|
|
|
nie moglem sie powstrzymac;) |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Wielu gamoni i tak nie zajarzyło o co biega przecież sami też tak piszą
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Podkład muzyczny dobrany znakomicie.
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
CYTAT Wielu gamoni i tak nie zajarzyło o co biega przecież sami też tak piszą no wlasnie;) gamoni, a myslalem ze w tvm ich nie ma |
|
Dołączył: 20 Kwie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To ewidentny błąd autorki tego newsa. Z drugiej strony nie można mieć przecież pretensji do ludzi udających dziennikarzy.
Wiem, że nic nie wiem :P |
|
|
|
|
To może wypowiem się ja - czyli ktoś, kto błędów robi wiele. Dawniej od dziennikarzy więcej wymagano. Język, używany w mowie i w piśmie był narzędziem, które każdy dziennikarz musiał mieć opanowane perfekcyjnie. Inną sprawą, była posada korektora. Ktoś dbał, by błędów ortograficznych, stylistycznych i innych, było jak najmniej.....
A teraz???? To nie jest tylko kwiestia języka. Dziennikarze są niedouczeni - piszą o rzeczach, o których nie mają bladego pojęcia, i nie zadają sobie trudu, by przed napisaniem artykułu na ten, czy inny temat, wgłębić się w podstawy zagadnienia.... Nie ma czasu - kasa się liczy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Tak jest Mirku zgadzam się z Tobą całkowicie. Tu też pisze się byle co i byle jak nie zadając sobie trudu by chociaż "liznąć" najpierw trochę wiedzy o tym, o czym pisze się artykuł Według autora "Po raz drugi
w pogoni za zdrowiem" Nordic Walking to BIEG z kijkami życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
To nie jest wina tylko dziennikarzy .Nasi wybitni politycy wypowiadają się jak by znali wszystko najlepiej byli najlepszymi ekspertami (wystarczy posłuchać teorii jakie snują politycy z jedynie słusznej partii) i nie dziwie się wcale dziennikarzom ,że słuchając takich pierdoł sami tak piszą.U nich tylko kasa a u drugich pragnienie władzy bez względu na koszty (de facto jak widzą jak dużo jest ludzi , którymi można manipulować i wciskać ciemnotę to wcale sie nie dziwie ,że to wykorzystują )tylko szkoda mi ludzi ,którym w imię Boga(wykorzystuje się ich wiarę) robi się sieczkę z mózgu .
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|