|
|
|
Gdzie w Stalowej znajduje się jakiś serwis który wgra mi nowe oprogramowanie do Tomtoma One XL? Mam oryginalną mapę na karcie ale przez przypadek skasowałem jakiś plik rozruchowy i nawigacja nie widzi mapy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączą się do pytania, ja z kolei mam Larka FreeBird 50.1.
Słyszałam, że oprogramowanie AutoMapa jest najlepsze, a co wy polecicie? Chciałabym też zapytać czy da się wgrać oprogramowanie samemu, czy raczej trzeba skorzystać z pomocy fachowca? |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Dacie rade sami wszystko macie na stronie www.my-navia.pl
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Ewentualnie zapraszam do mnie na okulickiego 107 , kolo wiaduktu (firanki wisan avon a ja na dole , serwis )
|
|
|
|
|
Ile mniej więcej kosztuje wgranie nowego oprogramowania ;>?
|
|
|
|
|
CYTAT Dołączą się do pytania, ja z kolei mam Larka FreeBird 50.1. Słyszałam, że oprogramowanie AutoMapa jest najlepsze, a co wy polecicie? Chciałabym też zapytać czy da się wgrać oprogramowanie samemu, czy raczej trzeba skorzystać z pomocy fachowca? kup karte sd minimum 2GB wgram za darmo jak coś pisz na pw Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
ja uzywam gps lark freebird 43.2, mam wgraną automapę europy, naprawde mogę polecić, prowadziła mnie w trasie 2000km bez rzadnych problemów.
|
|