|
|
|
Witam.
Gdzie można nauczyć się pływać w STW oraz jaki jest koszt takiego kursu jeśli ktoś się orientuje? Uczęszcza ktoś na taki kurs jak może niech się podzieli opinią :] Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej. U Goli jest nauka plywania we wt i czw o 19. po 15zl/45min. Kazdy chodzi kiedy chce, nie ma zadnych zapisow. Ogólnie chodzi po ok 5-7 osob, zalezy. Pojdziesz, to się Toba instrukor zajmie Polecam
|
|
|
|
|
Oki dzięki.Wybiorę się do Goli dopiero w przyszłym tyg. bo drugą zmianę mam i w tym tyg. nie dam rady
Może ktoś chodzi tam do Goli z forumowiczów? |
|
|
|
|
heh, ja chodzę ale teraz dopiero raczej po świętach tam się pojawię. No nauka we wt i czw jest, wiec jak chcesz wystarczy ze pojdziesz we wtorek, w recepcji powiedza Ci co i jak, mozesz tam czepek zakupic jak nie masz. Nic tylko czas, kasę i chęci mieć i trzeba próbować
|
|
|
|
|
Ja właśnie tam nauczyłam się pływać,radzę nie zniechęcać się ponieważ, nie jest to wbrew pozorom takie proste nauczyć się pływać, ale warto.Teraz chodzę dla przyjemności.
|
|
|
|
|
popieram, praktyka robi swoje trzeba cwiczyc cwiczyc i cwiczyc. Na pierwszych lekcjach mialam klopot np z polozeniem się...teraz inne problemy wystepuja ale wierze ze dam radę to wycwiczyc po to są problemy zeby je pokonywac a nie zeby poddawac się.
|
|
|
|
|
Pływać trochę umiem tzn.na grzbiecie oraz kraulem a żabką jak próbuje to szybko się męczę.A technika się liczy w pływaniu więc chciałbym się dobrze nauczyć pływać a nie wymachiwać rękoma, żeby tylko płynąc i szybko się zmęczyć bo nie o to chodzi
|
|
|
|
|
a to jak to juz umiesz to nieźle, myślałam ze początkujacy jesteś. Noo taka prawda że trzeba sobie technikę wyrobić żeby w miarę płynnie się pływało...
|
|
|
|
|
Ja polecam wybrać się na MOSiR i tam się uczyć pływać.. przede wszystkim dlatego ze jest tam większy basen ( u Goli jak jest 5 osób w basenie już ciężko się pływa - za to bardzo opłaca się tam chodzić do sauny ).
Instruktorów też jest tam kilku bardzo dobrych.. Najlepszy był kiedyś Andrzej Chmielewski ale on już nie uczy, teraz kilku moich znajomych chwaliło pana Piotrka Korycińskiego. |
|
|
|
|
Wczoraj byłem u Goli na basenie na nauce i jak dla mnie to dobrze uczą tam przynajmniej Pan Edward solidny instruktor.
Tłoku nie było, byłem tylko ja i dwie dziewczyny także dało się pływać. Jak dla mnie OK. Pozdrawiam |
|
|
|
|
oo tu super jak tak przed świetami to mało osob przyszło tez mnie ciągneło zeby wczoraj przyjechac ale nie byłam w stanie. No to super że pozytywne wrazenia
|
|
|
|
|
Do Goli na naukę pływania uczęszczam od roku i muszę przyznać,że chłopaki profesjonalnie, ale przede wszystkim sprawnie ogarniają temat. Zajęcia prowadzą w weekendy, kiedy nie ma tłumów. Polecam !
|
|
|
|
|
Ja Cie moge nauczyc plywac ; ))
|
|
|
|
|
Na MOSiRze u Pana Edka ;) moja mama uczęszcza, nie orientuje sie w cenie, ale jest bardzo zadowolona. Mozna chodzic z kims.
|
|
|
|
|
Chciałam się nauczyć pływać na lekcjach prywatych. Kogo polecacie? Dzięki za info.
|
|
|
|
|
Pan Piotr Koryciński już wcześniej wymieniany a ja zapraszam do działu reklamy- 787 331 331, reklama@stalowemiasto.pl
|
|
Dołączył: 24 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zapraszam także do mnie a ja zapraszam do działu reklamy- 787 331 331, reklama@stalowemiasto.pl
|
|
|
|
|
O!!!! Basen. lilly powraca. Im back:o
|
|
|
|
|
Dzięki. Byłam wczoraj na basenie i widziałam oferte szkoły NA FALI. Gość prowadzi lekcje z maluchami, młodzieżą, dorosłymi i sekcje pływacką powinno być dobrze. Dzieki na info. dzisiaj będę do Niego dzwonić. Jak coś to po pierwszej lekcji napiszę co i jak,
|
|
Dołączył: 24 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zapraszam na prywatne nauki pływania na pływalni MOSiR A ja zapraszam do działu reklamy- 787 331 331, reklama@stalowemiasto.pl
|
|
|
|
|
Moge wieciec skad wzielo sie rozdwojenie jazni u uzytkownika lily i nafali? Darmowa reklama? Podbijanie tematu? Zapraszam do dzialu reklamy:
787 331 331, reklama@stalowemiasto.pl bedziedzie na stronie glownej 24/7 |
|