|
|
|
mam iphona apple. kiedys mi spadł i cos sie z nim stało. niby działa ale czasami sam sie wylancza i prawie zawsze wtedy kiedy podlanczam do kompa.
ile moze kosztowac naprawa? i gdzie najlepiej?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naprawa w komisach: na KEN, w TESCO i koło hali Targowej (ten sam wlaściciel). Przygotuj sie na koszty, jednorazowo od 100 zł w górę. Ja w swojego wladowałam już 300 zł a to jeszcze nie koniec...skarbonka:(.........
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
kolo wiaduktu po prawej
zchodzi sie w dół !!! POLECAM, tanio szybko sprawnie |
|
|
|
|
CYTAT mam iphona apple. kiedys mi spadł i cos sie z nim stało. niby działa ale czasami sam sie wylancza i prawie zawsze wtedy kiedy podlanczam do kompa. ile moze kosztowac naprawa? i gdzie najlepiej?? LITOŚCIIIII jakie "PODLANCZAM" jakie "WYLANCZA" ;// |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT mam iphona apple. kiedys mi spadł i cos sie z nim stało. niby działa ale czasami sam sie wylancza i prawie zawsze wtedy kiedy podlanczam do kompa. ile moze kosztowac naprawa? i gdzie najlepiej?? LITOŚCIIIII jakie \"PODLANCZAM\" jakie \"WYLANCZA\" ;// pani polonistka ,........... |
|
|
|
|
PITUCH: gdzie to jest koło wiaduktu po prawej??
|
|
|
|
|
wpisz w google serwis gsm lub www.twojserwisgsm.pl lub www.ab-serwis.pl
|
|
|
|
|
CYTAT pani polonistka ,........... Jaka polonistka... nigdy w życiu po prostu nie toleruje takich błędów i w mowie jak i w piśmie... sorry |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dorotadorota1
za stara magnowska ? chyab tak sie nazywala ta knajpa, w strone torow- kierunek TBG, te domki tam jests sklep z oknami chyba na gorze |
|
|
|
|
Witam, AdrianW podał Ci link. Ugadaj sie z nim bo on jest wlascicielem serwisu : )
|
|