|
|
|
CYTAT The Fountain - z polskiego Źródło film skrajnych opinii. Dla jednych gniot, dla innych niesamowity ale jedno można z pewnością o nim powiedzieć - genialna muzyka Clinta Mansella - i chociażby dla niej warto iść Masz rację... sa gusta i guściki. Clint Mansell jest genialny... ale soundtracka samego nie polecam... piorunujące wrażenie z filmem. Muzyka z Łabędzia też jest mocna... |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT The Fountain - z polskiego Źródło film skrajnych opinii. Dla jednych gniot, dla innych niesamowity ale jedno można z pewnością o nim powiedzieć - genialna muzyka Clinta Mansella - i chociażby dla niej warto iść Masz rację... sa gusta i guściki. Clint Mansell jest genialny... ale soundtracka samego nie polecam... piorunujące wrażenie z filmem. Muzyka z Łabędzia też jest mocna... co ciekawego jeszcze polecisz?? może wymienimy się ciekawymi propozycjami ? |
|
|
|
|
Into the wild
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
macie coś ciekawego do polecenia?
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Hmmm zależy co preferujesz ale ja polecam te:
-Incepcja -Jestem Bogiem -Tożsamość pozdrawiam |
|
|
|
|
Jak jeszcze nie widziałeś to obejrzyj dwie części wroga publicznego numer jeden.
Naprawdę dobre kino, nie jakaś tam wiejska strzelanka. http://www.filmw(...)8-393442 |
|
|
|
|
Ja polecam "Drive"!!
|
|
|
|
|
Rocco invades Poland - stary ale zawsze aktualny, z lekką nutką patriotyzmu...
|
|
|
|
|
polecam 10.000 e.c swietny !
|
|
|
|
|
pomylilam sie, film nazywa sie 10.000 BC. jestem pewna ze kazdemu sie spodoba
|
|
|
|
|
CYTAT Rocco invades Poland - stary ale zawsze aktualny, z lekką nutką patriotyzmu... Laki, piękny film i te sceny... Dziękuję za namiary na bardzo wartościowy utwór. I ta fabuła, scenariusz, a zakończenie...nie spodziewałam sie takiego zwrotu akcji |
|
|
|
|
Że życie ma sens
http://video.google.com/videoplay?docid=-9133538813635131113 http://video.google.com/videoplay?docid=1119930609556476640 „Że życie ma sens” to na pewno studium narkotykowego uzależnienia, ale także obraz młodych ludzi zmagających się z rzeczywistością XX wieku, którzy wybierają drogę na skróty. Narkotyki są tu używką pokolenia. „Że życie…” mówi bardziej o samotności i jej konsekwencjach, które doprowadzają bohaterów do sięgnięcia po narkotyki”. Grzegorz Lipiec – reżyseria i scenariusz |
|