|
|
|
Panowla ! Wielkimi krokami nadchodzi koniec RNI, o czym donoszę w głębokim smutku pogrążony. Kogo zatem teraz będziemy wytykać palcami, i wyzywać od najgorszych buraków drogowych?
"Jacek Sońta z MSWiA: Projekt wprowadza zasadę stałego numeru rejestracyjnego dla każdego auta: od pierwszej do ostatniej jazdy. - Z początku może to się wydawać dziwne, ze np. warszawiacy będą jeździć na krakowskich numerach - mówi urzędnik. - Ale z czasem się przyzwyczaimy. We Włoszech i Hiszpanii już dawno odstąpiono od rejonizacji." więcej tu: http://www.polsk(...)acji-aut KONIEC ŚWIATA :( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Już nie rozpoznamy, skąd pochodzi właściciel samochodu? Wyjątkiem będzie zakup samochodu w tym miejscu?
|
|
|
|
|
Bez obrażania siebie wzajemnie. Jak tak dalej będzie to temat zostanie zamknięty. Posty nie na temat usuwam.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie nie nie
dobre Andrzejek wkoncu cywilizacja nie bede placil 170 (chyba) za przerejestrownaie i tablice ! do h....a za kazdym razem ! i teraz plan na biznesik fabryczka "blaszek" + licencja [500 znakow holograficznych ktore widac z odleglosci 200metrow] ( pewnie zaraz wymyślą) biznesik :0 a od nowego roku bez prawka, bez dowodu rejestracyjnego i bez przegladu wszystko policja bedzie miala w kompe {ciekawe k.....a jakim cudem] jak 2% polakow kuma o co kaman z komputeremi systemami, kolejne 10 ogarania, kolejene 20 coś wiem ) EXTRA a gdzie ubezpieczenie ? no ale nasze BURAKI w rzadzie ..... napewno wiedzą dodam ze np w GB czy IRL, stosuje sie to od dawna a wiec wyspy zielone za rok czy PO zdazy z zielona obiecana wyspą ? hahahahaha stalowiak_RST ktos kto pisal tenartukul sadze ze nie ma pojecia o czym pisal wiec sie nim nie sugeruj "...Ale z czasem się przyzwyczaimy. We Włoszech i Hiszpanii już dawno odstąpiono od rejonizacji...." kiedy to dawno a dladaczego u nas w XXI wieku nie w XX ? ""....Z początku może to się wydawać dziwne, ze np. warszawiacy będą jeździć na krakowskich numerach - mówi urzędnik...." jełop jakiś czy z zadupia ? jakmi smiga tir NNS przez STW to taki zdziwiony jestem ze ..... |
|
|
|
|
skoro moja wypowiedz zostala usunieta a tytuł posta nie zostal zmoderowany( jeśli moderowac to nie wybiórczo!)to naprawde proponuje zamknac temat.... bo faktycznie to nic nie da a "muchy" sie zlecą jak do gó*** i bedzie wojenka
|
|
|
|
|
Panowie z rst sie znalezli , wiekszosc z was ma korzenie z rni rta itd a chlubia sie ze sa RST , debilizm ........... Nie mowie ze rni jezdzi dobrze ale rownie wielu idotow jest za kolkiem z rst wiec nie mozna takich porownan robic . szlachta sie wziela ahh szkoda gadac . Co do tablic , jestem za. Skonczy sie wymiana tablic ale znajac polskie realia dopie.. takie oplaty ze zaplacimy zamiast za tablice to za znaczek ktory nakleja sie na kwitki do rejestracji (lub podobny nonsens) wiec ani go kijem ani go pala i tak nas wyruchaja
|
|
|
|
|
JESZCZE POLSKA NIE ZGININELA TAK I RNI NIE ZGINIE
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|