|
|
|
Szybki odzew chyba ktoś poczuł się urażony to bardzo przepraszam ale ja wychodzę z założenia,że tylko winny się tłumaczy(jak zauważyłeś mało piszę dużo czytam i widzę co się tu wyprawia)
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak będzie odpracowany to uspokoi to twoje skołatane nerwy? To będzie wtedy sprawiedliwie. Mam prawo się przyglądać pracy instytucji, na którą wszyscy płacą. I już wiem - będa robić podobno w któraś sobotę czerwca dzień otwarty. Narazie więcej nie wiem tak mi koleżanka z um mówi "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Szybki odzew chyba ktoś poczuł się urażony to bardzo przepraszam ale ja wychodzę z założenia,że tylko winny się tłumaczy(jak zauważyłeś mało piszę dużo czytam i widzę co się tu wyprawia) Nazywasz mnie mondryjałem. Napisałeś o kasowaniu postów wiec ci wyjaśniłem. Teraz ty się tłumaczysz i przepraszasz czujesz się winny?:-)) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|