|
|
|
w którym salonie play dobrze doradzą itp?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fachowo wytłumaczą Ci w play w Tesco.
|
|
|
|
|
byłem tam byłem też na okulickiego i byłem w centrum 4 i tylko w tym ostatnim punkcie do podpisanej umowy dawali mi pakiet minut gratis!
i nie wiem czy to nie przekręt jakiś? czy ktoś z was dostawał kiedyś coś takiego jak dodatkowy pakiet minut? to działa? |
|
|
|
|
Zapewne dodatkowe minuty do wykorzystania w ich sieci po wyczerpaniu tych z abonamentu.
Te główne salony jak już coś dają to minutki a reszta w rękach prywatnych przeważnie jakieś gadżety. Przy podpisywaniu umów lepiej rozmawiać z osobami zajmującymi się firmami bo oni mają większe pole manewru z korzyścią dla klienta. Oczywiście taka możliwość jak się nikogo nie zna występuje tylko przy większych kolejkach ale zawsze warto podejść. Nie wiem jak te salony wyglądają w Stalowej ale ten główny powinien być bardziej rozbudowany. Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
z tego co wiem to są w playu osoby które zajmują się firmami ale nie mogą podpisać umowy z osobą prywatną... więc lipa
ale w nowym salonie przy jana pawła zaproponawali mi przy podpisaniu umowy pakiet minut a w innych salonach jest to nie dostępne. to mnie zdziwiło, no i mają fajną obsługe |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
przegladnij oferte w internecie
tam zawsze cos dorzucają , byc moze salony wlasnie to wykorzystuja jako dodatkowy pakiecik |
|
|
|
|
polecam PLAY w Tesco - ale uważaj. Tam jest jeden nie miły Pan
Ten drugi naprawdę super doradzi, pogada. Natomiast druga to taka niemota. Idź, jak odczujesz, że kiepsko to trafiles na ta niemote P.S. pozdrawiam Panią z Play w Tesco, co wicina kanapki siedząc sobie tyłem do klientów |
|
|
|
|
a propos tych Panów z tesco, to też miałam niemiłą sytuację z tym wyższym... a ten drugi to w porzo.
ale i tak podpisałam umowe w tym nowym salonie Play w centrum 4.miła, profesjonalna obsługa. dla mnie dodatkowo istotne jest to, iż można tam przyjść z dzieckiem.Mają tam kącik dziecięcy.Zawsze Panie poczęstują jakimiś cukierkami i dziecko siedzi grzecznie. Polecam. Ogólnie nie widzę dla nich konkurencji. |
|
|
|
|
Podpisywałem umowę w Playu koło hali targowej i też było ok. Również dostałem dodatkowy pakiet minut i wszystko zostało mi wyjaśnione.
|
|
|
|
|
na okulickiego- tragedia, brak kultury co oni sobie wyobrażaj.
chciałam zapytać o telefon a nie o oferte facet mnie wogóle nie chciał obsłużyć! dobrze że sa jeszcze inne salony. |
|
|
|
|
najlepiej telesales...czyli playsklep...czyli przez telefon.Tam maja najlepsze oferty i wysylaja kurierem wszystko(platne przy odbiorze).
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT na okulickiego- tragedia, brak kultury co oni sobie wyobrażaj. zupełnie jak ten jeden w Tesco. Zupelnie nie pomocny. Nic sam nie doradzi. O wszytsko tzreba pytać, a jak nie zapytasz - to Ci nie powie nic. Przeciwieństwem jest ten drugi miły i uprzejmy. Powinni tego jednego dyscyplinarnie zwolnić, bo psuje playa w Tesco. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
właśnie, tydzień temu,podpisałam umowę
wszystko załatwione profesjonalnie przez telefon do abonamentu 50 min.gratis polecam, fachowe podejście Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
a w tej pani w blond włosach w c4 można się zakochać hehe
|
|
|
|
|
Punkt Playa przy alejach JP. Blisko stacji benzynowej, naprzecie dentysty Łupickiego i piwiarni- restauracji Max.
Nie chcę marudzić. Postawili reklamę - takie nadmuchiwane coś w kształcie balonu . Przymocowane sznurkami na zboczu trawnika. Przechylone. A przede wszystkim brudne. Sprawia to bardzo niekorzystne, odrażające wrażenie. Cała powłoka balonu jest niesamowicie brudna. Co Play chce reklamować? Brud i brak higieny? Jeśli tak - to reklama jest w porządku. |
|