|
|
|
Z jakich słuchawek korzystacie do słuchania muzyki w domu?
Wpisz swój model i podziel się wrażeniami z odsłuchu:-) Ja aktualnie SONY XD200... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w domu nie musze słuchac muzyki na słuchawkach, ale tego typu sluchawki nauszne mam do odtwarzacza ipod - sennheiser hd201, jestem bardzo zadwolony, dobra jakosc do ceny.
|
|
|
|
|
Ze słuchawek nie korzystam ale z głosników polecam Genius Sw-Hf5.1 6000
|
|
|
|
|
CYTAT w domu nie musze słuchac muzyki na słuchawkach, ale tego typu sluchawki nauszne mam do odtwarzacza ipod - sennheiser hd201, jestem bardzo zadwolony, dobra jakosc do ceny. Właśnie zastanawiałem się nad tymi Twoimi Sennheiserami HD201, ale ostatecznie kupiłem SONY. Fajnie by było jakby dało radę spotkać się kiedyś gdzieś na mieście i ich posłuchać (porównać z tymi moimi). Ewentualnie zamienić się na słuchawki na dzień, góra dwa dni:-) |
|
Dołączył: 18 Cze 2010r. Skąd: Lublin/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Też mam te Sennheisery (HD201) i teraz jestem zadowolony. Po wyjęciu z pudełka miałem mieszane uczucia, brakowało zupełnie basu, ale po wygrzaniu jest już fajnie - jak za taką cenę. Wysokie tony za to są przepiękne
|
|
Dołączył: 20 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
AKG K99, już ponad rok i niezmiennie dobre, zanim je kupiłem myślałem, że stare philipsa mają super wysokie
|
|
|
|
|
Witam
Tak jak napisali koledzy SENNHEISER to czysta klasa. Pracuje na słuchawkach SENNHEISER już od kilku lat i nigdy mnie nie zawiodły. Przenoszą bardzo czysto górę, środek i mają niesamowity mięsisty bas. Polecam model SENNHEISER HD-205 do modelu SENNHEISER HD-201 nie mam uwag, też jest OK. Pozdrawiam Wodzirej Maciej Osuch tel:0-697-678-461 www.wodzirejprezenter.eu |
|
|
|
|
dobre słuchawki - radzę poszukać coś z górnej półki AKG
|
|
|
|
|
PIONEER SE-M290.To jest dopiero bass.
|
|
|
|
|
Sennheiser hd 280 pro.
Dla mnie idealne. Duze, wygodne i dobre (jak na moje ucho) |
|
|
|
|
Do dobrych słuchawek musi też być dobry sprzęt - więc nie ma za bardzo co szaleć .
|
|
|
|
|
racja kolo1, jesli chce sie miec dobre sluchawki z najwyzjesz półki to kupi sobie napewno denony za 2 tys zl
|
|
|
|
|
CYTAT Też mam te Sennheisery (HD201) i teraz jestem zadowolony. Po wyjęciu z pudełka miałem mieszane uczucia, brakowało zupełnie basu, ale po wygrzaniu jest już fajnie - jak za taką cenę. Wysokie tony za to są przepiękne Kto mi da wreszcie posłuchać tych HD201?:-) |
|
Dołączył: 18 Cze 2010r. Skąd: Lublin/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Gdybym przeczytał Twój post przed wyjazdem do StW, chętnie dałbym Ci tę możliwość;) Niestety nie przywiozłem ich ze sobą, a jutro wracam do Lbl.
|
|
|
|
|
a ja czasami tylko na weekendach przebywam w stalowej ;-)
|
|
|
|
|
Ja od kilku lat używam tylko słuchawek Creativa
Do kompa ( muzyka , filmy ) Cretive HS 400 a do sluchania muzyki na telefonie Cretive EP 380 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Też mam te Sennheisery (HD201) i teraz jestem zadowolony. Po wyjęciu z pudełka miałem mieszane uczucia, brakowało zupełnie basu, ale po wygrzaniu jest już fajnie - jak za taką cenę. Wysokie tony za to są przepiękne Kto mi da wreszcie posłuchać tych HD201?:-) Witam Zadzwoń do mnie to się zgadamy i sobie zobaczysz jak grają Słuchawki SENNHEISER HD-201 i Słuchawki SENNHEISER HD-205. Pozdrawiam Wodzirej Maciej Osuch tel:0-697678461 www.wodzirejprezenter.eu |
|
|
|
|
:-(
Kto się zna i naprawi mi za drobna opłatą () słuchawki SONY MDR-XD200. Wczoraj przestał grać prawy głośnik. jak się dociśnie słuchawki w okolicach łączenia muszli z pałąkiem zaczyna grać. Czyli do wymiany jest kabelek który idzie w środku pałąka od lewego do prawego głośnika. Ten nowy kabelek może iść nawet wierzchem byle tylko słuchawki grały. Ktoś się podejmie zadania? :-) |
|
|
|
|
CYTAT :-( Kto się zna i naprawi mi za drobna opłatą () słuchawki SONY MDR-XD200. Wczoraj przestał grać prawy głośnik. jak się dociśnie słuchawki w okolicach łączenia muszli z pałąkiem zaczyna grać. Czyli do wymiany jest kabelek który idzie w środku pałąka od lewego do prawego głośnika. Ten nowy kabelek może iść nawet wierzchem byle tylko słuchawki grały. Ktoś się podejmie zadania? :-) Witam Ja Ci mogę pomóc. Zadzwoń lub napisz. Pozdrawiam Wodzirej Maciej Osuch tel:0-697678461 www.wodzirejprezenter.eu |
|
|
|
|
CYTAT Witam Ja Ci mogę pomóc. Zadzwoń lub napisz. Pozdrawiam Wodzirej Maciej Osuch tel:0-697678461 www.wodzirejprezenter.eu :-) Udało mi się jakoś tak ułożyć kabel w pałąku, że teraz grają dwa głośniki. Wiem, że jest to prowizoryczne rozwiązanie, ale na razie wystarczy. Za to z chęcią spotkałbym się na odsłuch tych Sennheiserów. Pewnie niebawem wykonam do Pana telefon, jak tylko pozałatwiam kilka ważnych spraw na początku tygodnia. Pan jest ze Stalowej czy musiałbym jechać do Agatówki? |
|