|
|
|
CYTAT Kto poleca lokal H2O? Chyba sam właściciel. Totalna beznadzieja. Począwszy od menu, poprzez wystrój, a skończywszy na obsłudze. widocznie tam nie byles |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja polecam Cukiernię - kawiarnię Motycze, koło kina Ballady.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Kawiarenka "Przystań", znajdująca się przy Klasztorze Braci Mniejszych Kapucynów w Rozwadowie, osiedlu Stalowej Woli. Powstała w 1991 roku z inicjatywy brata Kazimierza.
Widoczny z przykościelnego placu napis "Przystań" wypalony w kawałku drewna i stylowe lampiony zapraszają do gustownie urządzonego wnętrza, z zachowaniem oryginalnej architektury klasztornych piwnic. Miejsca o tak niepowtarzalnej atmosferze nie ma w okolicy. To miejsce spokojne, gdzie młodzi ludzie mogą miło i z pożytkiem spędzać wolny czas. Tu można odpocząć, spotkać się i porozmawiać przy filiżance herbaty czy kawy, a przede wszystkim zaczerpnąć ducha wiary, miłości i jedności. |
|
|
|
|
Sacher w City Park ma pyszne ciasta!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kto poleca lokal H2O? Chyba sam właściciel. Totalna beznadzieja. Począwszy od menu, poprzez wystrój, a skończywszy na obsłudze. widocznie tam nie byles Byłem. I nie sam. Kazdy z nas ma taką samą opinię. Ta knajpka nawet nie jest przecietna... |
|
|
|
|
WYRAZY WSPOLCZUCIA cale szczescie jest duzo innych na twoim "waszym" poziomie .
|
|
|
|
|
a wracajac do tematu "dobre ciacho"....czemu nikt nie wspomina Katarzynki? Maja najlepsze paczki w Stalowce , pyszna pizze (oprocz Fiorki, i duzo dobrych ciast.
|
|
|
|
|
Byłam swego czasu w telepizzy na kawie - mała filiżanka z rozpuchem z rodu mała tania + cukier i smietanka za jedyne 5 zł. Żeby do wielkości filiżanki wlana była kawa z wyższej półki miałoby to ręce i nogi!pozdrawiam kawoszy
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
PIZZERAIA 88888888
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Odświeżam
Gdzie na kawę w Stw tak w godzinach wieczornych? :) |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
na kawę to tylko do swojej dziewczyny
jak zrobi od serca to trzyma całą noc ;) a i z rana też może zrobi |
|
|
|
|
No właśnie ja chce na kawę zaprosić taką jedną osobę którą chce dopiero poznać
:) |
|
|
|
|
Katarzynka na Wojska Polskiego-dobre ciacho,kawusia.Super miejsce na spotkanietylko ze nie w godzinach wieczornych
|
|
|
|
|
A no właśnie w dzień to ja wiem że Katarzynka jest no ale tak w godzinach 20-22 to chyba niema w Stalowej takiego miejsca prawda? chyba że Biesiada?
:) |
|
|
|
|
a kto o tej godzinie pije kawę? O tej godz. idzie się na piwko, wódeczkę, drinka
|
|
|
|
|
a kto o tej godzinie pije kawę? O tej godz. idzie się na piwko, wódeczkę, drinka
|
|
|
|
|
Np ja
No może z tymi godzinami trochę przesadziłem no ale.. takie wieczorne są najlepsze na spotkania z dziewczyną nie uważacie :) |
|