|
|
|
Hey czy wypalil by pomys na sklep z pasmanteria na hali??
//moderowano tytuł - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeśli miałabyś trochę niższe ceny niż pozostali wystarczy o 10groszy na metrze wstążki przykładowo to myślę że by spokojnie wypalił.pierwszego klienta (mnie)już masz
|
|
|
|
|
Dzieki w sumie w Stalowej nie ma zbyt wiele takich sklepow(jesli sa to w malo widocznym miejscu) mialam ostatnio problemy by znalesc jakas ciekawa taśmę ,moze wypali.Prosze o jakies wypowiedzi na ten temat dzieki
|
|
|
|
|
to fast-foodu nie zakaldasz?
|
|
|
|
|
hehe muszę cos otworzyć (brak pracy)mam jakies 102 pomysly he mam troche odłożone kaski i moze poprostu cos swojego by zrobil.Jesli macie jakies pomysły np czego brakuje w Stalowym ,to jestem otwarta na pomysly dzieki
|
|
|
|
|
musisz dobrze pomyslec zeby to mialo jakos przyszlosc, najlepiej cos unikatowego, ale zeby przyciagalo klientow fast foodow jest duzo(chyba ze to by mialo byc zupelnie co innego)moj pomysl sklep modelarski nie jest dobrym pomyslem bo stalowa wola chyba nie jest gotowa na taki rynek, jesli masz kaske to moze jakis fanchasing?(choc tu trzea miec b. duzy kapital) lubiesubwaya to moze jakis lokalny bar kanapkowy?;p
|
|
|
|
|
myslalam o czyms nowym ,ale po weryfikacji uwazam ze na Stalowa potrzeba cos nie drogiego i dla kazdego wiem ze jest sporo budek z hod dogami ale ja mam na mysli cos takiego jak samochod gastronomiczny ,poprotu byc tam gdzie sie cos dzieje np w weekendy pod dyscotekami a na tygodniu gdziej na jakis rynkach ,jesli chodzi o pasmanterie to rozgadalam sie po hurtowniach jest naprawde spory asortyment ktorego w stalowej brak ,nie wiem tylko czy by to wszystko wyszlo na plus
|
|