|
|
|
|
|
|
|
|
Trzymam kciuki żeby kotek sie odnalazł!!pozdrawiam.
|
|
|
|
|
mój kocurek odnalazł się po tygodniu - trzeba szukać codziennie - dużo nawoływać kicię po imieniu (do 200 m w okolicy miejsca przebywania kotka)
mój kocurek też nie wychodził z domu i też bardzo mnie martwiło czy przetrwa - udało się!!! - życzę wytrwałości i powodzenia @@@ |
|
|
|
|
Teraz się koty gonią. Jak się wychędoży to wróci
\"Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.\" Stefan Niesiołowski - \"Świecące pudełko\", Gazeta Wyborcza 19.09.2001 |
|
|
|
|
widziałam wystraszonego szarego kociaka w parku za urzędem miejskim, ale to chyba było wczesniej
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Miejmy nadzieję że się odnajdzie jako "kobieta ciężarna" będzie potrzebowała dobrej opieki , no i kogoś kto potem zaopiekuje się jej potomstwem
Moi "chłopcy" od małego nauczeni są wracać do domu. Tak najlepiej życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Kot się odnalazł w pobliżu domu...na szczęście...
|
|
|
|
|
fajnie że sie odnalazl
Przynajmniej zasmakowal wolności, siedzenie zwierzęciu w domu nie sluży, życze uciekinierowi dalszych wypadów i tyle powrotów ile wypadów |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
a tam, zaraz zaginęła jak tak ginie i wraca, to nie zaginięcia są tylko randki Za jakiś czas będziesz pisać :
Oddam kotki w dobre ręce życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
przy obroży znajduje się metalowa kapsułka ,w którą trzeba odkręcić i tam znajduje się adres i numer telefonu. podobno kotka była widziana przy końcu ulicy krzywej od strony Poniatowskiego. czekam na informację...
|
|
|
|
|
Moni, to ona tak codziennie ginie ? Ja swego czasu miałem podobnie, tylko starzy mnie nie szukali przez stalowemiasto. Niestety zawsze przychodził taki moment i się k... odnajdywałem. Życzę kotce udanego melanżu.
//moderowano Nie używamy słów wulgarnych ! |
|