewniak. Spotkałem sie z przekrętami typu wymiana oleju nowy ze starym 50 / 50 lub wymiana z beczki mobila 1 a w środku najtańszy lotos Zanim otworzyłem bańkę sprawdzałem wzrokowo stan zabezpieczeń a wy od razu wydajecie wyrok na gościa że jest oszustem. Oszustem jest dupek co obiecał wam II irlandię ...i basta "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT od razu wydajecie wyrok na gościa że jest oszustem. niestety, ale w dzisiejszych czasach w stosunku do "domorosłych mechaników" to jedyne zdrowe podejście. |
|
|
|
|
CYTAT Dzieki sliczne. Dzisiaj kolejny dzien w ktorym nie zdazylem tego zrobic, moze jutro. o ile dobrze pamietam to juz 3 miesiac jak na miarece oleju nie widac ale jeszcze jezdzi jakbym to wiedzial nie kupil bym takiego auta |
|
|
|
|
a tak na marginesie - to oleju można (nie powinno się) wymieniać. Mam nadzieje, że mówimy o oleju na dolewki
|
|
|
|
|
CYTAT PKS kupiony u nich w sklepie olej wymieniają za free filtry też można kupić od jakiegoś czasu wymieniam tylko tam. Jakie są ceny u nich w sklepie ? Potrzebuje kupić olej i miec w jego cenie wymiane ale za przystepną cene. |
|
|
|
|
CYTAT Potrzebuje kupić olej i miec w jego cenie wymiane ale za przystepną cene. Allegro + wymiana w stw na Twoich oczach = taniej niż gdziekolwiek w STW olej + wymiana P.S. A swoją drogą nie za często wymieniasz ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Potrzebuje kupić olej i miec w jego cenie wymiane ale za przystepną cene. Allegro + wymiana w stw na Twoich oczach = taniej niż gdziekolwiek w STW olej + wymiana P.S. A swoją drogą nie za często wymieniasz ? Potrzebuje zrobić to w miare szybko. Kupując na allegro będe musiał zapłacić dodatkowo za wymiane. Dziś wyjeżdzam i chciałbym mieć to zrobione przed wyjazdem. Swoją drogą wymieniam raz na rok albo co 15 tyś. - Czemu pytasz? |
|
|
|
|
Ja polecam pks stacja szybkiej obsługi jest otwarta do 22 i można wymienić olej spokojnie u nich . Nic nie kradną ani nie oszukują .
|
|
|
|
|
CYTAT Swoją drogą wymieniam raz na rok albo co 15 tyś. - Czemu pytasz? Nie wiem jaki masz samochód. Ale obecnie w większości wymienia się min. po 30 tys. Pytam, bo walczę ze stereotypami, z nabijaniem kasy - począwszy od mechaników, przez sklepy, aż po koncerny olejowe. Walczę z poprawianiem, ulepszaniem zaleceń producentów przez "znajomych mechaników" a tak poza tym: Wymiana oleju szkodzi silnikowi |
|