NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Praca dla humanistów,
~~Riba
ff
Wysłany: 20 Gru 2008r. 21:27  
Niedawno przeprowadziłam się do Stalowej Woli i szukam pracy. Chciałabym znaleźć coś związanego z wnioskami unijnymi, z organizacja imprez, konferencji, szkoleń itp. Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie mogłabym z tym uderzyć? umiech W grę wchodzi STW i okolice (również Sandomierz, Tarnobrzeg, Nisko)
A może jest nas więcej- humanistów bez pracy? uśmiech Może się skrzykniemy i otworzymy cos razem?
Odezwijcie się smiech2

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Gru 2008r. 21:27  

~~****
ff
Wysłany: 21 Gru 2008r. 13:11  
z wnioskami? to ja chętnie umiech, narazie mam jako-takie doswiadczenie w szkoleniowych projektach, ale chętnie poszerze "pole działania". jesli szukasz tego typu zajecia, mozesz popytac w nizanskim centrum rozwoju. Centrum Ksztalcenia Praktycznego w Stalowej Woli, tez sie zajmuje projektami, niedlugo miejmy nadzieje, otworzy sie regionalny osrodek EFS w Tarnobrzegu, takze mozliwosci są umiech) powodzenia

~~Riba
ff
Wysłany: 25 Gru 2008r. 21:01  
O- jest oddźwięk! umiech To cieszy umiech A powiedz mi gdzie zdobyłaś doświadczenie przy projektach szkoleniowych? Chciałabys sie tym zajmować na dłuższą metę? I co najważniejsze- myślisz, że ma to szanse powodzenia w STW... ?

~~****
ff
Wysłany: 25 Gru 2008r. 21:37  
ja zdobylam doswiadczenie w instytucji szkoleniowej, glownie przy szkoleniach zawodowych, mysle ze ma to szanse powodzenia, bo zainteresowanie tego typu kursami bylo ogromne, moze chwilowo "kryzys gospodarczy" troche oslabil popyt, ale mysle ze wsyzstko wroci do normy. jesli chcialabys/chcialbys podzialac w pozarzadowce, daj jakies namiary na siebie, mozna sie nad czyms zastanowic i cos podzialac....umiech

ff
Wysłany: 25 Gru 2008r. 21:39  
Przenoszę do odpowiedniego działu.

Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
~~Riba
ff
Wysłany: 28 Gru 2008r. 16:18  
Ja oczywiście, bardzo chętnie. Podaję mojego maila żebyśmy sie mogły umówić bardziej konkretnie. anna.szejna_(at)_gmail.com
Juz teraz- wielkie dzieki za wskazówki umiech Czekam na maila umiech

~~GDA
ff
Wysłany: 28 Gru 2008r. 18:30  
co to znaczy humanista ?!

obecnie, 80% tych co się dumnie określaja "humanistami" to intelektualne nieroby ! TYLE.

w spoleczenstwie ogólnie jest rónowaga - tyle samo "umysłów ścisłych" jak i tych drugich. A ile ma tytuł inż. a ile licencjata ? i ta różnica to - powtórze - NIEROBY INTELEKTUALNE.

wyobrażam sobie - by inżynier, który matematykę wyższa ma (powinien mieć) opanowaną - zarządzał firmą. Natomiast NIE wyobrażam sobie by ktoś po 3 latach turystyki pełnił taką funkcję.

MATEMATYKA z informatyką - to jest niezbędne by sprawnie funkcjonowaćw dzisiejszym świecie - świecie techniki. ok

ff
Wysłany: 28 Gru 2008r. 21:52  
hej
ja tez szukam pracy w SW ale bez sukcesow, ja skonczylem prawo na KUL-u,
powiedzcie gdzie szukać gdzie pytać???good

Prywatna wiadomość 

~~****
ff
Wysłany: 28 Gru 2008r. 22:34  
Abel, jakis czas temu w Sztafecie byla informacja o tym, ze jest pewien "punkt konsultacyjny" czy tez "p. porad prawnych" przy kosciele opatrznosci chyba (przy cmentarzu) i tam potrzebowali studenta prawa, mozesz zapytac, jak nie tam to moze cos podpowiedza....powodzenia, ale tak na marginesie, to prawo jest bardzo szerokim pojeciem, jesli nie robisz aplikacji to masz chyba spore pole do popisu....

ff
Wysłany: 29 Gru 2008r. 08:41  
jak mnie pamiec nie myli to nie ma cmentarza przy kościele Opatrzności Bożej (iglo). Ale dzieki za wskazówki.
Bez aplikacji jestem do wszystkiego czyli mozna powiedzieć "do niczego".

Prywatna wiadomość 

~~****
ff
Wysłany: 29 Gru 2008r. 08:45  
sorry, nie znam nazw parafii w STW (może i wstydjezyk), ale chodziło o kościół przy cmentarzu, a z tym brakiem aplikcji mialam na mysli to, że nie koniecznie musisz szukać pracy jako prawnik, ale po studiach prawniczych masz podstawę, żeby pracować w wielu innych dziedzinach ( np. projektach umiech

ff
Wysłany: 29 Gru 2008r. 09:01  
Nic nie szkodzi ale domyslam sie ze chodz Tobie o michalitów. Wysyłam te cv ale jakos nikt sie nie odzywa. Problem jest taki ze szukam pracy na odległość gdyz siedze obecnie w Łodzi i boje sie zucic prace i w ciemno jechac do Stalowki

Prywatna wiadomość 

~~Riba
ff
Wysłany: 30 Gru 2008r. 18:06  
Do ****
Hej, podaj mi proszę swój adres mailowy to pogadamy troszkę bardziej szczegółowo o tych szkoleniach. Widzę, że masz w tym rozeznanie podczas gdy ja właśnie potrzebuję kogoś kto pomoże mi się zapoznać z tematem. Będę bardzo wdzięczna umiech
Pozdrawiam!

ff
Wysłany: 7 Sty 2009r. 20:06  
Riba? ode mnie cos chcesz??
ja chetnie sie moge skrzyknąć

Prywatna wiadomość 

~~Riba
ff
Wysłany: 9 Sty 2009r. 08:35  
Abel,

to zależy co masz na myśli? umiech

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »