|
|
|
Informacja dla szukających pracy.
W Elektrowni są przyjęcia do pracy, oferta jednak nie dla roboli i trzeba mieć plecy. :-((( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A na jakie stanowisko(a) szukają pracowników? Napisz coś bliżej bo mam bana na google (poważnie).
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
Pewnie ma to związek z rozstrzygniętym przetargiem na inżyniera kontraktu. To jest dość specyficzna branża dlatego plecy potrzebne.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Przyjęć oczywiście oficjalnie nie ma, ale chciałem poruszyć temat obsadzania swoich ludzi na stanowiska w ESW przez partie polityczne. ESW robi się firmą rodzinną albo opanowaną przez jedno ugrupowanie polityczne - płakać się chce.
|
|
|
|
|
CYTAT Informacja dla szukających pracy. W Elektrowni są przyjęcia do pracy, oferta jednak nie dla roboli i trzeba mieć plecy. :-((( A jak za plecami poseł Bury to można od ręki zostać Głównym Specjalistą a nawet ch**em, wróć(!), członkiem. Miejsce dla każdego się znajdzie. Zawsze można powtórzyć Program "Dobrowolnych" Odejść. |
|
|
|
|
Jutro o 14 pewnie na spotkaniu z Prezesem wszystkiego się dowiecie. Pewnie kolesie i rodzina zostają a reszta won. Ale nie macie się co martwić, Związki Zawodowe was obronią ;-)
|
|
|
|
|
CYTAT Jutro o 14 pewnie na spotkaniu z Prezesem wszystkiego się dowiecie. Pewnie kolesie i rodzina zostają a reszta won. Ale nie macie się co martwić, Związki Zawodowe was obronią ;-) ty Pracus 1 jesteś coś bardzo sfrustrowany, chcą cie zwolnić z tej elektrowni, że tak szukasz pocieszenia na forum, czy każą ci się wziąć za robotę? |
|
|
|
|
No to mamy w Elektrowni kolejnego spadochroniarza zrzuconego
przez obóz rządzący, dni Elektrowni są już policzone, rozpi-----ą ostatnia firmę która jeszcze jakoś funkcjonowała. |
|
|
|
|
Zapomniałem dodać że widziałem nad Elektrownią krążące kruki ;-(
|
|
|
|
|
CYTAT Zapomniałem dodać że widziałem nad Elektrownią krążące kruki ;-( Nie kruki tylko wrony. A na prace nie ma co liczyc chyba ze sie skonczylo filmowke. Teraz bez szkoly filmowej nie biara. Jak zrobisz trafisz do zarzadu. http://polsk(...),1054104 |
|