~~muzyk | |
|
|
szukam piosenki swiatecznej, nie znam wykonawcy, nie znam tez tytułu, piosenka w języku angielskim, jedyną wskazówką jest to że w refrenie można usłyszeć wielokrotne powtarzane słowa " rapa pam pam..." jesli ktoś skojarzy ta piosenke proszę o podanie tutułu lub linka. pomożecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~joaaa | |
|
|
hehe duża wskazówka moze Chris Rea- Driving Home for Christmas ;)
|
|
|
~~muzyk | |
|
|
to nie Chris Rea. ja nie mówiłem ze to bedzie łatwe
|
|
|
~~joaaa | |
|
|
a wolna czy szybka? facet czy baba spiewa wiecej szczegolow ulatwi sprawe
|
|
|
~~joaaa | |
|
|
moze "Santa Baby"- wielu wykonawców jest na youtube mozna sprawdzic
|
|
|
~~muzyk | |
|
|
piosenka w wolnym tempie, śpiewa facet, rytmiczna
|
|
|
|
|
|
Z tym rapa pam pam w refrenie to mi się kojarzy jedna piosenka Robbiego Williamsa, ale to chyba nie jest świąteczny kawałek.
|
|
~~joaaa | |
|
|
Cliff Richards- Mistletoe and Wine jak facet ma spiewac
a robbie williams - road to mandalay to ma w refrenie rapa pam pam i tez od razu mi przyszla na mysl |
|
|
~~muzyk | |
|
|
no piekne piosenki, ale to wciąż nie to
|
|
|
~~muzyk | |
|
|
tą piosenkę można usłyszec tylko w okresie świat
|
|
|
~~Mciek | |
|
|
Wiem. Widziałem kilku gosci pod Justyną jeden własnie to spiewał " rapa pam pam..." ale niestety nie wiem jak sie nazywa ,ale on tam stoi czesto trzeba popytac.
|
|
|
|
|
|
I pewnie jest wtedy pod wpływem pewnego napoju, w który zaopatruje się w owej Justynie .
|
|
~~joaaa | |
|
|
no to juz wiadomo gdzie szukac odpowiedzi Justyna prawde ci powie
|
|
|
|
|
|
Ta piosenka to "the little drummer boy". Bardzo popularna i śpiewana przez wielu artystów
Na wikipedii można poczytać kto m.in. ją wykonywał: http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Little_Drummer_Boy |
|
~~Czubek StW | |
|
|
CYTAT szukam piosenki swiatecznej, nie znam wykonawcy, nie znam tez tytułu, piosenka w języku angielskim, jedyną wskazówką jest to że w refrenie można usłyszeć wielokrotne powtarzane słowa \" rapa pam pam...\" jesli ktoś skojarzy ta piosenke proszę o podanie tutułu lub linka. pomożecie? To chyba ta kolęda Cicha kolęda nocy W ciemność popłynął śpiew ra pa pam pam Przystanął w okiennicach ra pa pam pam Ponad dachami płynął ra pa pam pam U wrót stajenki ukląkł ra pa pam pam ra pa pam pam ra pa pam pam Bo w ubogiej stajni ra pa pam Zrodził się Król W żłobie Dzieciątko leży ra pa pam pam Na sianie drżące z zimna ra pa pam pam W cichutkim płaczu dziecka ra pa pam pam Odzywa się melodia ra pa pam pam ra pa pam pam ra pa pam pam Cicha kolęda nocy ra pa pam pam Usypie Je Ciemno ubogo zawodzi wiatr Krząta się święty Józef ra pa pam pam Maryja tuli Dziecko ra pa pam pam Owija je w pieluszki ra pa pam pam ra pa pam pam ra pa pam pam I tylko dziwna pieśń ra pa pam pam Składa im hołd. |
|
|
|
|
|
Czubek StW miało być po angielsku
|
|
|
|
|
Tu masz piosenkę świąteczną z rapa pam pam w tekście
http://zuziq.wrzuta.pl/audio/iSxRZmD12W/lady_gaga_-_christmas_tree |
|
~~muzyk | |
|
|
dzieki WALLY. to jest to czego szukałem. a na tematy muzyczne zawsze chetnie podyskutuję
|
|
|
~~Czubek StW | |
|
|
Również bardzo lubię tę kolędę...
masz rację Wally, że po angielsku... ale ra pa pam pam brzmi podobnie pozdrawiam serdecznie |
|
|
~~mka | |
|
|
fajny remix tradycynej angielskiej kolędy
|
|
|